Oulun Ideaparkiin avattiin 31.10. Subway® -ketjun uusin ravintola

Subway® -ravintoloiden määrä kasvoi maassamme jälleen, kun Oulun uuteen Ideaparkiin avattiin Subway® -ravintola lokakuun lopussa. Ideaparkin tuore Subway® -ravintola sijaitsee osoitteessa Ritaharjuntie 49.

Tuore ravintola on Oulun alueen kuudes ketjun ravintola. Uuden ravintolan avauduttua Subway® -ketju työllistää Oulun suuralueella yhteensä lähes 70 työntekijää. ”Uusi Ideapark jatkaa Lempäälän Ideaparkin viitoittamalla tiellä. Kattava tarjonta eri alojen liikkeitä tuo varmasti ravintolaamme niin vanhoja kuin uusiakin asiakkaita,” Oulun Subway® -ravintoloiden yrittäjänä toimiva Markku Jyrkiäinen kertoo.

”Kaikki ravintolamme ovat yksityisomistuksessa ja paikallisten franchising-yrittäjien ylläpitämiä. Oulun ja Kempeleen alueelle avattiin nyt jo kuudes ketjun ravintola; onkin ollut mukava huomata kuinka hyvin ketju ja subit on otettu täällä vastaan.” Development Agent Petteri Lehtimäki kertoo.

Subway® -ravintoloiden suosio perustuu valinnanvapauteen; asiakas voi itse valita leipään mieleisensä täytteet. Ensimmäinen ketjun ravintola avattiin vuonna 1965 Yhdysvalloissa, Bridgeportissa. Tämän maailmanlaajuisen franchising-ketjun ensimmäinen ravintola avattiin Suomessa Helsinkiin vuonna 2000. Tällä hetkellä Subway® -ravintoloita on maassamme yli 140 ja ympäri maailmaa yli 42 000. Suomen ensimmäinen autokaistallinen Subway® -ravintola avattiin kesällä 2014.

Lisätietoja:

www.subway.fi

Related Posts