Rosso-ravintoloiden uutuus on pizzan ja salaatin yhdistävä Pizzla

8a611d2708890f0b_400x400ar

Kesän tullen Rosson ruokalista kevenee. Kesälistan uutuustuote on Pizzla, jossa yhdistyvät pienempään kokoon leivottu Rosson pizza raikkaaseen, minttujugurtilla höystettyyn salaattiin. Pizzla (12,90 e) on oiva tuote lounasan noksena ja milloin tahansa pienempään pizzanälkään.

Rosso-ravintolat ovat aina olleet uranuurtajia uusien makujen esittelyssä suomalaisille. Muun muassa valkosipuli, homejuusto, katkaravut ja ruispohjapizza ovat tulleet Suomessa tutuiksi Rossojen kautta. 1990-luvun puolivälissä Rossoihin tuli raastepöytä, jonka kautta totuttiin syömään myös salaattia ravintolaillallisella.

Uusin innovaatio on Pizzla, jonka pizzatäytteen voi valita neljästä herkullisesta vaihtoehdosta: broileria ja mozzarellaa, parmankinkkua ja cantaloupe-melonia, papupyöryköitä ja artisokkaa tai kylmäsavulohta ja katkarapua.

– Erityisesti naisille Rosson normaalikokoinen pizza saattaa joissakin tilanteissa olla liian iso, mutta pizzaa tekisi kuitenkin mieli. Pizzla ratkaisee tämän ongelman; pizza on annoksessa pienempi ja mukaan tulee raikastava salaatti, kertoo Rosson ketjupäällikkö Merja Helistö. – Pizzla nautitaan hyvällä omallatunnolla ja hintakin on sopivan edullinen, jatkaa Helistö.

Rosson listalla on muitakin hyviä vaihtoehtoja kevyempään herkutteluun. Kesän listalta löytyvät täyteläiset lohi- ja tomaattikeitto sekä runsaan ruokaisat feta-, maalais-, caesar- ja broilerisalaatit.