Amica-ravintoloiden uusissa kokoustarjoiluissa maut ja makeus ovat luonnollisia

hhyumjh9b3xhvugo2jgt

Amica-ravintoloiden kokoustarjoilut uudistuvat samalla kun kevät tekee tuloaan. Maaliskuussa herkullinen kokoustarjoiluvalikoima kasvaa hyvän olon Natural Plus -tuotteilla. Smoothiet, raakakakut ja leivät sisältävät kotimaisia marjoja ja luonnollisia makuja. Herkuissa ei ole lisättyä valkoista sokeria ja monet tuotteet ovat gluteenittomia. Näistä välipaloista saa hyvää energiaa, proteiineja ja kuitua. Tuotteet ovat asiakkaiden toivomia, todellisia hyvän olon syötäviä.

Natural Plus -valikomaan kuuluu mm. smoothieita, raakakakkuja, patukoita, leipää ja hummuslevitteitä. Makumaailmasta löytyy luonnollisesti herkullisia makuja kuten tyrni, porkkana, avokado, cashewpähkinä ja mustikka. Resepteissä on paljon siemeniä ja pähkinöitä, makeutta antavat hedelmät ja hunaja ja proteiinisisältöä on lisätty heraproteiinilla.

Suomalaiset kaipaavat kevyitä ja energisoivia välipaloja. Amica-henkilöstöravintoloiden asiakkaat ovat ilmaisseet toivomuksensa hyvän olon kokoustarjoiluista ja välipaloista. Palautteissa on noussut esiin toivomukset terveellisyydestä, tuoreudesta ja sokerittomuudesta. Toivelistalla on myös proteiinit ja kuidut sekä erityisruokavalioihin, kuten vegaaniruokavalioon sopivat herkut.

”Hyvinvoinnin megatrendi näkyy myös kokoustarjoiluissa ja perinteet sielläkin ovat murtumassa. Kokoukset halutaan viedä läpi mahdollisimman tehokkaasti ja siksi halutaan virkistäviä välipaloja. Kokoustarjoilun lisäksi uudet tuotteet sopivat esimerkiksi välipalaksi töistä lähtiessä, ennen treeniä”, gastronomiasta ja tuotekehityksestä vastaava johtaja Marianne NordblomFazer Food Servicesiltä kertoo.

Trendit vaativat uusia tuotteita

Natural Plus -tuotteet ovat Fazer Food Servicesin tuotekehityksen pitkän työn tulos. Tuotekehitys seuraa tarkasti maailman trendejä ja hioo tuotteita suomalaiseen makuun sopiviksi. Uusien tuotteiden luominen on haastavaa mutta palkitsevaa, 18 kuukauden tulos saadaan maaliskuussa asiakkaiden kokouspöytiin.

”Natural Plus -tuotteet ovat todellisia supervälipaloja. Kuluttajat haluavat terveellisiä ja tuoreita välipaloja, myös sokeria ja gluteenia vähennetään omasta ruokavaliosta. Natural Plus -tuotteet vastaavat tähän kysyntään”, Marianne Nordblomkertoo.

Natural Plus -tuotteet valmistetaan aina ravintolan omassa keittiössä, tuoreus on maun perusta. Maaliskuusta lähtien valikoiduissa Amica-henkilöstöravintoloissa sekä opiskelijaravintoloissa on myynnissä valikoima näitä hyvän olon herkkuja.

Natural Plus -tuotteita voi kysyä omasta Amica-ravintolasta, yhteystiedot verkossa: www.amica.fi

Natural Plus -tuote-esimerkkejä

Avokado-limesmoothie (G, VL)
Hedelmäinen pähkinäpatukka (G,VL)
Appelsiini-porkkanahummus (G, L, M, Veg)
Mantelisämpylä (G, L, M)
Mustikka-mansikkaraakakakku (G, L, M)

G gluteeniton, M maidoton, L laktoositon, VL vähälaktoosinen, Veg soveltuu vegaaniruokavalioon