Legenda luottaa klassikoihin; Ravintola Šašlik nostaa listalle klassikoita menneiltä vuosilta

saslik-logo

Parila sihisee, shampanskoje kuplii ja taustalla soi venäläisten trubaduurien kaihoisat sävelmät. From Russia with Love -tunnelmissa on helppo rakastua legendaarisen Šašlikin iki-ihaniin klassikoihin, joille riittää kysyntää vuosi toisensa jälkeen. Uudelle, 15.10. vaihtuvalle à la carte -listalle on poimittu ravintolan todelliset klassikot vuosien varrelta. Näitä annoksia ovat vuosien saatossa nauttineet niin kuninkaalliset kuin kuuluisat rokkistarat ja vieraat ympäri maailman.

Ravintola Šašlik on kunniakkaasti vaalinut venäläistä ruokaperinnettä ja tsaarinajan tunnelmaa jo vuodesta 1972. Liki 50 vuodessa Šašlik on kasvanut ravintolasta instituutioksi, ollen yksi Suomen tunnetuimmista ravintoloista myös kansainvälisesti ja nähtävyys jo itsessään.

Uudelle syksyn ja talven ruokalistalle keittiömestari Joni Utriainen on valinnut Šašlikin rakastetuimpia klassikoita vuosien varrelta, unohtamatta venäläisen keittiön tunnetuimpia klassikkoannoksia. Šašlikin vakioklassikoiden, Zakuskan, Bortštš-keiton, Iivanan Miekan, Maustehärän ja Uunijäätelön rinnalle on nostettu nämä menneiden vuosien klassikot: Herkkutatti Julienne, Savukalacoulibiac, Atamaanin lampaankyljykset, Pietari Suuren härkätournedos, Uspenskin suklaakupoli sekä Romanovin mansikat. Kaikki pääruoat tarjoillaan perinteiseen Šašlikin tyyliin parilalta runsaiden venäläisten lisukkeiden kera, ja lihat sekä kalat saavat upean makunsa aidosta puuhiiliuunista.

Klassikkoannoksia voi nauttia joko ravintolasaleissa tai omassa kabinetissa. Kahdeksan uniikkia kabinettia 2–50 henkilölle tarjoavat ainutlaatuiset puitteet niin rentoihin illanviettoihin ja juhlaillallisiin kuin kokouksiin ja lounaisiin – ilman erillistä tilavuokraa. Venäläiset trubaduurit esiintyvät ke-la iltaisin.

Tutustu Rakastu Klassikoihin -ruokalistaan:
https://www.ravintolasaslik.fi/menu.html

RAVINTOLA ŠAŠLIK
Neitsytpolku 12, 00140 Helsinki
p. 09 7425 5500
www.ravintolasaslik.fi
www.facebook.com/ravintolasaslik
www.instagram.com/ravintolasaslik
Avoinna: ma-la 12-23