Amica-ravintoloiden uusissa kokoustarjoiluissa maut ja makeus ovat luonnollisia

hhyumjh9b3xhvugo2jgt

Amica-ravintoloiden kokoustarjoilut uudistuvat samalla kun kevät tekee tuloaan. Maaliskuussa herkullinen kokoustarjoiluvalikoima kasvaa hyvän olon Natural Plus -tuotteilla. Smoothiet, raakakakut ja leivät sisältävät kotimaisia marjoja ja luonnollisia makuja. Herkuissa ei ole lisättyä valkoista sokeria ja monet tuotteet ovat gluteenittomia. Näistä välipaloista saa hyvää energiaa, proteiineja ja kuitua. Tuotteet ovat asiakkaiden toivomia, todellisia hyvän olon syötäviä.

Natural Plus -valikomaan kuuluu mm. smoothieita, raakakakkuja, patukoita, leipää ja hummuslevitteitä. Makumaailmasta löytyy luonnollisesti herkullisia makuja kuten tyrni, porkkana, avokado, cashewpähkinä ja mustikka. Resepteissä on paljon siemeniä ja pähkinöitä, makeutta antavat hedelmät ja hunaja ja proteiinisisältöä on lisätty heraproteiinilla.

Suomalaiset kaipaavat kevyitä ja energisoivia välipaloja. Amica-henkilöstöravintoloiden asiakkaat ovat ilmaisseet toivomuksensa hyvän olon kokoustarjoiluista ja välipaloista. Palautteissa on noussut esiin toivomukset terveellisyydestä, tuoreudesta ja sokerittomuudesta. Toivelistalla on myös proteiinit ja kuidut sekä erityisruokavalioihin, kuten vegaaniruokavalioon sopivat herkut.

”Hyvinvoinnin megatrendi näkyy myös kokoustarjoiluissa ja perinteet sielläkin ovat murtumassa. Kokoukset halutaan viedä läpi mahdollisimman tehokkaasti ja siksi halutaan virkistäviä välipaloja. Kokoustarjoilun lisäksi uudet tuotteet sopivat esimerkiksi välipalaksi töistä lähtiessä, ennen treeniä”, gastronomiasta ja tuotekehityksestä vastaava johtaja Marianne NordblomFazer Food Servicesiltä kertoo.

Trendit vaativat uusia tuotteita

Natural Plus -tuotteet ovat Fazer Food Servicesin tuotekehityksen pitkän työn tulos. Tuotekehitys seuraa tarkasti maailman trendejä ja hioo tuotteita suomalaiseen makuun sopiviksi. Uusien tuotteiden luominen on haastavaa mutta palkitsevaa, 18 kuukauden tulos saadaan maaliskuussa asiakkaiden kokouspöytiin.

”Natural Plus -tuotteet ovat todellisia supervälipaloja. Kuluttajat haluavat terveellisiä ja tuoreita välipaloja, myös sokeria ja gluteenia vähennetään omasta ruokavaliosta. Natural Plus -tuotteet vastaavat tähän kysyntään”, Marianne Nordblomkertoo.

Natural Plus -tuotteet valmistetaan aina ravintolan omassa keittiössä, tuoreus on maun perusta. Maaliskuusta lähtien valikoiduissa Amica-henkilöstöravintoloissa sekä opiskelijaravintoloissa on myynnissä valikoima näitä hyvän olon herkkuja.

Natural Plus -tuotteita voi kysyä omasta Amica-ravintolasta, yhteystiedot verkossa: www.amica.fi

Natural Plus -tuote-esimerkkejä

Avokado-limesmoothie (G, VL)
Hedelmäinen pähkinäpatukka (G,VL)
Appelsiini-porkkanahummus (G, L, M, Veg)
Mantelisämpylä (G, L, M)
Mustikka-mansikkaraakakakku (G, L, M)

G gluteeniton, M maidoton, L laktoositon, VL vähälaktoosinen, Veg soveltuu vegaaniruokavalioon

Kaksi uutta pohjoismaista kaupunkia Guide Michelin Nordic Cities -oppaassa

a3a855c29ceee1fa_800x800ar

Uuden Guide Michelin Nordic Cities 2015 -oppaan ensimmäisessä painoksessa on kaksi uutta kaupunkia: Malmö Ruotsista ja Aarhus Tanskasta. Lisäksi kaksi uutta pohjoismaista ravintolaa saa kaksi tähteä. Helsingin tähtiravintolat ovat samat kuin Guide Michelin Main Cities of Europe 2014 -oppaassa.

