SUOMEN POHJOISIN BURGER KING® -RAVINTOLA LEVILLE

burger-kingr_whopper-ateria

Suomen suurin hotelli- ja ravintolayritys Restel on tehnyt sopimuksen Levin Matkailukeskus Oy:n kanssa syksyllä 2017 avattavasta BURGER KING® -hampurilaisravintolasta. Levin hiihtokeskuksen sydämessä sijaitsevaan Levi Hotel Spa -lomakeskukseen avattava hampurilaisravintola on Suomen pohjoisin BURGER KING® -ravintola ja samalla ketjun ensimmäinen ravintola suositussa matkailukeskuksessa.

Laajentuminen vetovoimaiseen matkailukeskukseen oli luontainen valinta BURGER KING® -ketjulle, jonka ravintolat sijaitsevat vilkkailla liikepaikoilla. ”Olemme todella innoissamme laajentumisesta Leville, jossa uskomme liekillä grillattujen ja käsintehtyjen burgereidemme maistuvan vaativimmillekin kotimaisille sekä ulkomaalaisille matkailijoille”, hehkuttaa BURGER KING® Suomen ketjujohtaja Mikko Mollberg.    

Myös Levin Matkailukeskuksessa iloitaan uudesta pikaruokakonseptista, joka tulee osaksi Levi Hotel Spa -lomakeskusta. ”Levi Hotel Spa on monipuolinen lomakohde, jossa on erilaisia liikunta- ja hyvinvointipalveluita aina kylpylästä lastenmaailmaan. BURGER KING® sopii kuin nenä päähän monipuoliseen keskukseemme, joka toimii ympärivuotisesti”, kertoo Levin Matkailukeskus Oy:n toimitusjohtaja Sanna Leinonen.

Levin Matkailukeskus Oy on nyt kolmas sub-franchising-toimija Suomen BURGER KING® -ravintolaketjulle, jonka toiminnasta vastaa Restel Oy. Lähes kolme vuotta Suomessa toimineen hampurilaisketjun tulevaisuudennäkymissä siintää voimakas kasvu, sillä vuoden 2017 aikana tavoitteena on avata toistakymmentä uutta BURGER KING® -ravintolaa. ”Asiakkaamme pitävät tuotteistamme erityisesti niiden maun vuoksi. Nopean syömisen alalla tämä antaa vahvan kilpailuedun ketjun kasvulle”, toteaa Mollberg luottavaisena ketjun tulevaisuudesta.

Vuonna 1954 Yhdysvalloissa perustettu BURGER KING® on tunnettu liekillä grillatuista hampurilaisistaan, jotka valmistetaan aina asiakkaiden toiveiden mukaan. Maailman toiseksi suurin hampurilaisravintolaketju erottuu kilpailijoistaan myös juomapuolella. BURGER KING® -ravintoloissa virvoitusjuomia saa juoda niin paljon kuin haluaa, ja lisäksi ravintoloissa tarjoillaan myös olutta.

Suosittu American Diner avaa ovensa Helsingin ydinkeskustassa torstaina

aa00ad0a-8e90-40f3-ad13-d813342d5d50-main_image

Torstaina avajaisiaan viettävä Classic American Diner Citykäytävä on jo konseptin kahdeksas ravintola. Kuva Tampereen Finlaysonin American Dinerista.

Diner-ruoan ystäviä hemmotellaan pian toden teolla, kun Classic American Diner avataan Helsingin Citykäytävään torstaina 1.12. Juhlan kunniaksi viidellekymmenelle ensimmäiselle on tiedossa ilmainen burger-ateria. Uusi tulokas on jo konseptin kahdeksas ravintola.

Aitoamerikkalaisista makuelämyksistään tunnettu Classic American Diner on pian myös osa Helsingin ydinkeskustan ruokatarjontaa. Vaikka uusi ravintola on suunnattu urbaaneille city-aikuisille, myös lapsiperheet huomioidaan vahvasti.

– Sijaintinsa ja miljöönsä vuoksi ravintolan konseptia on kehitetty kohderyhmän mukaiseksi. Citykäytävän Diner henkii tunnelmaltaan ja sisustukseltaan perinteistä jenkki-diner-maailmaa: paikan päältä löytyy amerikanrautaa, aito Harley Davidson ja muuta 50-luvun tyylin mukaista rekvisiittaa. Haluamme toivottaa kaikki tervetulleiksi jo ensiminuuteilta asti tarjoamalla avajaispäivänä 50 ensimmäiselle Original Cheese Burger -annoksen veloituksetta, Restamax Oyj:n ruokaravintoloiden linjajohtaja Tero Kaikkonen kertoo.

