DTM muuttaa pois Mannerheimintieltä

23845885_1762759177089279_1166612513673925909_o

Haikein mielin kerromme, että DTM suljetaan toistaiseksi. Olemme purkaneet vuokrasopimuksemme ja DTM:n toiminta ei enää jatku ravintolan nykyisessä osoitteessa Mannerheimintiellä. Tavoitteenamme on avata DTM toiseen paikkaan ja olemme jo alkaneet etsiä uutta tilaa.

Syy DTM:n sulkemiseen on naapurikiinteistöön rakennetusta uudesta hotellista tehdyt meluvalitukset sekä Helsingin kaupungin ympäristöpalveluiden päätös asiassa. DTM:n Puumabaarissa soitettavan musiikin ääniä kuuluu kolmeen hotellihuoneeseen.

Meluongelmaan on etsitty ratkaisua ongelman ilmenemisestä lähtien. Viime kuukausina olemme yhdessä asiantuntijoiden kanssa pyrkineet vähentämään muualle kantautuvaa melua tekemällä muutoksia DTM:n talon rakenteisiin. Valitettavasti rakenteelliset muutokset eivät riittäneet ratkaisemaan ongelmaa, vaan DTM:ssä soitettu musiikki kantautuu edelleen hotelliin. Tästä johtuen emme voi enää harjoittaa yökerhotoimintaa DTM:n nykyisessä osoitteessa.

Meluongelman lisäksi koronavirus on asettanut omat haasteensa ravintolan toiminnalle. DTM on ollut suljettuna koronaviruksen vuoksi maaliskuun alusta saakka ja toiminnan keskeyttäminen on luonnollisesti vaikuttanut DTM:n, kuten monien muidenkin ravintoloiden, tilanteeseen negatiivisesti.

Haluamme kiittää kaikkia teitä ihania ihmisiä, jotka olette käyneet juhlimassa DTM:ssä. Juuri TE teette DTM:stä ainutlaatuisen paikan. Kiitämme myös kaikkia niitä upeita tyyppejä, joiden kanssa meillä on ollut kunnia tehdä töitä viimeisen kahdeksan vuoden aikana.

We Will Dance Again! Meillä on jo nyt ikävä teitä kaikkia, emmekä malta odottaa, että pääsemme taas juhlimaan yhdessä, kun uusi DTM avataan. Missä sinä haluaisit uuden DTM:n avaavan? Voit kommentoida asiaa Facebookissa.