Goodmanin Mario- ja Rax-ravintoloille Helppo liikkua -tunnukset

209-180x180-medium

Invalidiliitto on myöntänyt Helppo liikkua –tunnukset Kauppakeskus Goodmanissa Hämeenlinnassa sijaitseville Mario- ja Rax Buffet -ravintoloille. Uuteen, Hämeenlinnan keskustan kupeeseen rakennettuun kauppakeskukseen valmistuneet ravintolatilat on rakennettu huomioiden Invalidiliiton Esteettömiskeskus ESKE:n asiantuntijoiden laatimat kriteerit. Marion ja Rax Buffet:een henkilökunta on myös valmis avustamaan ja palvelemaan apua tarvitsevia asiakkaita.

Marion ja Rax Buffet:een toiminnasta vastaa Restel Oy. ”Helppo liikkua -tunnukset viestittävät, että ravintoloihimme ovat tervetulleita kaikki, olipa liikkeellä sitten pyörätuolin, rollaattorin, lastenvaunujen tai vaikkapa jättimäisten kantamusten kanssa”, kertoo Restelin ruokaravintoloiden ketjujohtaja Katja Malminen. ”Helppo liikkua -tunnuksen edellytykset huomioidaan mahdollisuuksien mukaan kaikissa Restelin toimipaikkauudistuksissa sekä uudisrakennuskohteissa”, jatkaa Malminen.

Helppo liikkua on Invalidiliiton valtakunnallinen kampanja, jonka tavoitteena on tehdä arjen liikkumisesta sujuvaa ja helppoa. Kampanjan avulla ihmisiä aktivoidaan myös kertomaan, mitkä ovat helppoja tai hankalia paikkoja liikkua. Kokemusten jakaminen onnistuu näppärästi Helppo liikkua -sivuston kartan avulla. Helppo liikkua -kriteerit täyttävä palvelu tai kohde voi hakea Helppo liikkua –tunnusta Invalidiliitolta.

Related Posts