Suosittu American Diner avaa ovensa Helsingin ydinkeskustassa torstaina

aa00ad0a-8e90-40f3-ad13-d813342d5d50-main_image

Torstaina avajaisiaan viettävä Classic American Diner Citykäytävä on jo konseptin kahdeksas ravintola. Kuva Tampereen Finlaysonin American Dinerista.

Diner-ruoan ystäviä hemmotellaan pian toden teolla, kun Classic American Diner avataan Helsingin Citykäytävään torstaina 1.12. Juhlan kunniaksi viidellekymmenelle ensimmäiselle on tiedossa ilmainen burger-ateria. Uusi tulokas on jo konseptin kahdeksas ravintola.

Aitoamerikkalaisista makuelämyksistään tunnettu Classic American Diner on pian myös osa Helsingin ydinkeskustan ruokatarjontaa. Vaikka uusi ravintola on suunnattu urbaaneille city-aikuisille, myös lapsiperheet huomioidaan vahvasti.

– Sijaintinsa ja miljöönsä vuoksi ravintolan konseptia on kehitetty kohderyhmän mukaiseksi. Citykäytävän Diner henkii tunnelmaltaan ja sisustukseltaan perinteistä jenkki-diner-maailmaa: paikan päältä löytyy amerikanrautaa, aito Harley Davidson ja muuta 50-luvun tyylin mukaista rekvisiittaa. Haluamme toivottaa kaikki tervetulleiksi jo ensiminuuteilta asti tarjoamalla avajaispäivänä 50 ensimmäiselle Original Cheese Burger -annoksen veloituksetta, Restamax Oyj:n ruokaravintoloiden linjajohtaja Tero Kaikkonen kertoo.

Kaikkonen uskoo konseptin monipuolisuuden, ravintoloiden rennon tunnelman ja kattavan menun olevan suosion takana.

– Ensimmäinen Classic American Diner perustettiin Tampereelle jo 15 vuotta sitten, ja nyt sen sisarravintoloita löytyy lukuisista kaupungeista. Aiemmin tänä vuonna Vantaalle kauppakeskus Jumboon ja Linnanmäelle avatut Dinerit ovat saaneet hyvin positiivisen vastaanoton, minkä myötä tuomme jenkkiherkut nyt myös keskustan sykkeeseen, hän jatkaa.

Tuhti lista huomioi kasvisruoankin harvinaisen hyvin

Citykäytävän Dinerin listalla tullaan näkemään tuttujen klassikoiden lisäksi muun muassa tuhteja premium-burgereita, sandwichejä ja tulisia siipiä. Myös kasvisruokavaihtoehtoja löytyy jenkki-dineriksi poikkeuksellisen hyvin.

– Halusimme vastata kysyntään tarjoamalla myös kasvisruoan ystäville hyviä vaihtoehtoja – tyypilliselle jenkkiravintolalle valikoimamme on jopa hieman epätyypillisen kattava. Hampurilaisen saa halutessaan esimerkiksi falafel-pihvillä tai nyhtösoijalla. Ronskimpaan nälkään puolestaan löytyy muun muassa 680 gramman pihvillä varustettu Big One Burger sekä Big Tower, jossa on pihviä jopa 1020 gramman edestä! Sen selättäneet saavat nimensä Wall of fame -listalle sekä uniikin Classic American Diner -paidan, Kaikkonen haastaa.

Citykäytävän kaksikerroksisessa Dinerissa on yhteensä noin 150 asiakaspaikkaa. Ravintolayhtiö Restamax Oyj:n omistuksessa olevat Classic American Dinerit löytyvät ennestään jo Linnanmäeltä Helsingistä, Vantaalta, Jyväskylästä, Seinäjoelta sekä Tampereella Finlaysonilta, Koskikeskuksesta ja Lielahdesta.

Avajaisia vietetään torstaina 1.12. kello 11 alkaen.

Classic American Diner Citykäytävä
Kaivokatu 8, Helsinki
Avoinna: ma–to 11–23, pe 11–24, la 12–24 ja su 12–22

Linkit

Classic American Diner Citykäytävä

Classic American Diner avataan Kauppakeskus Jumboon

e9ca5db8-99d1-40b5-9052-e0b136ad8cb2

Suosittu koko perheen jenkkiruokaravintola Classic American Diner rantautuu Vantaalle Kauppakeskus Jumboon. Keskiviikkona 17.2. avattava ravintola on Classic American Diner -ravintolaperheen kuudes. 

Ravintolayhtiö Restamax avaa ravintolasalkkunsa suosituimman jenkkiravintolan kauppakeskus Jumboon. Näyttävä Classic American Diner tulee sijaitsemaan Jumbon uusimmassa siivessä Stockmannin kupeessa. Asiakaspaikkoja ravintolassa on noin 180.

– Olemme etsineet Classic American Diner -konseptille pitkään sopivia liiketiloja pääkaupunkiseudulta. Suomen suurimpiin lukeutuva kauppakeskus Jumbo on täydellinen kohde tälle casual-ravintolalle, joka puhuttelee monipuolisella tarjonnallaan laajasti kauppakeskuksessa asioivia, kertoo Restamaxin linjajohtajaTero Kaikkonen.

Aitoa amerikkalaisuutta alusta loppuun

Classic American Diner haluaa tarjota aidon amerikkalaisen ravintolakokemuksen perinteisen jenkkidinerin hengessä. Ravintola tarjoaa kauppakeskuksen asiakkaille lukuisia herkutteluvaihtoehtoja jenkkityylisestä all day breakfastista arkilounaaseen ja viikonlopun tuhteihin burger-nautintoihin. Listalta löytyy niin runsaita hampurilaisaterioita, sandwichejä, pihvejä, wingsejä kuin kevyitä salaatteja. Jälkiruokalista pitää sisällään amerikkalaiselle tyylille uskollisia pannukakkuja, pirtelöitä ja kakkuja.

– Myynti- ja kävijämäärällä mitattuna Jumbo on Suomen suurin kauppakeskus, jossa on parikymmentä kahvila- ja ravintolapistettä. Uskon, että erotumme tällä konseptilla ja ruokatuotteella kauppakeskuksen ravintolatarjonnasta, ja täydennämme ja monipuolistamme sitä entisestään, Kaikkonen toteaa.

Vahvasti kasvava ravintolakonsepti

Vantaan ravintolakuopuksen lisäksi Classic American Dinerit sijaitsevat Jyväskylässä, Tampereella ja Seinäjoella. Tampereella ravintoloita on kolme: Finlaysonilla, Koskikeskuksessa ja Lielahdessa.

– Classic American Diner -ravintolat ovat välittömiä ja monipuolisia ravintoloita, joiden kohderyhmä on laaja. Strategiamme mukaisesti haemme kasvua Suomen suurimmista kaupungeista ja kauppakeskuksista, joten avaus Jumboon tukee tätä loistavasti. Eikä tämä jää tähän – tulemme tuomaan lähitulevaisuudessa Classic American Dinerin vieläkin vahvemmin eteläiseen Suomeen, kertoo Restamax Oyj:n toimitusjohtaja Markku Virtanen.

Classic American Diner
Kauppakeskus Jumbo
Vantaanportinkatu 3, 01510 Vantaa
Puh. 0300 870 459

Aukioloajat:
ma–la 11–21
su 12–18