Tallink avasi thaimaalaisen ravintola NOK NOKin Tallinnaan

aeaca66b117225ba_org

Kuva: Marek Metslaid

Tallink avasi huhtikuun lopussa thairavintola NOK NOKin Tallinnan vanhassakaupungissa. Ravintolan menu tarjoaa aitoja thaimaalaisia makuja ja ilmapiiri henkii thaitunnelmaa. Ravintolassa toimii myös kokkikoulu, jonka voi etukäteen varata omalle ryhmälle. Ravintola sijaitsee osoitteessa Vana Posti 7, jossa sijaitsevan rakennuksen julkisivussa oli entuudestaan vanha pöllökuviointi. Kuvio inspiroi antamaan ravintolalle nimen NOK NOK, joka on thai-kieltä ja tarkoittaa lintuja.

NOK NOKissa työskentelee tarjoilijoita sekä kaiken kaikkiaan viisi ammattitaitoista kokkia, jotka tulevat Englannista tai Thaimaasta. Keittiötiimiä johtajaa Chef de Cuisine Pensiri Pattanachaeng, jolla on yli 15 vuoden kokemus ravintola-alalta. Hänelle tuttuja ovat thaimaalaisen keittiön lisäksi moderni aasialainen, intialainen, kiinalainen ja korealainen keittiö. Pensiri Pattananchaeng on työskennellyt huippuravintoloissa Thaimaassa, Intiassa ja Emiraateissa.

– Tämä ravintola on Tallink-konsernin ensimmäinen ravintola, joka sijaitsee muualla kuin sen laivoilla tai hotelleissa. Ravintola on viihtyisä ja tyylikäs ja asiakkaat voivat nauttia siellä aitoa, laadukasta thairuokaa, sanoo NOK NOKin projektipäällikkö Andres Poljakov.

Ravintolan yhteydessä toimii myös thaimaalainen kokkikoulu. Kokkikouluun ovat tervetulleita niin aloittelevat kuin edistyneet kokkaajat, jotka haluavat kehittää ruoanlaittotaitojaan NOK NOK -kokkien avustuksella.

Ravintolan sisustuksesta vastaa tunnettu suomalainen sisustussuunnittelija Marjut Nousiainen, joka on suunnitellut myös hyttejä ja julkisia tiloja Tallink-konsernin laivoille sekä Tallink Express Hotellin Tempo-ravintolan sisustuksen. NOK NOKissa thaimaalaista sisustustyyliä on yhdistetty vaaleansävyisiin, hillittyihin pohjoisen vaikutteisiin. ”Esimerkiksi ruokapöytämme on valmistettu Viroon kuuluvalla Saarenmaalla”, selventää Andres Poljakov itämaisen ja pohjoisen sisustuksen yhdistämisen toteuttamista.

Thaimaalaisen ravintolan idean isä on AS Tallink Gruppin hallintoneuvoksen puheenjohtaja Enn Pant, joka on myös Thaimaan kunniakonsuli Virossa.

AS Tallink Gruppin laivoilla on yhteensä 60 ravintolaa ja kahvilaa sekä konserniin kuuluvissa Tallink Hotels -ketjun hotelleissa 5 ravintolaa – näissä tarjotaan yhteensä kymmeniä tuhansia annoksia päivittäin.

Tutustu NOK NOKin ruokalistaan: http://www.noknok.ee/

Tallink avaa thaimaalaisen ravintolan Tallinnan vanhassakaupungissa

Print

Tallink avaa vuoden 2017 alussa NOK NOK -ravintolan Tallinnan vanhaankaupunkiin. Ravintolassa tarjoillaan autenttista thaimaalaista ruokaa. Ravintolan yhteydessä toimii myös thaimaalainen kokkikoulu sekä aasialaisten ruokatuotteiden myymälä.

”Avaamme pian viihtyisän ja tyylikkään ravintolan, jossa asiakkaat pääsevät nauttimaan aitoa, laadukasta thairuokaa. Ravintolan yhteydessä pidettävä kokkikoulu on tarkoitettu kaikille, ja mukavana lisänä tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden ostaa aasialaisia raaka-aineita kotiin vietäväksi”, sanoo NOK NOK -ravintolan projektipäällikkö Andres Poljakov.

Thaimaalaisen ravintolan idean isä on AS Tallink Gruppin hallintoneuvoksen puheenjohtaja Enn Pant, joka on myös Thaimaan kunniakonsuli Virossa. Ravintola avataan vuoden 2017 alussa, tarkka avajaispäivä on vielä vahvistamatta. Tällä hetkellä ravintolassa tehdään vielä viimeisiä sisätöitä ja kootaan sitä pyörittävää tiimiä.

Ravintola sijaitsee Tallinnan vanhankaupungin osoitteessa Vana Posti 7, jossa sijaitsevan rakennuksen julkisivussa oli entuudestaan vanha pöllökuviointi. Kuvio inspiroi antamaan ravintolalle nimen NOK NOK, joka on thai-kieltä ja tarkoittaa ”useita lintuja”.

AS Tallink Gruppin laivoilla on yhteensä 60 ravintolaa ja kahvilaa sekä konserniin kuuluvissa Tallink Hotels -ketjun hotelleissa 5 ravintolaa – näissä tarjotaan yhteensä kymmeniä tuhansia annoksia päivittäin.