SUOMEN POHJOISIN BURGER KING® -RAVINTOLA LEVILLE

burger-kingr_whopper-ateria

Suomen suurin hotelli- ja ravintolayritys Restel on tehnyt sopimuksen Levin Matkailukeskus Oy:n kanssa syksyllä 2017 avattavasta BURGER KING® -hampurilaisravintolasta. Levin hiihtokeskuksen sydämessä sijaitsevaan Levi Hotel Spa -lomakeskukseen avattava hampurilaisravintola on Suomen pohjoisin BURGER KING® -ravintola ja samalla ketjun ensimmäinen ravintola suositussa matkailukeskuksessa.

Laajentuminen vetovoimaiseen matkailukeskukseen oli luontainen valinta BURGER KING® -ketjulle, jonka ravintolat sijaitsevat vilkkailla liikepaikoilla. ”Olemme todella innoissamme laajentumisesta Leville, jossa uskomme liekillä grillattujen ja käsintehtyjen burgereidemme maistuvan vaativimmillekin kotimaisille sekä ulkomaalaisille matkailijoille”, hehkuttaa BURGER KING® Suomen ketjujohtaja Mikko Mollberg.    

Myös Levin Matkailukeskuksessa iloitaan uudesta pikaruokakonseptista, joka tulee osaksi Levi Hotel Spa -lomakeskusta. ”Levi Hotel Spa on monipuolinen lomakohde, jossa on erilaisia liikunta- ja hyvinvointipalveluita aina kylpylästä lastenmaailmaan. BURGER KING® sopii kuin nenä päähän monipuoliseen keskukseemme, joka toimii ympärivuotisesti”, kertoo Levin Matkailukeskus Oy:n toimitusjohtaja Sanna Leinonen.

Levin Matkailukeskus Oy on nyt kolmas sub-franchising-toimija Suomen BURGER KING® -ravintolaketjulle, jonka toiminnasta vastaa Restel Oy. Lähes kolme vuotta Suomessa toimineen hampurilaisketjun tulevaisuudennäkymissä siintää voimakas kasvu, sillä vuoden 2017 aikana tavoitteena on avata toistakymmentä uutta BURGER KING® -ravintolaa. ”Asiakkaamme pitävät tuotteistamme erityisesti niiden maun vuoksi. Nopean syömisen alalla tämä antaa vahvan kilpailuedun ketjun kasvulle”, toteaa Mollberg luottavaisena ketjun tulevaisuudesta.

Vuonna 1954 Yhdysvalloissa perustettu BURGER KING® on tunnettu liekillä grillatuista hampurilaisistaan, jotka valmistetaan aina asiakkaiden toiveiden mukaan. Maailman toiseksi suurin hampurilaisravintolaketju erottuu kilpailijoistaan myös juomapuolella. BURGER KING® -ravintoloissa virvoitusjuomia saa juoda niin paljon kuin haluaa, ja lisäksi ravintoloissa tarjoillaan myös olutta.