Technopolis Oyj: ”Tavoitteenamme on olla Jyväskylän paras lounasravintola”

b01b9b69-a386-4627-bba6-ad0b3a99e0e3-main_image
Vasemmalla Technopoliksen Samuel Koivisto ja Sari Fiessinger
Täysin Technopolis-konseptin mukaisesti uudistettu Innova 1:n ravintola avataan 1.lokakuuta 2014. Avajaispäivänä tarjolla on muun muassa savulohihampurilaisia, paahdettua porsaan sisäfileetä ja mustajuurikeittoa.

”Rima on korkealla. Tavoitteemme on olla Jyväskylän paras lounasravintola”, sanoo ravintolapäällikkö Sari Fiessinger. ”Asiakkaille on tarjolla paljon eri vaihtoehtoja. Yksilöllisiä annoksia valmistava Chef’s Corner palvelee monipuolisesti sesongin mukaisia raaka-aineita hyödyntäen. Kokki valmistaa annokset, kuten pihvit, kala-annokset ja hampurilaiset. Asiakas näkee annoksensa raaka-aineet, valmistuksen ja kauniin esillepanon. Lisäksi tarjolla on tuttua kotiruokaa, makoisa keittolounas ja herkullinen salaattibaari. Kaikki tarjolla olevat leivonnaiset ovat tuoreita, samana päivänä paistettuja. Ja Take Away -palvelusta saa maukkaita kotiin viemisiä”

Uusi lounasravintola on uudistettu niin kalusteiden kuin tilasuunnittelunkin osalta, jotta kokemus asiakkaalle olisi mahdollisimman miellyttävä. Salissa on matalalla väliseinällä erotettuja näyttöruuduilla varustettuja looseja, joissa on helppo pitää työtapaamisia. Piippukatu 11:ssä, 2 kerroksessa sijaitseva RE5T4UR4NT F11LU on Technopoliksen lippulaivaravintola Jyväskylän alueella.

”Technopoliksella on yhteensä 38 ravintolaa ja ne ovat tunnettuja hyvästä laadustaan ja asiakastyytyväisyydestä. F11LU ei tule olemaan poikkeus. Viime vuosina olemme panostaneet entistä enemmän ravintolapalveluiden laatuun, laadunvarmistukseen ja asiakastyytyväisyyteen, joita seurataan päivittäin”, kertoo Technopoliksen johtaja Samuel Koivisto.

Ravintolaliiketoimintaa pyörittää Fazer Food Service Oy yhdessä Technopoliksen kanssa.

Related Posts