KOTIPIZZA GROUPIIN KUULUVA HELSINKI FOODSTOCK YHTEISTYÖHÖN SIIPIRAVINTOLA-KETJUN KANSSA

12744062_10153801437255630_136150959411455738_n

Kotipizza Group Oyj:hin kokonaisuudessaan kuuluva osto- ja logistiikkaoperaattori Helsinki Foodstock Oy (“Helsinki Foodstock”) on solminut Muurahaiskarhu Oy:n kanssa sopimuksen, jonka mukaan se vastaa Siipiravintola-markkinointinimellä toimivan ravintolaketjun tavaravirran hallinnasta. Koko Suomen kattava tavaravirran hallinta mahdollistaa Siipiravintola-ketjun laajentumisen valtakunnalliseksi.

Helsinki Foodstock vastaa ketjun logistiikkakumppanina toimitusketjusta tavarantoimittajalta ravintoloihin. Sopimuksella ei arvioida olevan merkittävää vaikutusta Kotipizza Groupin taloudelliseen tulokseen vuonna 2016.

“Olemme innoissamme tukemassa Siipiravintolan laajentumista Suomessa. Yhteistyö on luontevaa, sillä olemme  erikoistuneet logistiikkapalvelujen tarjoamiseen ketjuohjatuille yrityksille”, Helsinki Foodstock Oy:n toimitusjohtaja ja Kotipizza Group Oyj:n hankintajohtaja Anssi Koivula sanoo.

Helsinki Foodstock Oy tarjoaa hankinta-, logistiikka- ja valikoimapalveluita HoReCa-alan asiakkaille ja ruokaa valmistavalle teollisuudelle sekä innovaatiotuotteita ruoan vähittäiskaupalle.  Helsinki Foodstockin asiakkaita ovat muun muassa Kotipizza-ketjuun kuuluvat ravintolat sekä Suomessa toimivat Subway-ravintolat ja Espresso House -kahvilat.

“Tehokkaasti hoidettu logistiikka mahdollistaa meidän valtakunnallisen laajentumisen. Olemme tyytyväisiä löydettyämme luotettavan kumppanin”, Muurahaiskarhu Oy:n toimitusjohtaja Tommi Leino sanoo.

Siipiravintola-ketju tarjoaa chicken wingsejä ja muuta fingerfoodia. Siipiravintoloita on tällä hetkellä Turussa, Valkeakoskella ja Lahdessa. Seuraava ravintola avataan Helsinkiin. Ketju suunnittelee laajentumista franchising-periaatteella myös muualle Suomeen. Yritys tarjoaa myös catering-palveluita.