Oppaaseen uusina kaupunkeina tulleisiin Malmöön ja Aarhusiin molempiin annetaan kolmelle ravintolalle yksi tähti. Tukholmassa Oaxen Krog saa toisen tähtensä, samoin kuin a|o|c Kööpenhaminassa. Ensimmäistä kertaa on sekä Tukholmalla että Kööpenhaminalla nyt kolme kahden Michelin-tähden ravintolaa.

– Olemme oikein iloisia, että voimme tässä uudessa Pohjoismaihin keskittyvässä oppaassamme tarjota lukijoillemme ravintolasuosituksia myös Aarhusissa ja Malmössä. Skandinaavisen keittiön uusi aalto on todella entistäkin korkeammalla tasolla. Aarhus on elämää sykkivä kaupunki, jonka gastronomia on monipuolista, ja Malmö taas sijaitsee viljavan Skånen kynnyksellä, mistä tulee ensiluokkaisia raaka-aineita keittiöihin, sanoo Guide Michelin Nordic Cities 2015 -oppaan päätoimittaja Rebecca Burr .

Uudessa Guide Michelin Nordic Cities 2015 -oppaassa Suomi saa viidelle helsinkiläisravintolalle kullekin yhden tähden.

Suomalaiset tähtiravintolat Guide Michelin Nordic Cities 2015
1 tähti Helsingissä: Ask, Chef & Sommelier, Demo, Luomo* ja Olo

Bib Gourmand -ravintolat Suomessa
Viisi helsinkiläisravintolaa saa Bib Gourmand -symbolin. Bib Gourmand merkitsee ravintolaa, jossa saa erinomaista ruokaa kohtuulliseen hintaan.
Bib Gourmand Helsingissä: Boulevard Social, Emo, Farang, Gaijin ja Pure Bistro*

366 hotellia ja ravintolaa seitsemässä kaupungissa neljässä maassa
Michelinin pohjoismainen opas on tarkoitettu kaikenlaisille matkailijoille, niin liikematkaajille kuin lomaileville turisteille. Oppaan valikoima sisältää tyyliltään ja hintatasoltaan eri kategorioihin kuuluvia hotelleita ja ravintoloita – rennoista bistroista fine dining -ravintoloihin ja loistohotelleihin.

Guide Michelin Nordic Cities 2015 sisältää yhteensä 125 hotellia ja 241 ravintolaa. Ravintoloista 30:llä on Bib Gourmand -symboli, 7 ravintolalla kaksi tähteä ja 38 ravintolalla yksi tähti.

Guide Michelin Nordic Cities -oppaan ravintolasuositukset ovat nyt myös ladattavissa ilmaisena sovelluksena iPhoneen ja Android-puhelimiin.

Guide Michelin Main Cities of Europe 2015 -opas julkistetaan 10. maaliskuuta 2015. Pohjoismaiden osalta sen sisältö on sama kuin nyt julkistetussa pohjoismaisessa oppaassa.

_______________________

*Oppaan painossa ollessa saimme tiedon, että ravintolat Luomo ja Pure Bistro ovat toistaiseksi sulkeneet ovensa.

Muut pohjoismaiset ravintolat uudessa Guide Michelin Nordic Cities 2015 -oppaassa

RUOTSI

2 tähteä Tukholmassa : Frantzén, Mathias Dahlgren-Matsalen, ja Oaxen Krog (uusi).
1 tähti Tukholmassa : Ekstedt, Esperanto, Gastrologik, Mathias Dahlgren-Matbaren, Operakällaren ja Volt (uusi).
1 tähti Göteborgissa : Thörnströms Kök, 28+, Sjömagasinet, Bhoga, Koka (uusi) ja SK Mat & Människor (uusi).
1 tähti Malmössä (uusi kaupunki): Ambiance à Vindåkra (uusi), Bloom in the Park (uusi) ja Vollmers (uusi).
Bib Gourmand Tukholmassa : Brasserie Bobonne, Den Gyldene Freden, EAT, Oaxen Slip, Proviant, Rolfs Kök, Ulla Winbladh ja Lilla Ego (uusi).
Bib Gourmand Göteborgissa : Familjen.
Bib Gourmand Malmössä (uusi kaupunki): Bastard (uusi) ja Sture (uusi).

