Classic American Diner avataan Kauppakeskus Jumboon

e9ca5db8-99d1-40b5-9052-e0b136ad8cb2

Suosittu koko perheen jenkkiruokaravintola Classic American Diner rantautuu Vantaalle Kauppakeskus Jumboon. Keskiviikkona 17.2. avattava ravintola on Classic American Diner -ravintolaperheen kuudes. 

Ravintolayhtiö Restamax avaa ravintolasalkkunsa suosituimman jenkkiravintolan kauppakeskus Jumboon. Näyttävä Classic American Diner tulee sijaitsemaan Jumbon uusimmassa siivessä Stockmannin kupeessa. Asiakaspaikkoja ravintolassa on noin 180.

– Olemme etsineet Classic American Diner -konseptille pitkään sopivia liiketiloja pääkaupunkiseudulta. Suomen suurimpiin lukeutuva kauppakeskus Jumbo on täydellinen kohde tälle casual-ravintolalle, joka puhuttelee monipuolisella tarjonnallaan laajasti kauppakeskuksessa asioivia, kertoo Restamaxin linjajohtajaTero Kaikkonen.

Aitoa amerikkalaisuutta alusta loppuun

Classic American Diner haluaa tarjota aidon amerikkalaisen ravintolakokemuksen perinteisen jenkkidinerin hengessä. Ravintola tarjoaa kauppakeskuksen asiakkaille lukuisia herkutteluvaihtoehtoja jenkkityylisestä all day breakfastista arkilounaaseen ja viikonlopun tuhteihin burger-nautintoihin. Listalta löytyy niin runsaita hampurilaisaterioita, sandwichejä, pihvejä, wingsejä kuin kevyitä salaatteja. Jälkiruokalista pitää sisällään amerikkalaiselle tyylille uskollisia pannukakkuja, pirtelöitä ja kakkuja.

– Myynti- ja kävijämäärällä mitattuna Jumbo on Suomen suurin kauppakeskus, jossa on parikymmentä kahvila- ja ravintolapistettä. Uskon, että erotumme tällä konseptilla ja ruokatuotteella kauppakeskuksen ravintolatarjonnasta, ja täydennämme ja monipuolistamme sitä entisestään, Kaikkonen toteaa.

Vahvasti kasvava ravintolakonsepti

Vantaan ravintolakuopuksen lisäksi Classic American Dinerit sijaitsevat Jyväskylässä, Tampereella ja Seinäjoella. Tampereella ravintoloita on kolme: Finlaysonilla, Koskikeskuksessa ja Lielahdessa.

– Classic American Diner -ravintolat ovat välittömiä ja monipuolisia ravintoloita, joiden kohderyhmä on laaja. Strategiamme mukaisesti haemme kasvua Suomen suurimmista kaupungeista ja kauppakeskuksista, joten avaus Jumboon tukee tätä loistavasti. Eikä tämä jää tähän – tulemme tuomaan lähitulevaisuudessa Classic American Dinerin vieläkin vahvemmin eteläiseen Suomeen, kertoo Restamax Oyj:n toimitusjohtaja Markku Virtanen.

Classic American Diner
Kauppakeskus Jumbo
Vantaanportinkatu 3, 01510 Vantaa
Puh. 0300 870 459

Aukioloajat:
ma–la 11–21
su 12–18