Syksyn satoa Ravintola Näsinneulassa

1555511_208050986047442_1484948318_n

Tampereen symbolin Näsinneulan huipulla sijaitseva Ravintola Näsinneula on uudistanut ruokalistansa sesongin parhailla antimilla. Laadukkaat ateriakokonaisuudet syntyvät omilta lähituottajilta hankituista raaka-aineista, rohkeiden makuyhdistelmien kokeilemisesta sekä taidosta ja tahdosta tehdä kaikki alusta loppuun itse. Kattavana teemana ovat kotimaiset, puhtaat maut yhdistettynä huolella valittuihin juomiin.

”Ravintola Näsinneulassa valmistetaan syyssadon paikallisista raaka-aineista monipuolisia makuelämyksiä”, kertoo Ravintola Näsinneulan keittiöpäällikkö Eeva Kokko .  ”Tarjolla on esimerkiksi riekkoa, hirveä, pihlajanmarjaa ja kotimaisia sieniä yhdistettynä herkullisiin itävaltalaisiin Esterházy viinitalon viineihin.” kuvailee Eeva Kokko.

Ravintola Näsinneulassa tarjoillaan syksyn sadon teemamenua 10.11.-29.11.2015 välisenä aikana. Lisäksi ruokalistalta löytyy useita valmiita menukokonaisuuksia, joista viiden ruokalajin Finlandia menu on ollut vuodesta toiseen ravintolan suosituimpia menuja. Menujen lisäksi maistuvia sekä mieleisiään kokonaisuuksia saa koottua à la carte-listalta löytyvistä alku-, pää- ja jälkiruuista.

Ravintola Näsinneula tarjoaa tunnelmallisen miljöön, upeine kaupunki- ja järvimaisemineen 124 metrin korkeudessa. Ruokailu Ravintola Näsinneulassa on yhdistettävissä myös erilaisiin Särkänniemien yrityspaketteihin. Tervetuloa Arjen Yläpuolelle!

Ravintola Näsinneula
Särkänniemi
Pöytävaraukset: puh. 0207 130 234
Avoinna: ti-la 11-23.30, su 11-21.20, ma suljettu
www.nasinneula.fi