Legendaarinen Ravintola Cantina West on uudistunut täysin

1bbe7635-7780-4426-a7f1-307fa33e0818-main_image

Cantina Westin uudistettu baari.

Suomen ensimmäinen texmex-ravintola Helsingin Cantina West palvelee asiakkaitaan täysin uudistuneena!

Cantina Westin ruoka, palvelu, miljöö sekä markkinointi-ilme on uusittu ja modernisoitu. Uudistuksen suunnan määritys perustuu laajaan asiakastutkimukseen. Asiakkaamme ovat puhuneet ja me olemme kuunnelleet. Raikas, tuore, tulinen, käsin valmistettu, makurikas, täysin uudistettu ruokatuote, lämminhenkinen rento palvelu sekä tunnelmallinen miljöö – tätä on uusi Cantina West. Sosiaalinen ruokailu ja jaettavat annokset on myös nostettu esille asiakkaiden toiveiden mukaisesti uudelle à la carte -listalle. Katutason baarista tuli uudistuksen myötä asiakkaidemme olohuone, jonne tullaan joukolla ja jossa viihdytään ruoan ja juoman parissa. Cantina Westissä on Suomen laajin tequila-valikoima, yli 40 eri tequilaa. Meksikolaisen musiikin tunnelmasta asiakkaamme pääsevät nauttimaan perjantai-iltaisin ravintolassa kiertävän trubaduurimme kanssa. Keittiöpäällikkönä Cantina Westin uuden lanseerauksen yhteydessä toimii Lasipalatsista tuttu Petri Simonen.

Ravintolan uudistuneet tilat ovat tunnelmalliset ja raikkaat. Muuntautumiskykyiset toisen kerroksen Juhlasali ja Peilisali toimivat jatkossa myös erilaisissa tapahtumissa ja yritystilaisuuksissa à la carte -ruokailun lisäksi. Juhlasalin lämminhenkinen miljöö antaa yritysasiakkaille itse mahdollisuuden valita teeman ja tyylin tapahtumaansa. Tila soveltuu niin 200 hengen kokoustilaksi kuin myös 300 hengen yksityistilaisuuksiin. Uudistettu Cantina West on loistava yhdistelmä ravintolasta, tapahtumatilasta ja useista erilaisista kokoustiloista. Tilat muokkaantuvat asiakkaiden tarpeiden mukaisesti, oli sitten kyseessä lanseeraus, konferenssi, gaalailta, yritys- tai perhejuhla

Cantina Westissä viihdytään, nautitaan upeita makukokonaisuuksia ja luodaan asiakkaille elämyksiä.

Cantina West on osa Ravintolakolmio-ryhmää, joka on lähes 40 vuotta vanha helsinkiläinen perheyhtiö. Ravintolakolmio-ryhmään kuuluu 18 ravintolaa.

Linkit

Cantina West verkkosivut