Roballe aukeaa Suomen kattavimman american craft beer –valikoiman ravintola

a7c820ebe52c786b_400x400ar

Iso Robertinkadulle aukeaa 2.3. Suomen ensimmäinen amerikkalaisiin pienpanimo-oluisiin keskittyvä ravintola, Tommyknocker Craft Beer Bar. Ravintola on saanut nimensä Coloradolaisen, amerikkalaisten pienpanimoiden pioneerin mukaan ja sen valikoima tulee olemaan genressään huikea.

Tommyknocker Craft Beer Bar -olutravintolan valikoimasta löytyy yli 60 amerikkalaista pienpanimo-olutta ja laaja valikoima amerikkalaistyylisiä, kotimaisia pienpanimo-oluita.  Iso osa ravintolan oluista tulee suoraan Tommyknocker-panimolta. Pienien tuotantomääriensä takia panimon oluet ovat todellisia käsityöoluita. Osa panimon oluista jopa pullotetaan käsin.

Tommyknocker-ravintolan listalle on valikoitu kaikki kaimapanimonsa parhaat tuotteet, kuten Maple Nuts Brown ale, josta löytyy erilaisia pähkinän makusävyjä ja Coloradon pubien suosituin olut, Pick Axe Ipa. “Jotta tarjontamme pysyy jatkuvasti oluenystäville mielenkiintoisena, tulee meillä olemaan valikoimassamme myös runsaasti persoonallisia sesonkioluteriä.” kertoo Tommyknockerin ravintolapäällikkö Aki Rytkönen. Tommyknocker Brewery valmistaa oluita, jotka on tarkoitettu nautittavaksi tuoreena ja siksi myös Suomeen tuotavat erät ovat aina pieniä. Myös tämä takaa ravintolan olutvalikoimalle hyvän vaihtuvuuden. ”Olemme ylpeitä mahdollisuudestamme tuoda ensimmäisenä nämä mahtavat käsityöläisoluet suomalaisten saataville.” hehkuttaa Aki.

Ilmeeltään ravintola edustaa uutta modernia olutravintolasuuntausta, pienellä jenkkitwistillä. Ravintolan baaritiski on amerikkalaistyylisesti hanoista vapaa, mikä mahdollistaa luonnollisesti asiakkaiden kanssa jutustelun. Ravintolan valikoimasta tulee löytymään kattavan olutvalikoiman lisäksi noin 20 erilaista Bourbon-viskiä, mielenkiintoisia kalifornialaisia viinejä sekä juomien kyytipojaksi amerikkalaiseen makuun sopivaa pientä purtavaa.

Osoite:

Tommyknocker Craft Beer Bar
Iso Roobertinkatu 13
00120 Helsinki