Kaikkonen uskoo konseptin monipuolisuuden, ravintoloiden rennon tunnelman ja kattavan menun olevan suosion takana.

– Ensimmäinen Classic American Diner perustettiin Tampereelle jo 15 vuotta sitten, ja nyt sen sisarravintoloita löytyy lukuisista kaupungeista. Aiemmin tänä vuonna Vantaalle kauppakeskus Jumboon ja Linnanmäelle avatut Dinerit ovat saaneet hyvin positiivisen vastaanoton, minkä myötä tuomme jenkkiherkut nyt myös keskustan sykkeeseen, hän jatkaa.

Tuhti lista huomioi kasvisruoankin harvinaisen hyvin

Citykäytävän Dinerin listalla tullaan näkemään tuttujen klassikoiden lisäksi muun muassa tuhteja premium-burgereita, sandwichejä ja tulisia siipiä. Myös kasvisruokavaihtoehtoja löytyy jenkki-dineriksi poikkeuksellisen hyvin.

– Halusimme vastata kysyntään tarjoamalla myös kasvisruoan ystäville hyviä vaihtoehtoja – tyypilliselle jenkkiravintolalle valikoimamme on jopa hieman epätyypillisen kattava. Hampurilaisen saa halutessaan esimerkiksi falafel-pihvillä tai nyhtösoijalla. Ronskimpaan nälkään puolestaan löytyy muun muassa 680 gramman pihvillä varustettu Big One Burger sekä Big Tower, jossa on pihviä jopa 1020 gramman edestä! Sen selättäneet saavat nimensä Wall of fame -listalle sekä uniikin Classic American Diner -paidan, Kaikkonen haastaa.

Citykäytävän kaksikerroksisessa Dinerissa on yhteensä noin 150 asiakaspaikkaa. Ravintolayhtiö Restamax Oyj:n omistuksessa olevat Classic American Dinerit löytyvät ennestään jo Linnanmäeltä Helsingistä, Vantaalta, Jyväskylästä, Seinäjoelta sekä Tampereella Finlaysonilta, Koskikeskuksesta ja Lielahdesta.

Avajaisia vietetään torstaina 1.12. kello 11 alkaen.

Classic American Diner Citykäytävä
Kaivokatu 8, Helsinki
Avoinna: ma–to 11–23, pe 11–24, la 12–24 ja su 12–22

Linkit

Classic American Diner Citykäytävä

Uudistunut Raflaamo.fi tarjoaa ideoita ja inspiraatiota lähes 500 ravintolasta

856eb2f643f2a655_800x800ar

Suosittu Raflaamo.fi on nyt entistä kätevämpi ja kattavampi ravintola-asiakkaan apuri. Uudistuneen verkkopalvelun avulla ravintolan valinta on paitsi superhelppoa, myös uudella tavalla elämyksellistä ja inspiroivaa.

Reilu pari vuotta sitten lanseerattu Raflaamo.fi on saanut erinomaisen vastaanoton. Verkkopalveluun kertyy jo yli 600 000 käyntiä kuukaudessa. S-ryhmän ravintolakirjosta mukana on valtaosa, lähes 500 ravintolaa.

Raflaamo.fi:n uudistuksen perustana on kaikilla päätelaitteilla yhtä näppärästi toimiva haku, joka on nyt nostettu sivuston keskiöön. Suositteleva haku ohjaa asiakasta löytämään haluamansa tai jotain uutta, mitä hän ei olisi osannut edes hakea.

”Raflaamo.fi mahdollistaa tehokkaan ja inspiroivan etsimisen sekä eri vaihtoehtojen vertailun. Haetpa sitten vinkkiä brunssille, lounaalle tai illanviettoon, sivusto opastaa sen mukaan, missä olet. Samalla voit tutustua ruokalistoihin ja esiintyjiin, varata pöydän ja varmistaa ravintolan sijainnin ja reitin kartalta. Mobiilisti toimiva sivusto palvelee nyt entistä ketterämmin missä vain”, online-kehityspäällikkö Sirpa Väyrynen SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksesta kuvailee.

