Jack The Rooster palaa juurilleen uudistetulla siipi- ja burgermenulla

97628d59-1683-4d39-a3ee-19e231a6327d-main_image

Jack The Roosterin kevätmenu on voimassa 2.3.2016 alkaen.

Lukemattomia kertoja Tampereen parhaan terassin palkinnon pokannut Jack The Rooster tekee maaliskuussa paluun juurilleen. Ruokalista uudistuu, ja sen painopisteenä ovat jälleen laadukkaat burgerit ja tamperelaisten oma kulttiruoka, siivet.

– Palaamme takaisin siihen, mistä aikanaan aloitimmekin. Suositut open burger -avoburgerit palaavat listalle, ja lisäksi meiltä saa nyt perinteisten pienten siipien lisäksi myös suurempia crispy wingsejä. Uusi ruokalista on ottanut vaikutteita Amerikasta ja tarjoamme asiakkaillemme juuri sitä, mitä tamperelaiset tuntuvat rakastavan!, iloitsee Jack The Roosterin ravintolapäällikkö Jesse Salonen.

Uudelta burgerlistalta jokainen löytää makuunsa sopivan pihvin, kun valinnanvaraa löytyy Angus-naudanlihasta ylikypsään possunkylkeen ja lohesta bataatti-falafelpihveihin. Myös siipien ystäviä hemmotellaan, sillä siipikastikevalikoima laajenee entisestään. Poppamiehen suositut siipikastikkeet saavat rinnalleen mm. sweet chili- ja teriyakikastikkeet. Kesäkuntoa tavoitteleville asiakkailleen Jack The Rooster tarjoaa suolaisen, vuohenjuustomoussella ja rucolalla täytetyn vohvelin tai avokadohummuksella ja kookostofulla kyyditetyn sandwichin.

Uusittua ruokalistaa Jack The Roosterissa juhlitaan ennennäkemättömillä siipiarvonnoilla, kun maaliskuun jokaisena aukiolopäivänä asiakkaiden kesken arvotaan 1 kg eli noin 45 kpl siipiä vapaavalintaisella kastikkeella. Palkinto tulee lunastaa kuukauden sisällä voitosta ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Keväällä myös suursuosion saavuttaneet kymppiburgerit palaavat ohjelmistoon. Joka keskiviikko ja torstai tarjolla on kymppiburgerilista, jonka burgerannokset maksavat nimensä mukaisesti 10 euroa. Opiskelijoita Jack The Rooster muistaa kahden euron alennuksella, jonka saa esittämällä voimassaolevan opiskelijakortin.

Jack The Roosterin kevätmenu on voimassa 2.3.2016 alkaen.

Jack the Rooster kuuluu Priima-Ravintolat Oy:hyn, joka on ravintolayhtiö Restamaxin tytäryhtiö.

Jack the Rooster
Satakunnankatu 13 B
33100 Tampere

Aukioloajat:
ke 16–23
to–pe 16–04
la–su 13–04

Linkit

Jack The Rooster

Odotettu uutuusravintola Boho & keittiö avataan Jyväskylän ytimeen

4ca3ad14-23b2-4a2c-a52f-013d03abf3f1-main_image

Keski-Suomen ravintolakulttuuri tuntee ytimissään pian kansainvälisen puhalluksen, kun Boho & keittiö avaa ovensa lauantaina 28.3. Jyväskylän ydinkeskustaan Vanhaan Tiilitaloon osoitteeseen Kauppakatu 41.

Maailmaa syleilevä ravintola on suunnattu nuorille aikuisille, mikä näkyy niin paikan sisustuksessa, aukioloajoissa, menussa kuin cocktail- ja viinilistassakin. Arkisin tarjolla on laadukas After work -buffet ja sunnuntaisin monipuolinen brunssi.

Bohon tarjoilema paletti on uniikin universaali. Skandinaviaan painottuva menu täydentyy trendikkäällä juomalistalla, jonka jokainen komponentti on tarkkaan harkittu. Paketin sinetöivät huippuluokan DJ:t, jotka järjestävät eri teeman mukaisia iltoja aina funkista jazziin ja indiestä reggaeen, elektronisia tuulahduksia unohtamatta.

Menu mukailee trendejä

Bohon keittiöpäällikkönä toimii Tuukka Partanen, joka työskenteli uransa alkuajat eri keittiömestareiden opissa Oulussa ja asettui sittemmin Jyväskylään.

– Tiedossa on skandinaavista ruokaa kansainvälisellä twistillä. Panostamme kotimaisiin raaka-aineisiin ja lähiruoan suosiminen onkin Bohon keittiön yksi olennaisimmista kulmakivistä. Haluamme olla aallonharjalla ja päivittää listaa vaihtuvien ruokatrendien ja kysynnän mukaan – koko henkilökunta on ollut alusta asti vahvasti mukana menun ja koko ravintolakonseptin luomisessa, Partanen kertoo.

Boheemi Boho kutsuu rentoutumaan

Myös ravintolapäällikkö Jani Hernesniemi näkee Bohon vahvuutena juuri monipuolisuuden. Boho sopii mainiosti alkuillan seurusteluravintolaksi, ja miksei yömyöhäänkin asti – ovet suljetaan vasta klo 02.00.

– Perjantai- ja lauantai-iltaisin DJ himmentää valot, lisää volyymiä ja virittää Bohon viikonlopun tunnelmaan. Ravintolaan tulee 110 asiakaspaikkaa ja kesäksi avataan viihtyisä terassi. Halusimme tehdä rennon paikan, jonne jokaisen on helppo tulla. Kannattaa käydä – jo tunnelmankin puolesta, Hernesniemi summaa.

Bohosta voi tilata myös monipuolisen kattauksen omiin juhliin tai vuokrata ravintolan alakerrasta löytyvät saunatilat yksityistilaisuuksia varten. Boho & keittiö kuuluu Priima-Ravintolat Oy:hyn, joka on ravintolayhtiö Restamaxin tytäryhtiö.
Boho & keittiö
Kauppakatu 41, Jyväskylä
Puh. +358 50 408 2420, www.boho.fi

Aukioloajat:
ma–to 15–24
pe 15–02
la 13–02
su 12–22 (brunssi 12–16)