TANSKA

2 tähteä Kööpenhaminassa : Noma, Geranium ja a|o|c (uusi).
1 tähti Kööpenhaminassa : Clou, Den Røde Cottage, Era Ora, formel B, Grønbech and Churchill, Kadeau, Kiin Kiin, Kokkeriet, Marchal, Relæ, Søllerød Kro ja Studio at the Standard.
1 tähti Aarhusissa (uusi kaupunki): Frederikshøj (uusi), Gastromé (uusi) ja Substans (uusi).
Bib Gourmand Kööpenhaminassa : L’Altro, Bror, Enomania, Famo, Frederiks Have, Kødbyens Fiskebar, Marv & Ben, Mêlée, Pluto ja Rebel.
Bib Gourmand Aarhusissa (uusi kaupunki): Hærværk (uusi) ja Pondus (uusi).

NORJA

2 tähteä Oslossa: Maaemo.
1 tähti Oslossa: Statholdergaarden, Ylajali ja Fauna.
Bib Gourmand Oslossa: Restauranteik ja Oro Bar & Grill.

Internet-sivuiltamme saat tarkempaa tietoa Michelin-oppaista:
www.michelin.fi/tietoja-meista/guide-michelin

Helsingin yöelämän keskipiste palaa Kamppiin maaliskuussa, kun Capital Club & Bar avataan

e1423f75-ac5c-4a16-b27c-a875bef972f0-email

Uusi kansainväliset mittapuut täyttävä Capital Club & Bar avaa ovensa maaliskuun puolenvälin jälkeen Helsingin Kampissa. “Pääkaupungissamme on ollut jo pitkään selkeä tilaus suurelle, monipuoliselle yökerholle, joka palvelee 21-45 -vuotiaita asiakkaita. Pienistä yksityiskohdista suunniteltu ja huolella toteutettu kokonaisuus palvelee kaikkia asiakkaitamme, myös seurueita ja suurempia ryhmiäkin”, kertoo Capital Club & Barista vastaava Tuula “Tupu” Kukkonen.

Capital Club & Barissa olemme ylpeitä suomalaisuudestamme. Tämän päivän tanssimusiikin lisäksi maustoimme Capital Club & Baria kahdella baarityyppisellä osastolla, joissa seurustellakseen ystävien kanssa ei tarvitse huutaa. Toki baariosastot ovat myös erittäin viihteellisiä, joissa pop- sekä rock-genret on hyvinkin edustettuina. Tämän lisäksi poimimme maailmalta parhaat palat arjen luksuksen tuottamiseksi asiakkaille, kuten tuotteet, ammattitaidon, pöytävaraukset ja pöytämyynnin.

Näiden lisäksi tarjoamme mm. guest- ja pöytävarausasiakkaille oman sisäänkäynnin. Lisäksi pöytävarausalueemme loosseista löytyy omat tanssialueet, joten isotkin seurueet saavat helposti yhtenäisen kiintopisteen illanvietolleen. “Asiakkaamme lähtevät yöhön yhä useammin seurueissa. Ongelmana on usein se, että ryhmät hajoavat tahtomattaan ja suurin osa illasta menee kavereita tai ryhmälle yhteistä illanviettotilaa etsien. Tämän olemme ottaneet huomioon suunnittelussa”, kertoo Kukkonen. Amfiteatterin muotoon rakennettu pääsali antaa mahdollisuuden myös isompiin, jopa 1000 hengen tilaisuuksiin. Capital Club & Barin sisältä löytyy myös yksityiskäyttöön varattavissa oleva oma ravintolakokonaisuus vaikka koko illaksi. Juomatuotevalikoimassa on huomioitu vuoden 2015 trendit.

