NA’AM KITCHEN – Uusi ravintolakonsepti ja ruokapaikka kaikille aisteille. Tekijöinä alan ammattilaiset

f70657ff-4834-4b41-b680-ee5193ab0f1d-main_image-1

Kaikille aisteille

Helsinki 23.11.2016. NA’AM KITCHEN pohjaa trendikkääseen Pohjois-Afrikan ja Lähi-Idän maukkaaseen ruokakulttuuriin.

Huippukonseptien taustalla on yleensä aina kova kokemus ja intohimo luoda uutta yhdistämällä vanhaa keittotaitoa ja tarjoilla se uudella elämyksellisellä tavalla. Menu ja reseptiikka on syntynyt kolmen kovan kokin pitkästä kokemuksesta ja osaamisesta gourmet- ja fine dining-ravintoloissa Italiassa, Pariisissa, Suomessa ja luonnollisesti heidän juuriltaan Jordaniasta ja Algeriasta.

NAAM KITCHEN ruokakonsepti on täynnä aitoja rikkaita makuja modernilla twistillä

Meillä saat maistaa Pohjois-Afrikan ja Lähi-Idän aitoa ja rikasta ruokaperintöä lautasellasi. Hyvällä, kansainvälisellä ja trendikkäällä twistillä. “Voit syödä paikan päällä rennossa ilmapiirissä tai ottaa mukaasi. Ruoka on edessäsi nopeasti. Aina yhtä herkullisena. Miksauksen voit itse valita monista salaateista, pääruoista ja mahtavia makuja täydentävistä maustetahnoista”, kertoo koko idean isäja Chef Rami Karhapää.

NAAM KITCHEN aloittaa Helsingistä – ja luo myös uutta palvelukulttuuria

“Tavoitteenamme on tuoda Suomeen elämyksellinen ruokakokemus kaikille aisteille ja luoda myös uutta palvelukulttuuria ravintola-alalle. Hyvästä ruoasta ja palvelusta voi aina panna paremmaksi. Tällä ajatuksella testaamme itseämme joka päivä”, kertoo Co-Founder Pasi Kaurala, jolla on yli 20 vuotta ravintola-alan kokemus johtotehtävissä Suomen McDonalds’issa. “Vastaavaa konseptia kuin NA’AM KITCHEN ei ole missään päin maailmaa. Haemme aktiivisesti uusia liikepaikkoja pääkaupunkiseudulta tavoitteenamme nopea kasvu timantiksi hiotulla konseptillamme.”

Avajaisviikko Iso Roballa alkaen ma 28.11. Tervetuloa!

NA’AM KITCHEN on osuva vastaus maailmalla kasvavaan ruokatrendiin – nyt nautitaan rennossa ilmapiirissä hyvien ystävien kanssa terveellistäja maukasta ruokaa, jossa on aitoja ja vaihtelevia makuja. Tervetuloa Iso Roobertinkatu 20-22, maanantaina 28. marraskuuta alkaen. Avoinna ma-to 10.30-22.00, pe 10.30-01.00, la 11.00-01.00, su 11.00-18.00.

Linkit

http://www.naamkitchen.com