McDonald’s: Pauliina Snåre valittiin Vuoden Ravintolapäälliköksi 2014

 

df6c8mp6p9zdnnkzvm5f

McDonald’s on valinnut vuoden ravintolapäällikkönsä 69 yrittäjävetoisen McDonald’s-ravintolan ravintolapäälliköiden joukosta. Voittajaksi valittiin Pauliina Snåre Vantaan Varistosta.

Pauliina Snåre toimii ravintolapäällikkönä yrittäjä Esa Soinisen ravintolassa Varistossa.

Valintakriteerit kattavat kaikki ravintolan toiminta-alueet: laatu, asiakaspalvelu, ravintolan ja ulkoalueiden siisteys, myynnin ja asiakasmäärien kehitys, kokonaistulos ja henkilöstön työtyytyväisyys ovat avainasemassa valintaa tehtäessä. Valinnassa painotettiin erityisesti Vuoden Ravintolapäällikön omaa halua kehittyä ja johtaa samalla ravintolaansa parempiin tuloksiin.

”Pauliina Snåre on sitoutunut tehtäväänsä ja tekee työnsä laadukkaasti. Hän on innokas oppimaan, ja ottaa mielellään palautetta vastaan kehittääkseen itseään ja ravintolaansa. Hän kouluttaa työntekijöitä, ja pyrkii aina yhä parempiin tuloksiin. Pauliina on edennyt nopeasti ja hänen onnistumistaan kuvaa, että hänet palkitaan Vuoden Ravintolapäällikkönä alle vuoden kuluessa tehtävässä aloittamisesta”, toteaa McDonald’s-yrittäjä Esa Soininen.

Snåre aloitti McDonald’sin palveluksessa lokakuussa 2009. Hän on toiminut vuoropäällikkönä Vantaan Tuupakan ravintolassa ja apulaisravintolapäällikkönä Variston ravintolassa. Snåre on ollut Variston ravintolapäällikkö joulukuusta 2013 alkaen.