Sunborn Catering Oy ja Logomo uusivat yhteistyösopimuksensa

26edb00e-c8ed-4e37-bce6-6269d3dcea1c-main_image

Sunborn Catering Oy vastaa yksinoikeudella Logomon catering- ja ravintolatoiminnasta.

Sunborn Catering Oy on solminut viiden vuoden jatkosopimuksen tapahtumakeskus Logomon kanssa ja vastaa siten Logomon catering- ja ravintolatoiminnasta myös vuosina 2016–2020.

Uusittu sopimus kattaa tapahtuma- ja väliaikatarjoilujen lisäksi lounas-, brunssi- ja tapahtumaravintolana tunnetun Logomo Kitchenin toiminnan. Hyvin alkanutta yhteistyötä päästään jatkamaan ja kehittämään samalla, kun koko Logomo sekä sen lähialue jatkavat uudistumistaan. Lähivuosina Logomon viereen nousee uusi Fabriikki-asuinalue ja Logomolle radan yli johtavan sillan sekä uuden parkkialueen suunnitelmat ovat jo pitkällä. Huomionarvoista on myös, että Turun Kaupunginteatteri jatkaa Logomon väistötiloissa ainakin vuoteen 2017.

e165e130-5a69-4c63-849e-414661b10847

 

Sunborn Catering Oy pyörittää Turun Logomossa tyylikästä lounas-, brunssi- ja tapahtumaravintola Logomo Kitcheniä.

Sunborn Catering Oy:n operatiivinen johtaja Juha Leinonen painottaakin, että yrityksellä on vahva halu jatkaa myös Logomon ravintolatoiminnan kehittämistä. Eikä Logomolle tuoda pelkkiä makuelämyksiä: Sunborn Cateringin omaan tapahtumatuotantoon panostetaan jatkossakin. Sunborn Live -konseptin alla Logomolle on tuotettu jo mm. Leningrad Cowboysien suurkeikka sekä Yön ja Popedan yhteiskonsertti. Tulevana syksynä on jälleen luvassa useita huippuesiintyjiä kattavasti eri musiikkigenreistä, blues-legenda John Mayallista aina raskaamman sarjan In Flamesiin, Leinonen vinkkaa.