Forum Marinumin ravintoloitsija vaihtuu syksyllä

397851_325330694166502_1972381514_n

Merikeskus Forum Marinumin yhteydessä toimiva ravintola Daphne uudistuu. Forum Marinum -säätiön hallitus on valinnut uudeksi ravintolatoimijaksi Voiveljet Oy:n. Yrityksellä on viisi muuta ravintolaa Turun keskustassa, mm. Smör, E.Ekblom ja Tiirikkala.

Turku on viime vuosina nostanut profiiliaan ravintolakaupunkina, ja myös entinen satama-alue ja Turun linnan ympäristö tulevat kehittymään lähivuosina voimakkaasti.  Haluamme olla siinä kehityksessä mukana. Voiveljet-ravintolat pyrkivät aina olemaan ajan hengessä ja jopa edelläkävijöitä, sanoo Voiveljet Oy:n toimitusjohtaja Janne Juvonen.

Ravintola Daphne on toiminut Forum Marinum -säätiön omistamassa Kruununmakasiinin kiinteistössä vuodesta 2005 alkaen. Kirjailija Göran Schildtin purjeveneen mukaan nimetty Daphne on vakiinnuttanut asemansa suosittuna lounaspaikkana ja merellisten tapahtumien kohtaamispaikkana.

Edellisen toimijan vuokrasopimus oli katkolla, ja nyt haluttiin katsoa raikkain mielin kohti tulevaisuutta. Tarkoituksena on kehittää merikeskuksen palveluita ja tehdä Forum Marinumista entistäkin kiinnostavampi kohde turkulaisille ja matkailijoille, muotoilee Forum Marinumin toimitusjohtaja Tapio Maijala.

Nykyinen ravintoloitsija jatkaa tiloissa vielä elokuun loppuun, minkä jälkeen Voiveljet Oy aloittaa toimintansa mahdollisimman nopeasti. Toimijan vaihtuminen ei tule aiheuttamaan pitkää katkosta ravintolapalveluiden saatavuudessa. Uudistuneen ravintola Daphnen tavoitteena on olla mukana lokakuussa järjestettävässä Food & Fun -ruokafestivaalissa.