RESTEL LAAJENTAA O’LEARYS-SPORTTIRAVINTOLOIHIN

download

Hotelli- ja ravintolayritys Restel laajentaa valikoimaansa avaamalla syksyllä kaksi O’Learys-sporttiravintolaa pääkaupunkiseudulla. Helsingin O’Learys tulee legendaarisen yli 100-vuotiaan Bakers-ravintolan tilalle aivan kaupungin ydinkeskustaan, ja toinen ravintola avautuu Espooseen kauppakeskus Sellon yhteyteen.

Bostonista inspiraationsa saanut O’Learys-ravintolaketju työllistää yhteensä noin 40 henkilöä Bakersin ja Sellon toimipisteissä. Molemmat ravintolat tarjoavat saman katon alla pohjoisamerikkalaisvaikutteista ruokaa sekä ainutkertaisia urheiluelämyksiä. Ravintoloissa on runsaiden à la carte -annosten lisäksi arkisin tarjolla lounas sekä viikonloppuisin juhlatunnelmaa aina aamuyön tunneille saakka.

– Olemme erittäin innoissamme O’Learys-sporttiravintoista, jotka ovat saaneet kulttimaineen synnyinmaassaan Ruotsissa. On mahtavaa saada tällaiset ainutlaatuiset ravintolat pääkaupunkiseudun keskeisimmille liikepaikoille, iloitsee ketjupäällikkö Saija Gerpe Resteliltä.

O’Learys-ravintolat tarjoavat rennon tunnelman sekä ennen kaikkea suurta urheilujuhlaa. Sellon ravintolassa screenejä on jopa yli 80 kappaletta, ja niistä nähdään suurempien urheilutapahtumien lisäksi harvinaisempiakin pelejä sekä kilpailuja, joita ei valtavirtakanavilla ole tarjolla.

– Urheilun seuraamisen lisäksi ravintoloissamme tullaan kokemaan syksyllä ennennäkemättömiä elämyksiä tunnettujen sporttitähtien seurassa. Myös erilaisia aktiviteetteja on tulossa, vinkkaa Brand Manager Hanne-Mari Ahonen.

Erityisesti kauppakeskus Sellon O’Learys-ravintolassa riittää monipuolista tekemistä, sillä RAY ja Restel Ravintolat Oy suunnittelevat tiivistä yhteistyötä kauppakeskus Sellossa.

O’Learys Bakers avataan syyskuun alussa ja O’Learys Sello lokakuussa 2015.

Related Posts