Space Bowling & Billiards -viihdekeidas avattu Porin ytimeen

528fa414-0916-4c52-a423-6e70a952c722-main_image
Kuva: Hanne Hyttinen
Viihdekeskus Space Bowling & Billiards avasi ovensa viime viikolla Porin ydinkeskustaan, tavaratalo Anttilan alakertaan osoitteeseen Yrjönkatu 13.

Uusi viihdekeskus tuo Poriin aivan uudenlaiset mahdollisuudet viettää vapaa-aikaa ystävien, kavereiden tai työtovereiden kesken. – Etsimme kauan viihdekeitaalle soveltuvia tiloja eri puolilta Suomea, kunnes löysimme täydellisen paikan keskeltä Poria. Vastaavanlaista vapaa-ajan aktiviteettikeskusta tältä alueelta ei löydy, toteaa Poolmax Oy:n toimitusjohtaja Hannu Lahtinen.

Tuhat neliötä tekemistä ja näkemistä

Viihdekeskuksessa on tilaa noin 1000 neliöitä ja noin 150 asiakaspaikkaa. Näkemisen ja kokemisen arvoiset visuaalisesti näyttävät, avaruudesta teemansa ammentavat hulppeat tilat luovat mahdollisuudet monenlaiseen aktiviteettiin biljardista hohtokeilaukseen, pöytäcurlingista erilaisiin viihdepeleihin. Lisäksi viihdekeskuksen screeneiltä voi seurata päivän polttavimmat urheilutapahtumat.

Aktiviteetteja:
– 9 biljardipöytää
– 8 viihde- ja hohtokeilarataa
– 2 pöytäcurling-pöytää
– laaja valikoima muita viihdepelejä

Space_kuva2

Kuva: Hanne Hyttinen

Ruokaa, juomaa ja yksityistilaisuuksia

Ajanviettokeskus Space Bowling & Billiards palvelee monipuolisesti asiakkaita aina lapsesta aikuiseen. Päiväaikaan viihdekeskus toimii koko perheen temmellyskenttänä, kun taas iltaisin peliravintola houkuttelee illanviettoon nuoria aikuisia ja varttuneempaa väkeä. Klo 18 jälkeen ravintolan ikäraja on 18 vuotta.

Viihdekeskuksessa palvelee A-oikeuksin varusteltu baari, josta saa myös maukasta pubipurtavaa. Tiloissa on mahdollista järjestää yksityistilaisuuksia lasten syntymäpäivistä yritysjuhliin. – Mikäli mielii esimerkiksi pikkujouluja, joista puhutaan vielä seuraavanakin jouluna, kannattaa olla ripeä ja toimia, Lahtinen vinkkaa.

Space Bowling & Billiards on viihde- ja peliravintoloihin keskittyvän Poolmax Oy:n uusin avaus. Yhtiön omistukseen kuuluvat myös Tampereella vuodesta 2013 toiminut Space & Bowling Billiards, Tampereella ja Turussa toimiva Galaxie Center sekä Seinäjoella toimiva Galaxie Sports & Billiards. Poolmax Oy on pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö.
Space Bowling & Billiards
Yrjönkatu 3, 28100 Pori
Puh. 010 4233 277
pori@spacebowling.fi
www.spacebowling.fi