Osterimarkkinat Fishmarketissa Silakkamarkkinoiden aikaan

0aa1118a-de5e-49fa-ae9a-00ffdfa6a8bf
Ravintola Fishmarket yllättää lokakuussa tarjoamalla ostereita sisäänheittohintaan. Osterimenu on tarjolla kuuden päivän ajan, sunnuntaista 5.10. lauantaihin 11.10., joka päivä klo 12-17.

Osterimarkkinat täydentävät hauskalla tavalla samaan aikaan Kauppatorilla pidettävien Silakkamarkkinoiden tarjontaa.

”Ajatus osterimarkkinoiden järjestämisestä tuli halusta tehdä ostereiden syömisestä arkisempi kokemus, kuka tahansa voi nauttia tämän merten herkun omintakeisesta mausta” sanoo keittiöpäällikkö Markus Rautala. ”Ostereita voi nauttia sellaisenaan tai osana muuta ateriakokonaisuutta, joko alkuruokana tai herkulliselta äyriäisplatterilta.”

Houkuttelevasti hinnoiteltu, 1,50 euroa maksava päivän osteri on Fin de Claire -laatua. Myös muita lajikkeita on tarjolla, Belonista Irish Oysteriin.

Ravintolapäällikkö Marie Afonson valinta ostereiden kanssa nautittavaksi on italialainen kuohuviini, Maschio dei Cavalieri Prosecco Extra Dry. ”Kuiva, hedelmäinen ja pirteän raikas prosecco-viini sopii erinomaisesti tarjolla olevien osterilaatujen makuja korostamaan. Myös 3,5 euron lasihinta on melkoinen löytö”, toteaa Afonso.

Sunnuntaina 5.10. järjestetään Fishmarketissa myös ostereiden avaamisen SM-kisat, joihin osallistuu kymmenen eturivin ravintola-ammattilaista.

Ravintola Fishmarketin Osterimarkkinat 5.-11.10.2014 

Ravintola FishMarket, Pohjoisesplanadi 17, 00170 Helsinki.
Varaukset ja tiedustelut p. 09-6128 5250

Linkki

Related Posts