Fazerin ravintolamaailma Stockmannilla monipuolistuu – Hanko Sushi aukeaa 8. kerrokseen

a816449791635c14_800x800ar

Fazer kehittää ja monipuolistaa ravintolapalveluitaan Helsingin keskustan Stockmann-tavaratalossa. Alkusyksystä ravintolamaailmaan saapuu Hanko Sushi -ravintola.

Fazer ja Royal Ravintolat avaavat yhteistyössä Hanko Sushi -ravintolan Helsingin keskustan Stockmann-tavarataloon. Hanko Sushi tulee Fazer 8th Floor A la Carte -ravintolan viereisen teesalongin tilalle.

”Hanko Sushi monipuolistaa laajaa makuelämysten tarjontaa entuudestaan ja ravintola-asiakkaamme saavat entistä enemmän valinnan varaa Stockmannin 8. kerroksen ravintolamaailmassa. Meille on erittäin tärkeää, että tarjoamamme palvelu, makuelämykset ja miljöö kohtaavat asiakkaidemme odotukset ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme kuluttajaa tarkasti kuunnellen”, Miika Kostilainen Fazer Cafés liiketoiminnan johtaja sanoo.

Kuluttajat ovat entistä kiinnostuneempia ruuasta ja hakevat ravintolakäynneillään korkealaatuisia makuelämyksiä miellyttävässä ympäristössä. Ravintola-asiakkaat arvostavat myös laajaa valikoimaa aina kotimaisista klassikkoannoksista uusiin kansainvälisiin suosikkiruokiin.

”Nykyaikana kuluttajat arvostavat raikkautta sekä vastuullisesti ja kestävästi tuotettua ruokaa, jonka takana on vahva tarina. Hanko Sushissa olemme ylpeitä voidessamme tulla osaksi Stockmannin kehittyvää tarjontaa ja tuoda sushimme lähelle niin kaupunkilaisia kuin matkailijoitakin”, kertoo   Rolf Wirta Royal Ravintoloista .

Kahdeksannen kerroksen kansainvälinen ja skandinaavinen ravintolatarjonta on mietitty houkuttelevaksi ja palvelevaksi niin paikallisille tavaratalon asiakkaille kuin vieraileville matkailijoillekin. Myös Stockmannilla ollaan tyytyväisiä uudistukseen.

”Haluamme jatkuvasti kehittää ja lisätä kahvila- ja ravintolapalveluihin liittyviä konsepteja tavarataloissamme. Näin pyrimme vahvistamaan elämyksellisyyttä ja samalla tarjoamaan asiakkaillemme virkistäytymiskeitaita shoppailun lomassa. Olemme erittäin iloisia siitä, että pitkäaikainen yhteistyökumppanimme Fazer kehittää lippulaivatavaratalomme palvelutarjontaa yhdessä meidän ja Hanko Sushin kanssa. Olen vakuuttunut siitä, että niin kanta-asiakkaamme kuin tavaratalossa vierailevat turistitkin ottavat Hanko Sushin omakseen”, toteaa Real Estate -yksikön kaupallisten toimintojen johtaja Seppo Oksanen .

Stockmannin kahdeksannessa kerroksessa voi nyt nauttia muun muassa salaattibaarista, jäätelösalongista, Fazer Cafésta, shamppanjabaarista, kotiruokalounaasta, grillipisteen hampurilaisista ja pasta-annoksista, a la carte -annoksista pöytiin tarjoiltuina ja syksystä alkaen tuoreesta sushista viikon jokaisena päivänä tavaratalon aukiolojen puitteissa. Viikonloppuisin A la Cartessa on tarjolla Fazerin brunssi.

Fazer saapuu Vaasaan – Fazer Café Vaasa avataan yrityksen 125-vuotisjuhlavuotena

95a0160f2ee7e319_800x800ar

Fazer on avannut Fazer Café -kahvilan Vaasan keskustaan. Tänä vuonna 125 vuotta täyttävän Fazerin juhlavuosi näkyy myös yrityksen kahvilaketjussa, jonka uusin kahvila, Fazer Café Vaasa avasi ovensa 3.5.2016 toripaviljongissa Vaasan kauppatorin laidalla. Fazer Café tarjoaa Fazerin klassikkoja ja uusia makuelämyksiä vaasalaisille viikon jokaisena päivänä. Kahvilamiljöössä yhdistyvät art deco ja moderni ilme paviljongin tarjoamassa valoisassa ympäristössä.

Vaasan kauppatorin laidalle osoitteeseen Hovioikeudenpuistikko 15 avattu Fazer Café Vaasa jatkaa tarinaa, jonka Karl Fazer aloitti 125 vuotta sitten, perustaessaan ranskalais-venäläisen konditoriansa Kluuvikadulle Helsinkiin. Fazer Café -kahvilan avauksen myötä Fazer tulee osaksi Vaasaa ja vaasalaisten jokaista päivää, tarjoamalla nautinnollisia hetkiä ja kahvilaelämyksiä.

”Olemme erittäin iloisia saadessamme avata Fazer Cafén Vaasaan Fazerin 125-vuotisjuhlavuotena. Vaasassa on elävä kahvilakulttuuri ja uskomme tuovamme siihen toivotun lisän tarjoamalla perinteikkäitä ja moderneja Fazerin makuelämyksiä ja ainutlaatuisia kokemuksia jokaiseen päivään”, iloitsee Fazer Cafés -liiketoiminnan johtaja Miika Kostilainen .