Raflaamo.fi:n uudistuksessa on kiinnitetty erityistä huomiota palvelun sisältöön, sen monipuolisuuteen ja visuaalisuuteen.

”Haluamme palvella asiakkaitamme entistä inspiroivammin ja auttaa heidän erilaisissa tarpeissaan. Juuri siksi sivustolta löytyy nyt ideoiden ja vinkkien lisäksi esimerkiksi artikkeleita, kuvia ja videoita alan ajankohtaisista trendeistä ja ihmisistä sekä paikallisista ilmiöistä”, markkinointijohtaja Outi Vitie SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksesta esittelee.

”Raflaamo.fi:ssä voi viihtyä ja sieltä löytyy ratkaisu, oli mielessä sitten tietty ravintola, tietynlainen ruoka tai vasta idean alku”, Vitie summaa.

Uudistuksen myötä Raflaamo.fi siirtyy kehitysuralle, joka tuo tullessaan jatkuvasti jotain uutta asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

Tutustu osoitteessa: raflaamo.fi  

NA’AM KITCHEN – Uusi ravintolakonsepti ja ruokapaikka kaikille aisteille. Tekijöinä alan ammattilaiset

f70657ff-4834-4b41-b680-ee5193ab0f1d-main_image-1

Kaikille aisteille

Helsinki 23.11.2016. NA’AM KITCHEN pohjaa trendikkääseen Pohjois-Afrikan ja Lähi-Idän maukkaaseen ruokakulttuuriin.

Huippukonseptien taustalla on yleensä aina kova kokemus ja intohimo luoda uutta yhdistämällä vanhaa keittotaitoa ja tarjoilla se uudella elämyksellisellä tavalla. Menu ja reseptiikka on syntynyt kolmen kovan kokin pitkästä kokemuksesta ja osaamisesta gourmet- ja fine dining-ravintoloissa Italiassa, Pariisissa, Suomessa ja luonnollisesti heidän juuriltaan Jordaniasta ja Algeriasta.

NAAM KITCHEN ruokakonsepti on täynnä aitoja rikkaita makuja modernilla twistillä

Meillä saat maistaa Pohjois-Afrikan ja Lähi-Idän aitoa ja rikasta ruokaperintöä lautasellasi. Hyvällä, kansainvälisellä ja trendikkäällä twistillä. “Voit syödä paikan päällä rennossa ilmapiirissä tai ottaa mukaasi. Ruoka on edessäsi nopeasti. Aina yhtä herkullisena. Miksauksen voit itse valita monista salaateista, pääruoista ja mahtavia makuja täydentävistä maustetahnoista”, kertoo koko idean isäja Chef Rami Karhapää.

NAAM KITCHEN aloittaa Helsingistä – ja luo myös uutta palvelukulttuuria

“Tavoitteenamme on tuoda Suomeen elämyksellinen ruokakokemus kaikille aisteille ja luoda myös uutta palvelukulttuuria ravintola-alalle. Hyvästä ruoasta ja palvelusta voi aina panna paremmaksi. Tällä ajatuksella testaamme itseämme joka päivä”, kertoo Co-Founder Pasi Kaurala, jolla on yli 20 vuotta ravintola-alan kokemus johtotehtävissä Suomen McDonalds’issa. “Vastaavaa konseptia kuin NA’AM KITCHEN ei ole missään päin maailmaa. Haemme aktiivisesti uusia liikepaikkoja pääkaupunkiseudulta tavoitteenamme nopea kasvu timantiksi hiotulla konseptillamme.”

Avajaisviikko Iso Roballa alkaen ma 28.11. Tervetuloa!

NA’AM KITCHEN on osuva vastaus maailmalla kasvavaan ruokatrendiin – nyt nautitaan rennossa ilmapiirissä hyvien ystävien kanssa terveellistäja maukasta ruokaa, jossa on aitoja ja vaihtelevia makuja. Tervetuloa Iso Roobertinkatu 20-22, maanantaina 28. marraskuuta alkaen. Avoinna ma-to 10.30-22.00, pe 10.30-01.00, la 11.00-01.00, su 11.00-18.00.

