KRISTIAN VUOJÄRVI TIIMEINEEN AVAA KORKEATASOISEN RAVINTOLAN HELSINGIN KESKUSTAAN

f4eae15a-b2f5-429e-b7cf-e40757de98f3-w_576_h_2000

Mallinnuskuva ravintolasta

KV Restaurants Oy:n kasvu jatkuu, kun Kristian Vuojärvi tiimeineen avaa 50 paikkaisen ravintolan Wuorion historialliseen taloon Unioninkadulle. Ravintola avautuu Vapuksi 2020 ja ravintolan ensimmäinen kattaus kantaa nimeä ”Ylellinen Vappu”.

Tämän uuden korkeatasoisen ravintolan makumaailma rakentuu Ranskalais- skandinaavisista valmistustavoista. KV Restaurants Oy:n tyyliin ravintolassa tullaan maistamaan sesonkien laadukkaat ja puhtaat raaka-aineet pöytiin saatettuna.

Ravintoloitsija Kristian Vuojärvi:

”Tämänkaltainen ravintola on puuttunut Helsingin ja Suomen ravintolatarjonnasta vuosia. Haluamme tuoda suomalaiset klassiset maut sekä ranskalaisen keittotaidon takaisin ravintolakulttuuriin. Tämä tarkoittaa sitä, että ruoka tullaan valmistamaan erilaisin tekniikoin ja annokset on koottu tarkoin harkituista elementeistä yhdistäen perinteisiä makumaailmoja uusilla raikkailla tavoilla. Ravintolan annoksissa ja makumaailmassa maistuu tulevan ravintolan keittiömestarin Simo Pietarisen ja minun yhteinen näkemyksemme tämän päivän huippugastronomiasta.”

Tulevan ravintolan keittiöpäällikkö Simo Pietarinen lisää:

”Haluan tuoda esiin yhteistä taivaltamme Suomen kokkimaajoukkueessa, molempien vahvuuksia erilaisissa keittiötyyleissä ja yhdistää ne unohtumattomaksi illalliseksi riippumatta syökö asiakas lyhyesti tai keittiön suositusmenun mukaisesti.”

Ravintola avataan historialliseen Wuorion taloon. Wuorion talo on kokenut täydellisen muodonmuutoksen vuoden 2019 lopulla.

Ravintolan nimi pidetään vielä salaisuutena ja julkaistaan viimeistään 1.3.2020 ”Ylellisen Vappu”- kattauksien ennakkomyynnin yhteydessä. Kattauksien myynti julkaistaan KV Restaurants Oy:n Facebook- ja Instagram- sivuilla (@kvrestaurants), paikat täytetään varausjärjestyksessä ja niitä tulee vain rajoitetusti.

KV Restaurants Oy
Pohjoisesplanadi 21
00100 Helsinki

http://www.kvrestaurants.fi