”Kahvilassa on tarjolla suolaisia ja makeita makuelämyksiä vaasalaisille aamusta iltaan, seitsemänä päivänä viikossa. Kahvilan koti, toripaviljonki sopii meille täydellisesti. Se tarjoaa upeat puitteet Fazer Cafén toiminnalle”, Kostilainen jatkaa.

Klassikoita ja moderneja makuelämyksiä viikon jokaisena päivänä

Uuden Fazer Café Vaasan valikoimiin kuuluu perinteisten ja vakiintuneiden kahvilaherkkujen lisäksi monenlaiset erikoiskahvit, smoothiet, laadukkaat käsintehdyt leivät sekä suklaat ja leivonnaiset. Kahvilan lounasvalikoima koostuu kevyistä salaateista ja keitoista. Jatkossa myös vaasalaiset saavat nauttia Fazerin supersuosituista viikonloppubrunsseista ja arkiaamiaisista.

Vaasaan avattu Fazer Café on ketjun kymmenes kahvila Suomessa. Muut kahvilat sijaitsevat Helsingissä, Turussa ja Tampereella. Fazerin yli satavuotinen perintö kietoutuu voimakkaasti kahvilaliiketoimintaan. Kahviloissa yhdistyvät makuelämykset sekä ensiluokkainen palvelu ja kahvilat ilahduttavat samoilla laadukkailla tuotteilla ja erinomaisella palvelulla kaikissa toimipisteissä.

125 syytä juhlaan

Ensi syyskuussa tulee kuluneeksi 125 vuotta siitä, kun Karl Fazer avasi ranskalais-venäläisen kahvilan Helsingin Kluuvikadulle. Hän oli ennakkoluuloton sokerileipuri, jonka rohkeus ja yrittäjähenki ohjaavat edelleen yrityksen toimintaa. Fazer on perheyritys, joka kuuntelee tarkasti asiakkaitaan, poimii tuoreita ideoita maailmalta sekä kehittää edelleen parhaita käytäntöjä. Fazer haluaa olla osa ihmisten juhlahetkiä ja tehdä elämästä maukasta joka päivä. Juhlavuoden tapahtumat keskittyvät loppuvuoteen – päätapahtuma on uuden vierailukeskuksen avaaminen Vantaalle syksyllä.

”Olen iloinen ja ylpeä Fazerista, niin yrityksestä kuin hyvistä ja laadukkaista tuotteistamme. On huikea ajatus, että isoisoisäni avasi pienen konditorian 125 vuotta sitten, ja nyt siitä on kasvanut iso konserni – joka edelleen on perheyritys”, sanoo Majlen Fazer , yrityksen neljännen sukupolven edustaja ja Fazer-konsernin suklaa- ja kaakaoasiantuntija.

Vuosi 2016 on Fazerille kaksinkertaisen juhlan aihe. Karl Fazerin syntymästä tulee tänä vuonna kuluneeksi 150 vuotta.

Verkkosivu: www.fazer.fi/cafevaasa, #fazercafe #125syytäjuhlaan

Aukioloajat: ma-pe 8–20, la 9–20, su 10–18

Fazer suunnittelee ravintolaorganisaationsa uudistusta

lxy6pe6dbdpepuzpdlgl

Fazer suunnittelee ravintolaorganisaatiorakenteensa uudistamista ja toiminnan tehostamista turvatakseen kilpailukykynsä muuttuvassa toimintaympäristössä. Fazer aloittaa Food Services -liiketoiminnassaan yhteistoimintaneuvottelut, jotka koskevat yhteensä 100 henkilöä. Toteutuessaan suunnitellut muutokset voivat johtaa enintään 20 työtehtävän päättymiseen. Fazer tukee niitä, joita mahdollinen työsuhteen päättyminen tulisi koskemaan.

Fazer suunnittelee ravintolaorganisaatiorakenteen uudistamista vastatakseen muuttuviin asiakas- ja kuluttajatarpeisiin joustavammin. Suunniteltujen muutosten tavoitteena on vahvistaa Fazer Food Servicesin kilpailukykyä muuttuvassa toimintaympäristössä sekä parantaa liiketoimintaedellytyksiä ja kannattavuutta

”Haluamme tuoda suunnittelua, johtamista ja päätöksentekoa lähemmäksi asiakasta. Näin voimme tarjota asiakkaillemme räätälöityjä palveluratkaisuja sekä päivittäistä joustavuutta ravintolassa”, toteaa Fazer Food Servicesin toimitusjohtaja Jaana Korhola.

Fazer aloittaa yt-neuvottelut, jotka koskevat ravintolaorganisaation esimiestehtävien mahdollisia muutoksia. Yt-neuvottelut koskevat yhteensä 100 henkilöä ympäri Suomen. Toteutuessaan muutokset voivat johtaa enintään 20 työtehtävän päättymiseen.

Fazerille on tärkeää pyrkiä turvaamaan yrityksessä työskennelleiden henkilöiden tulevaisuus. ”Panostamme uudelleensijoittumiseen liittyviin toimenpiteisiin ja käymme jokaisen kanssa henkilökohtaisen keskustelun tilanteesta. Välitämme aktiivisesti Fazer-konsernin avoimia työpaikkoja ja olemme yhteistyössä työvoimahallinnon kanssa”, kertoo Korhola.

Fazer työllistää Suomessa noin 6400 henkilöä, joista 3500 henkilöä Fazer Food Servicesissä. Fazer Food Services tarjoaa ruokailupalveluita yli 600 ravintolassa ympäri Suomen.