Maamme suurin yöelämän kokonaisuus, Capital Club & Bar palvelee maaliskuun avajaisten jälkeen asiakkaita vuoden jokaisella viikolla, perjantaista sunnuntaihin klo 22-04. Muina aikoina Capital Club & Bar on vuokrattavissa yksityistilaisuuksiin ja erilaisiin tapahtumiin. Ikäraja on K21.

Capital Club & Baria on ollut suunnittelemassa joukko maamme kokeneimpia yökerhoalan osaajia, joilla on alasta yhteensä yli 75 vuoden kokemus.

Roballe aukeaa Suomen kattavimman american craft beer –valikoiman ravintola

a7c820ebe52c786b_400x400ar

Iso Robertinkadulle aukeaa 2.3. Suomen ensimmäinen amerikkalaisiin pienpanimo-oluisiin keskittyvä ravintola, Tommyknocker Craft Beer Bar. Ravintola on saanut nimensä Coloradolaisen, amerikkalaisten pienpanimoiden pioneerin mukaan ja sen valikoima tulee olemaan genressään huikea.

Tommyknocker Craft Beer Bar -olutravintolan valikoimasta löytyy yli 60 amerikkalaista pienpanimo-olutta ja laaja valikoima amerikkalaistyylisiä, kotimaisia pienpanimo-oluita.  Iso osa ravintolan oluista tulee suoraan Tommyknocker-panimolta. Pienien tuotantomääriensä takia panimon oluet ovat todellisia käsityöoluita. Osa panimon oluista jopa pullotetaan käsin.

Tommyknocker-ravintolan listalle on valikoitu kaikki kaimapanimonsa parhaat tuotteet, kuten Maple Nuts Brown ale, josta löytyy erilaisia pähkinän makusävyjä ja Coloradon pubien suosituin olut, Pick Axe Ipa. “Jotta tarjontamme pysyy jatkuvasti oluenystäville mielenkiintoisena, tulee meillä olemaan valikoimassamme myös runsaasti persoonallisia sesonkioluteriä.” kertoo Tommyknockerin ravintolapäällikkö Aki Rytkönen. Tommyknocker Brewery valmistaa oluita, jotka on tarkoitettu nautittavaksi tuoreena ja siksi myös Suomeen tuotavat erät ovat aina pieniä. Myös tämä takaa ravintolan olutvalikoimalle hyvän vaihtuvuuden. ”Olemme ylpeitä mahdollisuudestamme tuoda ensimmäisenä nämä mahtavat käsityöläisoluet suomalaisten saataville.” hehkuttaa Aki.

Ilmeeltään ravintola edustaa uutta modernia olutravintolasuuntausta, pienellä jenkkitwistillä. Ravintolan baaritiski on amerikkalaistyylisesti hanoista vapaa, mikä mahdollistaa luonnollisesti asiakkaiden kanssa jutustelun. Ravintolan valikoimasta tulee löytymään kattavan olutvalikoiman lisäksi noin 20 erilaista Bourbon-viskiä, mielenkiintoisia kalifornialaisia viinejä sekä juomien kyytipojaksi amerikkalaiseen makuun sopivaa pientä purtavaa.

Osoite:

Tommyknocker Craft Beer Bar
Iso Roobertinkatu 13
00120 Helsinki

Suomen Gastronomien Seura: Spis on Vuoden ravintola 2015

304735_260467677304590_5830917_n

Suomen Gastronomien Seura on myöntänyt  Vuoden ravintola 2015 -tunnustuksen helsinkiläiselle ravintola Spisille. Vuoden ravintola -valinnasta jo 30 vuoden ajan vastanneet gastronomit perustelevat valintaa Spisin pohjoismaista raaka-ainetta, keittiötä ja tyyliä kunnioittavalla, ainutlaatuisen rouhealla yhdistelmällä.

