Huippukokki Arto Rastas avaa uuden ravintolakokonaisuuden Tampereelle

Press_Arto_Rastas_poimuri

Arto Rastas

Ravintola Periscope tuo Tampereelle sosiaalisen ruokakulttuurin uusia tuulia ja huikeat näköalat

Ravintola-alan huippuosaaja Arto Rastas avaa uusimman ravintolansa, Periscopen 21.4. Tampereelle. Rastaan ja hänen tiiminsä uusin taidonnäyte avautuu kaupungin suurimman kauppakeskuksen, Ratinan, ylimpiin kerroksiin ja kohottaa samalla kaupungin ravintolatarjonnan uudenlaisiin korkeuksiinTampereen parhaat näköalat Pyhäjärjen ja Tammerkosken ylle tarjoava Periscope tuo kaupunkiin keskieurooppalaista tunnelmaa ja tapaa viihtyä sekä trendikkään sosiaalisen ruokakulttuurin.

Periscopen ensimmäiseen kerrokseen sijoittuu 100-paikkainen ruokaravintola, toisessa kerroksessa puolestaan sijaitsee 130-paikkainen lounge sekä 200-paikkainen, kaupungin ainoa avonainen kattoterassi. Kokonaisuus kattaa yhteensä 790 neliötä, mikä tekee Periscopesta Rastaan suurimman ravintolan.

– Miljööstämme ja ravintolastamme tekee ainutlaatuisen Periscopesta avautuvat kaupungin parhaat näköalat Ratinan suvantoon. Suuret ikkunat luovat upeat näköalat koko ravintolasta.  Ravintolamme eri osat muodostavat kokonaisuuden, joka tarjoaa puitteet tulla nauttimaan illasta pitkän kaavan mukaan, kertoo Arto Rastas.

Periscope tuo Tampereelle trendikkään sosiaalisen ruokakulttuurin, jonka keskiössä ovat pöytäkunnittain jaettavat annokset. Ravintolan ruokafilosofia on sekoitus paikallisuutta ja eksoottisia makuja maailmalta. Ruoka- ja juomalistan suunnitteluun on panostettu paljon, ja makuvaikutteita on kerätty monesta eri maasta. Klassisempien herkkujen lisäksi Periscopessa voi nauttia myös tämän päivän trendikkäimmistä raaka-aineista valmistettuja erikoisuuksia, kuten hyönteisiä.

– Tarjoamme parhaista raaka-aineista, vahvalla ammattitaidolla ja alusta loppuun käsityönä valmistettua jaettavaa ruokaa. Vallitseva trendi on viimeisen päälle laadukas ja maistuva, mutta samalla rento, eikä turhia tärkeilevä ruoka. Tämä ajatusmaailma on vahvasti läsnä Periscopessa, johon ovat tervetulleet kaikenikäiset herkuttelijat. Myös lapsille löytyy oma ruokalista, ja arkisin tarjoilemme lounasta, sanoo Rastas.

Ravintolan toisessa kerroksessa sijaitseva loungebar tuo uudenlaista menoa Tampereen kohtaamispaikkojen tarjontaan. Loungetiloissa ammattitaitoiset baarimestarit hemmottelevat vieraita muun muassa näyttävillä cocktaileilla, joiden seurana voi nauttia suussa sulavia pintxoja. Viikonloppuisin loungebar tarjoaa viihdyttävää musiikkia DJ:n johdolla ja oivat puitteet myöhäiseenkin illanviettoon.

Periscopen terassi on osittain katettu ja lämmitetty, joten maisemista ja ruuasta voi nauttia ulkotiloissa hieman huonommallakin säällä. Terassille on mahdollisuus tilata herkkuja koko ravintolan ruokalistalta sekä loungen puolella tarjolla olevia pintxoja.

– Periscope on yksi Tampereen uusista maamerkeistä, ja haluamme ravintolana lunastaa paikkamme kaupungissa tarjoamalla maukasta, ajanhermoilla olevaa ruokaa, laadukasta juomaa sekä vertaansa vailla olevan näköalan kansallismaisemaan, pohtii Rastas.

Ravintola Periscope on Arto Rastaan uusin ja suurin ravintolakokonaisuus, joka tarjoaa vahvalla ammattitaidolla alusta loppuun saakka käsityönä valmistettua herkullista ruokaa ja rennon viihtyisää tunnelmaa. Periscope tuo Tampereelle trendikkään sosiaalisen ruokakulttuurin. Ravintolasta avautuvat vaikuttavat näköalat kaupungin ja Pyhäjärven ylle. Ainutlaatuisista maisemista voi nauttia myös Periscopen avonaisella kattoterassilla. Toisessa kerroksessa sijaitseva loungebar puolestaan tarjoaa viihtyisät puitteet myöhäiseenkin illanviettoon sekä kokoustamiseen ja unohtumattomiin yksityistilaisuuksiin. Arto Rastas luotsaa useita ravintoloita Tampereella ja yksityistä kokkikoulua Helsingissä. www.artorastas.fi