BURGER KING® -ketjulla kiireinen viikko – avaa kaksi uutta ravintolaa

Burger_King_Logo.svg

Hampurilaisketju BURGER KING® avaa tällä viikolla kaksi uutta ravintolaa: tiistaina 26.4. Vaasan Kivihakaan ja torstaina 28.4. Helsingin Meilahteen.

Meillä on edessämme historiallinen ja erittäin kiireinen viikko, sillä avaamme kaksi uutta ravintolaa eri puolille Suomea”, myhäilee BURGER KING® -ravintoloiden ketjujohtaja Mikko Mollberg. Vaasan ja Meilahden ravintola-avausten jälkeen Suomessa on yhteensä jo 22 BURGER KING® -ravintolaa. ”Tahti on kova, kasvamme noin kymmenen ravintolan vuosivauhtia”, kertoo Mollberg ja lupailee uusia ravintola-avauksia olevan luvassa lisää syksymmällä.

Meilahteen 28.4.2016 klo 11.00 avattava BURGER KING® -ravintola työllistää noin 25 henkilöä. BURGER KING® Meilahti sijaitsee toukokuussa avattavan Cumulus Meilahti -hotellin alakerrassa. Hotellin tiloihin on tulossa myös toinen Restelin luotsaama ravintola, Bistro Cumulus, joka tarjoilee mm. modernia street foodia, monipuolisia salaatteja sekä klassisia bistroannoksia, kuten simpukoita ja hitaasti haudutettuja lihaherkkuja. Sekä Bistro että BURGER KING® palvelevat yhtälailla hotellin asukkaita kuin alueella liikkuvia kaupunkilaisiakin.

Vaasaan 26.4.2016 klo 9.00 avattava BURGER KING® -ravintola työllistää noin 25 henkilöä. Asiakaspaikkoja ravintolassa on yli 100. Ravintolan erikoisuus on autokaista, jollainen löytyy ennestään vain kahdesta muusta BURGER KING® -ravintolasta.

Vuonna 1954 Yhdysvalloissa perustettu BURGER KING® on tunnettu liekillä grillatuista hampurilaisistaan, jotka valmistetaan aina asiakkaiden toiveiden mukaan. Maailman toiseksi suurin hampurilaisravintolaketju erottuu kilpailijoistaan myös juomapuolella. BURGER KING® -ravintoloissa virvoitusjuomia saa juoda niin paljon kuin haluaa, ja lisäksi ravintoloissa tarjoillaan myös olutta.