Linkit

http://www.naamkitchen.com

Kuopion Kolmisoppeen avattiin 16.11. Subway® -ketjun uusin ravintola

yuly8n6g

Subway®-ravintolaketju kasvaa merkittävästi Suomessa – ja mukana kasvussa on myös Kuopion alue. Kuopioon avattiin marraskuun puolessa välissä Suomen 156. Subway®-ravintola ja samalla kaupungin viides ketjun ravintola. Tuore ravintola sijaitsee Kolmisopessa K-citymarketin yhteydessä, osoitteessa Kolmisopentie 1. Kaupunginosan keskipisteenä toimii Kolmisopen kauppakeskus, jossa on helppo ostosten teon ohella ruokailla koko perheen kanssa. Uusi Subway®-ravintola tuokin alueellae mukavan lisän niin kauppakeskuksen asiakkaille kuin lähialueen asiakkaillekin. Alueen ravintolatarjontaan Subi®-leivät tuovat tuoreen ja raikkaan vaihtoehdon sekä lisää valinnanvapautta.

Kuopion uuden Subway®-ravintolan yrittäjänä toimii Markku Jyrkiäinen. Franchising-yrittäjyyttä hänellä on takanaan jo 11 vuotta, ja kyseessä onkin Jyrkiäisen 27. ravintola. Hänen omistuksessaan toimivat entuudestaan jo mm. Kuopion muut Subway®-ravintolat. Uuden ravintolan avauduttua työllistävät ne yhteensä noin 60 työntekijää Kuopiossa.

Franchising-ketjun Development Agent Petteri Lehtimäki kertoo Subway®-ketjun tavoittelevan maahamme kymmeniä uusia ravintoloita luoden samalla satoja uusia työpaikkoja. ”Kaikki ravintolamme ovat yksityisomistuksessa ja paikallisten franchising-yrittäjien ylläpitämiä. Ketjumme tarjoaa oivan tavan yrittäjyyteen ja siten menestykseen omalla työllä, mutta franchising -ketjuun kuulumalla. Ravintolaketjumme hakee koko ajan uusia yrittäjiä ja siten myös lisää liiketiloja Savosta”, Lehtimäki sanoo.

”Näiden toimintavuosien aikana on tullut selväksi, että Kuopion alueelle mahtuu hyvin useita ketjun ravintoloita. Uusi Kolmisopen ravintola tekee asioinnin erityisen helpoksi asiakkaillemme, jotka hakevat tuotteita mukaan autolla asioidessaan. Uusilla ravintoloilla luomme tärkeitä työpaikkoja alueelle. Suurin osa työntekijöistämme on nuoria, ja koemme tärkeäksi, että voimme tarjota monille nuorille ensimmäisen työpaikan ravintoloissamme työuralle siirryttäessä.” yrittäjä Markku Jyrkiäinen kertoo.

Subway®-ravintoloiden suosio perustuu raikkaisiin raaka-aineisiin sekä vastapaistettuun leipään. Ketjun tärkeimpänä toiminta-ajatuksena on valinnanvapaus, jossa asiakas voi itse valita leipään mieleisensä täytteet. Maailman tunnetuinta täytettyä leipää kutsutaankin nykyään Suomessa nimellä Subi®. Ketju avasi Suomessa ensimmäisen ravintolansa Helsinkiin vuonna 2000. 

Restamax laajentaa voimakkaasti Leville ja muihin Suomen ykköshiihtokeskuksiin

29b25886-1d58-46b6-9006-ef6e9eb4dc4d-main_image

Suosittu Colorado Bar & Grill Levillä on yksi Restamaxin ravintolaperheen uusista tulokkaista. Kuva: Colorado Bar & Grill Levi

Restamax Oyj on hankkinut seitsemän ravintolaa Leviltä, Rukalta, Pyhältä ja Helsingistä. Ravintolayhtiö laajentaa uudelle markkina-alueelle Leville kolmen ravintolan voimin ja vahvistaa samalla asemaansa nykyisillä toiminta-alueillaan.

Restamax on ostanut Rukalla, Levillä, Pyhällä ja Helsingissä sijaitsevien Colorado Bar & Grill -ravintoloiden, Rukalla sijaitsevan Mura Sushi -ravintolan sekä Levillä sijaitsevien Kuura- ja Pizza Block -ravintoloiden liiketoiminnat.

