Hesburger lanseeraa uusia tuotteita

2221e283-5602-43f4-887b-e79f03b81c32-main_image

Hesburgerin uusi Ruisfilehampurilainen rakentuu Reissumies Tosi Tumma -täysjyväruisleivän väliin.

Hesburgerin uusi Ruisfilehampurilainen rakentuu Reissumies Tosi Tumma -täysjyväruisleivästä, porsaanfileestä ja sipulirenkaista. Klassikkotuote Kanahampurilainen puolestaan saa pyöreän muodon.

Hesburgerin Ruishampurilaisen tilalle on tullut Ruisfilehampurilainen, jossa runsaskuituisen Reissumies Tosi Tumma -täysjyväruisleivän sisällä on porsaan ulkofilee, sipulirenkaat ja Hesburgerin tuttu paprikamajoneesi.

Huippusuosion saavuttanut lisäaineeton Reissumies Tosi Tumma leivotaan Oulussa ja sen pehmeä maku tulee maltaasta ja tammisavuaromista. Leivän pinnalla on mustia ja valkoisia unikonsiemeniä.

– Teemme jatkuvaa tuotekehitystä asiakkaiden toiveiden pohjalta. Porsaanfileen palauttamista listalle on toivottu paljon, ja halusimme tuoda tarjolle entistäkin paremman suomalaisen ruisleipätuotteen, kertoo Hesburgerin varatoimitusjohtaja Jari Vuoti.

Kana on nyt pyöreä

Yksi Hesburgerin klassikkotuotteista, Kanahampurilainen, muuttuu soikeasta pyöreäksi. Kanahampurilaisen täytteet pysyvät samoina: paneroitu broilerinfileepihvi, Hesburgerin kurkkumajoneesi, maustekurkku ja jäävuorisalaatti.

911a87c4-3bcf-4566-b1f4-97c1f40ec588

 

Hesburgerin Kanahampurilainen on nyt pyöreä.

Myös Hesburgerin kuumien juomien annoskoot muuttuvat. Nyt kahvin, teen tai kaakaon voi valita joko isona (4 dl), normaalina (3 dl) tai pienenä (2 dl).

Salaattien lisukevalikoimaan on kesän aikana lanseerattu uutuutena Meiran siemensekoitus, joka sisältää pinjan-, auringonkukan- ja kurpitsansiemeniä.

Related Posts