Ensimmäinen Chalupa-ravintola avaa Kalliossa

2015-09-08 15_06_25-Chalupa _ Food Machete

Meksikolaistyylinen fast casual -ravintola Chalupa avaa ensimmäisen ravintolansa Helsingin Kallioon keskiviikkona 9.9. Ravintolakonseptissa on mukana Kotipizza Group, joka panostaa nyt fast casual -ravintolakonseptien kehittämiseen.

Meksikolaistyylistä ruokaa tarjoava Chalupa Oy on osa Kotipizza Groupia ja siitä on tarkoitus rakentaa franchising-ketju. Tavoitteena on avata tänä vuonna neljä Chalupa-ravintolaa pääkaupunkiseudulle. Syyskuun aikana avataan ravintola Hietaniemen kauppahalliin ja myöhemmin syksyllä Punavuoreen.

Chalupan perustajat, veljekset Amin ja Iman Gharagozlu ovat kokeneita ravintoloitsijayrittäjiä, jotka ovat toimineet ravintola-alalla jo 20 vuotta. He ovat olleet mukana muun muassa Shanghai Cowboyssa ja New York Ninjassa.

”Chalupa on meidän unelmakonseptimme. Sain idean jo 12 vuotta sitten ja olen kehittänyt konseptia tähän asti. Aikaisemmin Suomesta oli vaikeaa saada meksikolaistyyppiseen ravintolaan hyviä raaka-aineita, mutta yhteistyö Kotipizza Groupin ja Helsinki Foodstockin kanssa ratkaisivat sen ongelman”, sanoo Chalupa-yrittäjä Iman Gharagozlu.

”Suomi kaipaa Chalupan kaltaisia freesejä ja persoonallisia fast casual -ravintoloita. Chalupassa panostetaan Kotipizzan tavoin kohtuuhintaiseen, mutta perinteistä pikaruokaa aidompaan ja laadukkaampaan ruokakokemukseen”, sanoo Kotipizza Groupin toimitusjohtaja Tommi Tervanen.

www.chalupa.fi

www.kotipizzagroup.com