– Levi on meille uusi markkina-avaus. Tämän aluevaltauksen lisäksi vankennamme jalansijaamme nykyisillä markkina-alueillamme ja maamme ykköshiihtokeskuksissa. Lähivuosina tulemme laajentamaan voimakkaasti Pohjois-Suomeen, erityisesti Leville, ja kartoitamme parhaillamme uusia kasvumahdollisuuksia ja liikepaikkoja konsepteillemme, kertoo Restamaxin hallituksen puheenjohtaja Timo Laine.

c99fc86a-c280-4403-8c44-75907f42fb97

Colorado Bar & Grillin tarjonta nojaa vahvasti amerikkalaisiin makuihin. Kuva: Colorado Bar & Grill Levi

Entistä kirjavampi ravintolakattaus

Ensimmäinen amerikkalaiselle keittiölle kunniaa tekevä Colorado Bar & Grill avattiin Helsinkiin jo vuonna 1995. Rukalle ravintola avattiin vuonna 2009, Leville vuoden 2014 lopussa ja Pyhälle 11.11.2016. Keskieurooppalaista bistrotunnelmaa henkivä Kuura Brasserie & Winebar sekä sen alakerrassa sijaitseva gourmet-pizzaravintola Pizza Block avattiin Levin talvikaudelle 2015–2016. Japanilaisille mauille kumartava Mura Sushi avattiin Rukalle marraskuussa 2015. Näiden lisäksi Restamax tulee jatkossa harjoittamaan Levillä myös catering-liiketoimintaa.

– Ravintolaportfoliomme saa monipuolista täydennystä näistä laadukkaaseen tarjontaan ja palveluun nojaavista ja asiakaskunnassaan paikkansa vakiinnuttaneista ravintoloista, Laine kommentoi.

Rukalla yhtiöllä on ennestään viisi ravintolaa: Stefan’s Steakhouse, Piste, Les Alpes, Ski Bistro sekä talvikaudelle 2016–2017 avattava Pizzeria Vuosseli.

Restamax on hankkinut koko osakekannan Restala Oy:stä, joka omistaa edellä mainittuja ravintoloita operoivan Unioninkadun keidas Oy:n.

Linkit

Pizza Block

Mura Sushi

Kuura Brasserie & Wine bar

Colorado Bar & Grill

Kaksi uutta Wayne’s Coffee -kahvilaa loistosijainneille Helsinkiin

abe7f714-359a-4b86-9fc3-f2a4e6d94f21-original

Reippaalla vauhdilla kasvava Wayne’s Coffee avaa loppuvuoden aikana kaksi uutta kahvilaa Suomessa, tällä kertaa keskeisille paikoille Helsinkiin: Lönnrotinkadulle eilen 1.11. ja Lauttasaareen 1.12.2016. Jatkuvasti luomutuotevalikoimaansa kehittävä kahvilaketju onkin juurruttanut paikkansa skandinaavisten suosikkikahviloiden joukossa tarjoten laadukkaita kahvijuomia päivän jokaiseen hetkeen.

Menestyksekäs kahvilatarina alkoi Tukholmassa vuonna 1994, minkä jälkeen Wayne’s Coffee on vallannut reilusti jalansijaa pohjoismaisessa kahvilakulttuurissa ja jatkanut kasvuaan globaalisti Saudi-Arabiaan saakka. Kahvilaketju on avannut tähän mennessä yhteensä reilut 140 kahvilaa eri maissa. Helsingin uusimpien tulokkaiden avattua ovensa, Suomessakin kahviloita on jo yhdeksän.

– Wayne’s Coffee tuo sijainnillaan alueille uudenlaisen, vahvan kahvilakonseptin raikkaine ja tuoreine tuotteineen ja kahveineen. Kahviloiden vahvuuksia ovat erottuva ja tunnettu brändi, laadukkaat kärkituotteet, ammattitaitoinen ja loistava kahviosaaminen sekä viihtyisät tilat, kertoo Wayne´s Coffee Suomen linjajohtaja Saija Mattila.

Sitoutuneet yrittäjät kattavien kahvilapalvelujen takana

Franchising-periaatteella toimivat Helsingin kahvilat aukeavat vilkkaille sijainneille, jotta kiireisimmätkin työmatkalaiset ehtivät napata mukaansa tuoretta kahvia ja purtavaa. Kahviloiden sijainnit mahdollistavat nopealla tauolla pistäytymisen, mutta niiden olohuonemaisesta ilmapiiristä voi nauttia myös kaikessa rauhassa, raikkaan skandinaavisessa tunnelmassa.

