Jyväskylän uusi Passion Food & Bar juhli avajaisiaan perjantaina

f6d7af38-8ae5-45c0-8206-c45669159133

Bar Passion yhdistyi tammikuisen remontin aikana seinänaapuri Food Bar & Kitchenin kanssa uudeksi upeaksi kokonaisuudeksi. Merkittävän laajentumisensa myötä ravintola viihdyttää läpi viikon: arkena nautitaan täyttävistä lounaista, iltaisin katsotaan screeneiltä peliä ja sunnuntaisin tullaan tuhdille brunssille.

Jyväskylän Passion Food & Barissa vietettiin avajaisia yllätysesiintyjä Reino Nordinin johdolla viime perjantaina. Uusi ravintola jakaantuu selkeästi kahteen osaan, jotka ovat niin tyylillisesti kuin tarjontansa puolesta virkistävän erilaiset. Ruokapuoli on hillitty, lämmintunnelmainen ja tyylikäs kokonaisuus. Tikityylinen baaripuoli lainelautoineen ja palmuineen taas tiivistää onnistuneen kesän ainekset: hauskanpidon, hyvän ruuan ja värikkäät drinkit. Myös juomalista mukailee teemaa rennoilla cocktaileilla ja kuplivilla kuohuviineillä.

Ravintolapäällikkö Juuso Puustisen mukaan uudistuksessa oli tärkeää säilyttää molempien ravintoloiden parhaat ominaisuudet.

– Ruokapuolen listasta haluttiin tehdä kattava ja monipuolinen. Meiltä löytyy niin salaatteja, täytettyjä leipiä, burgereita, burritoja, wok- ja pannuannoksia, wingsejä kuin esimerkiksi paistettua lohta ja porsaankylkeä. Jälkkäreiden puolelta uskon itse tuunattavien vohveleiden ja Banana split towerin nousevan suosikeiksi. Arkisin tarjoiltava lounas on entiselle Foodille uskollinen – se oli suosittu ja halusimme ehdottomasti sisällyttää sen myös uuteen Passioniin, Puustinen kertoo.

Baarin puolella löysätään paidankaulusta ja rentoudutaan urheilun ääressä.

– Remontin myötä näytöt ja äänentoisto on pelien katsomista varten hiottu viimeisen päälle kuntoon. Ja nälän yllättäessä erilliseltä snack-listalta löytyy wingsejä, nachoja, sipulirenkaita ja muuta fingerfoodia, hän jatkaa.

Tältä brunssilta ei lähdetä nälkäisenä

Merkittävänä uutuutena on Passionin sunnuntaibrunssi, missä pöydät notkuvat croissanteista, erilaisista leikkeleistä, wingseistä, tuoreista kasviksista ja tapas-tyylisistä pikkunaposteltavista, houkuttelevia jälkiruokia unohtamatta.

– Brunssimme tarjoiltiin eilen ensimmäisen kerran ja vastaanotto oli erittäin positiivinen. Laadukkaiden raaka-aineiden lisäksi myös tunnelmaan on panostettu: sunnuntaisin paikalla on aina DJ soittamassa, Puustinen summaa.

Sunnuntaibrunssi tarjoillaan kello 12–16. Passion Food & Barin kohderyhmänä ovat nuoret aikuiset. Ravintola tuli omana tytäryhtiönään osaksi Restamax Oyj -konsernia. Uuden yhtiön osakkaana on aloittanut Jouko Sipponen.

Passion Food & Bar, Jyväskylä
Kauppalaispiha 3
Ikäraja K-18