BURGER KING® VALLOITTAA SAVON – AVAA RAVINTOLAN KUOPIOON

bk_www

Hampurilaisketju BURGER KING® avaa loppuvuodesta uuden ravintolan Kuopioon kauppakeskus Matkukseen.  Suomen 19. BURGER KING® -ravintola on ensimmäinen laatuaan Kuopiossa ja koko Savossa.

Hampurilaisketjun rantautumista Savon sydämeen on odotettu alueella hartaasti. ”Olemme saaneet muun muassa Facebook-sivullamme lukuisia toiveita ravintolan avaamisesta Kuopioon. Olenkin todella tyytyväinen voidessani kertoa, että pian myös Savossa herkutellaan maailmankuuluilla WHOPPER®-hampurilaisilla ja muilla korkealaatuisilla tuotteillamme”, kertoo BURGER KING® -ketjun ketjujohtaja Mikko Mollberg.

Vuonna 1954 Yhdysvalloissa perustettu BURGER KING® on tunnettu liekillä grillatuista hampurilaisistaan, jotka valmistetaan aina asiakkaiden toiveiden mukaan tilauksesta. Maailman toiseksi suurin hampurilaisravintolaketju erottuu kilpailijoistaan myös juomapuolella. BURGER KING® -ravintoloissa virvoitusjuomia saa juoda niin paljon kuin haluaa, ja lisäksi ravintoloissa tarjoillaan myös olutta.

Kuopioon avattava BURGER KING® -ravintola työllistää noin 25 henkilöä. Kauppakeskus Matkus ottaa uuden ravintolatulokkaan avosylin vastaan. ”Olemme erittäin iloisia ja ylpeitä, että kansainvälinen BURGER KING® -brändi kokee Matkuksen houkuttelevana paikkana tulla uudelle markkina-alueelle. Se vahvistaa entisestään kauppakeskuksen erinomaista bränditarjontaa ja varsinkin ravintolatoimialaa”, iloitsee kauppakeskusjohtaja Miia Kautovaara.