Ravintola Fat Lizard laittaa lusikkansa soppaan espoolaisen ravintolakulttuurin pelastamiseksi

ravintolafatlizard_espoo-1

Good things come for those who wait

Espoon Otaniemeen on juuri auennut ravintola, jollaista on odotettu pitkä tovi. Nykyisellään kaupungista on hyvin vaikea löytää ravintolaa, joka ei menisi yhdeksään mennessä kiinni. Ravintola Fat Lizardin keittiö on auki vuoden jokaisena päivänä yöhön saakka ja viikonloppuisin meiltä saa pizzaa valomerkkiin saakka.

– Espoo suotta kärsii isovelikompleksista, mitä Helsinkiin ja sen ravintolatarjontaan tulee. Espoossa asuu paljon ruokaa rakastavia sekä laadukkaan ruoan perään ymmärtäviä perheitä. Täältä löytyy toki ravintoloita, mutta ne ovat auki miten sattuu ja suuri osa niistä on sijoitettu kauppakeskusten yhteyteen. Espoolaisia on tähän saakka ohjattu illalliselle Helsinkiin, toteaa ravintolan pääomistaja Andy Solomon, joka tunnetaan myös Herttoniemessä sijaitsevan Ravintola Treffi Pub & Bistron omistajana.

Ravintola Fat Lizard uskoo käsillä tehtyyn, runsaaseen ja näyttävään ruokaan. Keittiön ytimessä roihuaa aito puu-uuni, jossa kypsyy alku- ja pääruokien ohella myös espoolainen pizza. Alkupaloina tarjoillaan mm. karamellipossua ja gratinoituja ostereita. Pääruuista erityismaininnan ansaitsevat Fat Steakit, jotka ovat sisarravintola Treffin burgereiden sekä Amerikan innoittamia ”evoluutioburgereita” sekä Fat Platterit, jotka ovat keittiömestari Matti Hälvän rakentamia ruokaa notkuvia tarjottimia, joista niin lihansyöjä, kasvissyöjä kuin merenelävien ystävä löytävät käsillään syötävää. Aterian ehtoopuolta edustavat mm. suolaisen makea kaurapiiras sekä oman kylän jäätelö.

Ravintola Fat Lizard ei olisi nimensä veroinen ilman naapurissa sijaitsevaa espoolaispanimoa, hengenheimolaista ja kumppania. Ravintolan messinkitiskin takaa löytyy aina paras valikoima Fat Lizard -panimon oluita.

Ravintolassa on yhteensä 330 asiakaspaikkaa. Ylätasanteella palvelu pelaa lounaasta illalliseen, alaosan itsepalvelualue soveltuu rennompaan viipyilyyn. Ravintola muuntautuu viikonlopun nosteessa yökerhoksi. Sunnuntaisin katamme FAT Brunssin, joka on merkittävästi runsaampi, kuin perusbrunssi.

Ravintolan ylätasanteelta löytyy kokoushuone / kabinetti, joka palvelee enimmillään noin 40 hengen tarpeita. Saavumme mielellämme myös muualle, sinne missä tarvitaan laadukasta pitopalvelua. Runsaanpuoleinen keittiökapasiteettimme mahdollistaa tarjoilut suurtenkin tapahtumien tarpeisiin.

Ravintola Fat Lizard sijaitsee Aalto-yliopiston (Otaniemi) metroasemaa vastapäätä. Metron myötä perille löytää tuossa tuokiossa niin idästä kuin lännestä. Hyvä ruoka on hyvä syy saapua Espooseen.

Ravintola Fat Lizard

Tietotie 1, 02150 Espoo ravintolafatlizard.fi

Avoinna:

Ma–To ja Su: 10.30 – 24.00 Pe–La: 10.30 – 04.00 Lounas arkisin: 10.30–14.00

Pöytävaraukset:

Puh. 020 127 7710, ravintolafatlizard.fiinfo@ravintolafatlizard.fi

FB ja Instagram:/ravintolafatlizard