BURGER KING® AVAA SYKSYLLÄ KAKSI RAVINTOLAA ESPOOSEEN

Burger_Kingin_logo.svg

Hampurilaisketju BURGER KING® avaa lokakuussa uuden ravintolan Espoossa kauppakeskus Selloon ja marraskuussa kauppakeskus Lippulaivaan.  Sellon Burger King on Espoon ensimmäinen Burger King ja järjestyksessään jo 17. ketjun ravintola Suomessa.

Espooseen avattavat kaksi Burger Kingiä työllistävät yhteensä noin 60 henkilöä. Burger Kingin hampurilaisille on ollut paljon kysyntää pääkaupunkiseudulla, joten uusien ravintoloiden avaaminen keskeisille kauppapaikoille oli luonteva valinta.

–       Olemme ilahtuneita uudesta ravintolasta Kauppakeskus Sellossa, joka on vetovoimainen ja vilkas kauppapaikka. On hienoa, että pääsemme vihdoinkin laajentumaan Espooseen – ja vieläpä kahden ravintolan voimin, iloitsee Burger Kingin Suomen ketjujohtaja Mikko Mollberg.

Myös kauppakeskus Sello on innoissaan uudesta BURGER KING®-ravintolasta, joka on yksi syksyn uusista kauppakeskukseen avattavista ravintoloista ja kahviloista.

–       Toivotamme Burger Kingin erittäin tervetulleeksi Sellon kauppakeskuksen kahvila- ja ravintolapalvelujen valikoimaan. Kauppakeskuksiin tullaan ostosten lisäksi entistä enemmän myös viihtymään ja viettämään aikaa ja näin ollen kahvila- ja ravintolapalvelujen merkitys on korostunut, kertoo kauppakeskus Sellon markkinointipäällikkö Sanna Kouvalainen.

Related Posts