Maamme johtavaksi laaturavintolakeskittymäksi muotoutuvassa Kaartinkaupungissa sijaitseva Spis rakentaa annoksensa pääraaka-aine valokeilassa ja pohjoismaisuudelle liputtaen. Spis nostaa pääosaan pohjoismaiset kasvikset, mutta tarjoaa maistelumenussaan myös lihaa ja kalaa. Pienen, 18-paikkaisen ravintolan tunnelma syntyy ruoan ohella ajatuksella rakennetusta, mutta huolettomaksi miellettävästä yhdistelmästä pohjoismaista tyyliä aina äänimaailmaa myöten.

Spis on erikoistunut raaka-aineen ja alkuperän ylistykseen. Yhdessä annoksessa voi olla esimerkiksi tuttu peruna monesta näkökulmasta esiteltynä tai porkkana kasvaa mullalta näyttävässä maukkaassa crumblessa.

“Spisissä korostuu maun puhtaus ja tuttujenkin raaka-aineiden täysin uudet puolet. Ruoka on mielikuvituksellista ja elämyksellistä, mutta ei liian kikkailevaa. Yksinkertaiselta kuulostavat annokset muistuttavat siitä, kuinka paljon raaka-ainetta kunnioittamalla voi saada aikaan. Omenaa ja jogurttia tai suppilovahveroa ja perunaa ovat lautasella jotain sellaista, joka pistää nauttijansa todella ajattelemaan sitä, mitä hän syö”, perustelee Suomen Gastronomien Seuran puheenjohtaja Tiina Lähteenoja-Niemelä Vuoden Ravintola 2015 -valintaa ja jatkaa:

“On hienoa, että Vuoden ravintolan valinnasta on tullut erittäin haastavaa. Se on merkki siitä, että Suomessa tehdään ulkoisista paineista huolimatta kovaa ja pitkäjänteistä työtä paremman ravintolaelämyksen varmistamiseksi. Kun maailmalla puhutaan trendikkäästä pohjoismaisesta keittiöstä, pitää Suomen olla niissä keskusteluissa mukana. Spis on siitä erinomainen esimerkki ja täyttää siten hienosti paikkansa Vuoden ravintola 2015 -tunnustuksen arvoisesti.”

Vuoden ravintola jo 30 vuotta

Arvostetun Vuoden ravintola -tunnustuksen saavuttaakseen ravintolan tulee edustaa sellaisia arvoja, osaamista ja asiakkaan huomioimista, joilla se ansaitsee Suomen Gastronomien Seuran merkittävimmän huomionosoituksen. Ravintolan tulee tarjota hyvää ja omaleimaista ruokaa sekä erinomaista palvelua, jolla asiakas tuntee itsensä arvostetuksi. Sillä on myös hyvä hinta-laatusuhde ja sen toiminta on pitkäjänteistä, tasalaatuista ja varmaa.

Vuoden 2012 alussa avatun Spisin ravintoloitsijat Antero Aurivuo ja Jani Kinanen hankkivat kannuksensa ruokakaupunkina kunnostautuneesta Porvoosta, jossa he pyörittivät Brasa ja Kullo Golf -ravintoloita. Keittiöpäällikkö Aurivuo ja keittiömestari Perttu Jokinen vastaavat Spisin keittiöstä ja Kinanen luotsaa ravintolapäällikön ominaisuudessa asiakkaitaan henkilökohtaisesti, luoden ravintolaan kotoisen rennon ja helpon viihdyttävän tunnelman. Kinasen asiantuntevan isännöinnin myötä asiakkaat lähtevät ravintolasta paitsi kylläisinä, aina myös muutamia uusia tietoja viisaampina. Spisin juomalista rakentuu artesaaniviineistä ja pohjoismaisista pienpanimo-oluista.

http://spis.fi/

Ramenburger rantautui Gastro NOM Helsinkiin

IMG_0373

Gastro NOM Helsingin iltalista on uudistunut. Ravintolan street food -painotteiselta listalta löytyy uusia, kiehtovia aasialaismakuja. Trendikkäin uutuus on maailmalla suursuosikiksi noussut ramennuudelihampurilainen. Sen ohessa ruokalistalla jatkavat suosituimmat NOM-annokset.

Ramen burger on nyt kaikkien huulilla. Hampurilaisen juju on siinä, että sämpylä tehdään keitetyistä nuudeleista.