– Uskon, että Wayne’s Coffeen menestyksen takana ovat nimenomaan sen sitoutuneet, motivoituneet ja alaa rakastavat yrittäjät. Kahvilamme suunnitellaan ja räätälöidään yksilöllisesti ottaen huomioon tilan rakenteet, sijainnin ja paikallisuuden. Oleellinen osa kahvilakokemusta on siisteys, tunnelma, viihtyisyys, olohuonemaisuus ja rentous hyvin suunnitellussa ja tyylikkäässä ympäristössä, Mattila toteaa.

Kahvilaketjun tuotteet ovat kasvavissa määrin luomua ja sertifikaatein varustettuja. Perinteisten kahvilapalveluiden lisäksi, Wayne’s Coffee -kahvilat tarjoavat aamiaista ja ruokaa tuhdimpaankin nälkään. Kahviloista voi lisäksi tilata tarjoiluja erilaisiin juhliin ja tapahtumiin.

– Kahviloissa on tarjolla aamupalaa ja lounasta normaalin kahvilavalikoiman lisäksi, ja take away -kahvit ovat isossa suosiossa. Ryhmille ja yritysasiakkaille on tarjolla catering- ja kokoustuotteita tilauksesta, Mattila jatkaa.

Wayne´s Coffee -kahviloiden visiona onkin tarjota korkealaatuisia kahvilatuotteita miellyttävän rennossa miljöössä, jonne on mukava piipahtaa vaikkapa lounastauolle tai välipalalle. Suomen Wayne’s Coffee -kahvilat sijaitsevat Helsingissä, Vantaalla, Tampereella, Hyvinkäällä ja Kuopiossa.

Wayne’s Coffee Suomi on osa Restamax-konsernia. Ravintolayhtiö osti Suomen Wayne’s Coffee -kahvilatoiminnan syksyllä 2012. Wayne’s Coffee -kahvilat toimivat Suomessa franchising-periaatteella.

Wayne’s Coffee Lönkka
Lönnrotinkatu 11
00120 Helsinki

Wayne’s Coffee Lauttis
Lauttasaaren kauppakeskus, Lauttis
Lauttasaarentie 28-30
00200 Helsinki

ABC toi lasten listalle lisäaineettomat ruuat

lataus-1

ABC-liikennemyymälöiden à la carte -lista on uudistunut. Samassa yhteydessä uudistimme myös lasten ruokalistan, josta löytyy nyt lisäaineettomia annoksia lasten makuun. Kaikki lasten ruuat ovat lisäaineettomia, lukuun ottamatta pitsaa, johon käytetään samoja täytteitä kuin aikuisten pitsoihin.

Listauudistusta varten kysyimme lapsiperheiltä viime talvena Facebookissa, mitä he arvostavat lasten annoksissa ja mitä ruokia he haluaisivat listalle.

– Esille nousivat tutut perusruuat, mutta myös terveellisyyttä ja lisäaineettomuutta toivottiin. Nämä olemme huomioineet lasten listan uudistuksessa, kertoo ABC-ravintoloiden kehityspäällikkö Tero Hänninen.

ABC-liikennemyymälöissä on helppo käydä lasten kanssa. Lähes jokaisesta liikennemyymälöistä löytyy lastenhoitohuone ja Apsi Apinan leikkipaikka. Alle 3-vuotiaat syövät noutopöydästämme ilmaiseksi.

Uusia annoksia myös vanhemmille

Aikuisia ajatellen uudella à la carte -listalla on entuudestaan tuttujen annosten lisäksi uusia pastoja, täytettyjä pitaleipiä sekä hot dog -annoksia. Iso uudistus on tehty myös salaattivalikoimaan, jossa annoksia on uusittu aina salaattipohjaa myöten. Salaattien valikoimaa täydentää nyt härkä-caesarsalaatti. Kasvisruokailijoita varten tarjolla on uutuutena härkäpapupihvi.

– Lähes koko à la carte -lista on uudistettu. Tuttuihin annoksiin on tuotu uusia raaka-aineita tai lisukkeita. Myös klassikkoannoksia on parannettu harkiten, Tero Hänninen kertoo.

Annoksemme valmistetaan hyvistä ja tuoreista raaka-aineista. Käytämme ravintoloissamme 100% kotimaista lihaa.

Linkit:
Apsi Apinan lasten menu
ABC:n kotimaiset raaka-aineet