Uusi Yume avaa ovensa 2.2.2016

12646726_989547287784543_4500314506079687040_o

Aasialaisen fuusiokeittiön herkkuja tarjoava Ravintola Yume avaa jälleen ovensa keittiöremontin jälkeen. Myös menu on uusittu kaikkien herkuttelijoiden iloksi.

Yumen avajaismenu on keittiöpäällikkö Juuse Mikkosen ja Niko Hassisen käsialaa. Mikkonen on tehdyn työn tuloksesta innoissaan: “Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaista raaka-aineista valmistettuja ja teknisesti taitavasti luotuja annoksia. Keittiössämme työskentelevillä on todella vahvaa osaamista sushia valmistettaessa. Pitkä kokemus ja useiden vuosien mittainen taitojen hioutuminen välittyy asiakkaille tarjottaviin annoksiin. Taidokkaasti valmistettuina ne täyttävät laadukkaalle sushi-annokselle asetetut odotukset.”

Uudistuksen myötä suositut Hot Stones -paistokivet otetaan asiakastoiveiden kuuntelemisen ansiosta uudelleen käyttöön. Kuumien kivien käyttäminen ruokailun yhteydessä muodostuukin helposti todella interaktiiviseksi ja sosiaaliseksi tapahtumaksi.
“Kuumien kivien äärellä ruokailusta tulee kokemus. Hauska tapahtuma, joka virittää keskusteluja pöydässä”, toteaa Hotel Kämpin johtaja Marc Skvorc.

Tarjolla on myös sashimi-annoksia, jotka voidaan pitää erikoisuutena Helsingissä. Niiden valmistaminen edellyttää erityisen tarkkaa ja taitavaa kättä, jotta leikkaukset tehdään juuri oikein. Sashimi-annokset osoittavatkin hienosti Yumen keittiön osaamisen korkean tason.

Uudistuksessa on ajateltu asiakkaita, jotka kaipaavat tyylikästä ja miljööltään miellyttävää mutta ilmapiiriltään rentoa paikkaa tavata ystäviä tai liiketuttuja. Kantavana ajatuksena on tarjota ruokailupaikka, jonne on aina helppo tulla.

”Yume tarjoaa asiakkaille ainutlaatuisen laadukasta ruokaa, todellisia makunautintoja tunnelmallisessa ravintolassa, jonne tulee mielellään yhä uudelleen ruokailemaan”, Marc Skvorc täydentää.

www.facebook.com/RavintolaYume
yume.fi
www.kampcollectionhotels.com/