Kipinä syttyi, kun luin arvostetun nuudelikokki Keizo Shimamoton alkaneen tarjota ramenburgeria New Yorkin Williamsburgissa. Ihmiset jonottivat uutuutta tuntikausia”, kertoo Gastro NOM Helsingin keittiömestari Ari Lappalainen.

Gastro NOM Helsinki on ensimmäisiä ramen hampurilaista tarjoavia ravintoloita Suomessa. Reseptiä on kehitelty ja testattu pitkään ravintolapäällikön Tanja Sallisen kanssa. Gastro NOM Helsingin versiossa moniviljanuudelit keitetään, jäähdytetään, leikataan, prässätään ja pariloidaan sämpylän muotoon. Hampurilainen täytetään panko-jauhoissa leivitetyllä lohi-rapukakulla ja raikastetaan kimchillä eli korealaiseen tapaan valmistetulla kiinankaalisalaatilla.

Kimchi on hyvin tulista, joten kehitimme siitä suomalaiseen makuun sopivan version. Perinteisen hapattamalla käyttämisen sijaan liotamme kiinankaalia suolaliemessä pari-kolme päivää. Kaalin sekaan lisäämme valkosipulia, inkivääriä, chiliä, kalakastiketta, ponzu-sitruskastiketta sekä retikkaa ja kevätsipulia”, Lappalainen kuvailee.

IMG_0375

Iltalista tuoksuu vahvasti Aasialta

Lounastajat ovat jo ottaneet kesällä avatun Gastro NOM Helsingin omakseen. Nyt keittiömestari tiimeineen houkuttelee ilta-asiakkaita trendikkään aasialaisella makupaletilla.

Street foodia tarjoavana paikkana seuraamme herkeämättä, mitä maailmalla tapahtuu. Kasvisruoan osuus ravintoloissa on kasvussa. Tofun olemme korvanneet seitanilla, joka vastaa kasvisruokailijoiden toiveisiin tänä päivänä”, hymyilee Lappalainen.

Gastro NOM Helsingin seitan valmistetaan vehnägluteenijauhosta ja kikhernejauhoista. Taikina muotoillaan pihveiksi, joita keitetään savupaprikalla, soijalla ja suolalla maustetussa liemessä. Lopuksi pihvit jäähdytetään, leikataan nyhtöpossun tyyliin ja upotetaan pähkinäiseen satay-liemeen.

Myös kanan ystäviä hellitään aasialaisklassikolla. Tulisen hapanta tom yam -broileria saa nyt alkuruoka- ja pääruokakokoisena annoksena tai osana Gastro NOM Helsingin kolmen ruuan maisteluannosta. Kaffirlimetinlehdestä, galangal-juuresta, valkosipulista, kookoskermasta, limettimehusta ja chilistä makunsa saava ruoka on gluteeniton.

Keliaakikot on huomioitu muissakin annoksissa. Lohirapukakku valmistetaan tarvittaessa ilman leivitystä ja hampurilaisten sämpylä voidaan korvata gluteenittomalla.

Rakastetut ruokasuosikit

Uusien annosten ohella Gastro NOM Helsingin suursuosikit jatkavat listalla.

Gourmet-pekonihampurilaisemme on valloittanut asiakkaat. Pariloituja pekoniviipaleita ja 160 gramman rotukarjanlihapihvin sisältävällä hampurilaisella lähtee isompikin nälkä. Tuhtia annosta elävöittää omena-sinappikastike”, kertoo Lappalainen.

Myös ylikypsästä häränrinnasta tehty hampurilainen ja nyhtöpossuhotdog pysyvät listalla. Kasvisruokailijoiden suosikeista mukana on yhä kevyesti savustettu punajuuri-halloumijuustohampurilainen. Pienempään nälkään saa jatkossakin päivän salaattia kahdessa eri koossa.

Annosten lisäkkeiksi asiakas voi nyt valita mieleisensä dipin ja perunat. Ranskalaisia saa joko pähkinäsuolalla tai merileväsuolalla maustettuina. Vaihtoehtoina ovat myös rosamundalohkot ja bataattiranskalaiset”, täydentää ravintolapäällikkö Sallinen.

Jälkiruokalistalla jatkavat Gastro NOM Helsingin edulliset pienet jälkiruoat, joita voi tilata makunsa mukaan yhden tai kaksi. Myös jälkiruokien visuaalisuuteen panostetaan. Mustalta lautaselta tarjoiltava värikäs Rocky Road koostuu tummasta ja valkoisesta suklaasta, marengista, vaahtokarkeista ja pistaasirouheesta. Pannacottaa saattelevat klassiseen tapaan marjat.

Puolukkaposset sopii kasvissyöjillekin, sillä sen hyydyttämiseen ei käytetä liivatetta. Kaikkia jälkiruokiamme saa myös gluteenittomana”, muistuttaa Lappalainen.

Gastro NOM Helsinki on avoinna ma–ti klo 10.30–15.00, ke-pe 10.30-21 ja lauantaisin klo 13–21. Tervetuloa herkuttelemaan!

Ravintola Gastro NOM Helsinki sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa päärautatieaseman kupeessa KPMG-talossa. Uusi 120-paikkainen ravintola avattiin kesäkuussa 2014, ja se on auki ma-ti klo 10.30–15.00, ke-pe 10.30-21 ja lauantaisin klo 13–21. Ravintolassa on myös ilmainen wifi ja terassi ilta-aurinkoon.

Ravintola NOM Helsinki
Töölönlahdenkatu 3
00100 Helsinki

Ravintola NOM Helsinki
P +358 20 729 5150
nomhelsinki@restaurantnom.fi
www.restaurantnom.fi
facebook/nomhelsinki.fi
twitter/@NOMHelsinki

Uusi Soup & Juice -ravintola avautuu Bulevardille maaliskuussa

soupjuice_logo_2015

Hotel Indigo Helsinki – Boulevard -hotellin yhteyteen avataan trendikäs salaatteihin, keittoihin, ruokaisiin leipiin ja tuoreena puristettuihin mehuihin erikoistunut Soup & Juice. Take away -tuotteisiin keskittyvä Soup & Juice täydentää osaltaan hotellin ravintolapalveluja, joihin lukeutuu myös bistromainen Ravintola Bröd Punavuori. Molemmista keittiöistä vastaa Suomen kokkimaajoukkueen kapteenina toimiva Kristian Vuojärvi.

Soup & Juicen tarjontaan kuuluvat raikkaat salaatit, päivän keitot, ruokaisat leivät sekä itsevalmistetut mehut. Valikoimaan on haettu vaikutteita eri puolilta Eurooppaa suosituista lounasravintoloista sekä ruokaa tarjoilevista kahviloista. ”Lounasleipä- ja salaattikulttuuri on saamassa jalansijaa Suomessakin, etenkin kun haetaan kevyempää ja nopeampaa ruokailuvaihtoehtoa. Soup & Juice keskittyy tuoreisiin raaka-aineisiin. Kaikki tehdään paikan päällä, myös mehut, joiden suosio kasvaa. Soup & Juicen antimet on helppo nauttia paikan päällä tai ottaa mukaansa”, kertoo keittiöpäällikkö Kristian Vuojärvi.

”Ravintolamme elävät asiakkaiden ehdoilla. Soup & Juice palvelee sekä alueella työskenteleviä, take away -lounastajia että mukavaa ja rentoa levähtämispaikkaa hakevia. Soup & Juicen take away -annokset pakataan biohajoaviin astioihin”, jatkaa Vuojärvi.

Hotel Indigo Helsinki – Boulevard edustaa uudentyyppistä hotelli- ja ravintolakonseptia. Se tarjoaa sekä majoittuville vieraille että naapuruston asukkaille luonnollisen kohtaamispaikan. Soup & Juice on suuntautunut palvelemaan lounastajia sekä kaupunkikierroksen lomassa syömään pistäytyviä. Bistromainen Ravintola Bröd Punavuori on taas mainio vaihtoehto esimerkiksi working lunch -tapaamisille sekä illallispaikaksi ystävien kanssa. Molemmat ravintolat sijaitsevat katutasossa osoitteessa Bulevardi 26.