Luonto- ja elämysmatkailupalveluyhtiö Villi Pohjola avaa Ylläkselle myös ravintolan

30c132e6-93f3-4188-8f62-f5f25620a5c3-main_image

Kahvila-ravintola Villi Pohjola avautui Ylläksen luontokeskus Kellokkaassa.

Lomarengas-konserniin kuuluva Villi Pohjola Oy on vuokrannut Metsähallitukselta Ylläksen luontokeskus Kellokkaan ravintolatoiminnot sekä safaritilat. Konserniin kuuluva Ylläksen Matkailu Oy siirtää Kellokkaaseen myös majoituspalvelupisteensä. Kellokas tarjoaa näin Ylläksen alueen matkailijoille kansainvälisen tason palvelupaketin, joka sisältää kahvila- ja ravintolapalvelut, mökkimajoitusta sekä Lapin alueen parhaita luonto-, safari- ja ohjelmapalveluita.

Suomen johtava mökkimatkailutoimija Lomarengas haki ratkaisua, jolla Ylläksellä toimivien konserniyhtiöidensä toiminnat saadaan saman katon alle. Luontokeskus Kellokas osoittautui parhaaksi kohteeksi, sillä siitä löytyvät tilat paitsi toimistotarpeisiin, myös erinomaiset puitteet Villi Pohjolan ja Ylläksen Matkailun asiakaspalvelupisteille. Kellokkaassa vierailee vuodessa noin 80 000 matkailijaa, joille Villi Pohjola ja Ylläksen Matkailu voivat tuoda lisäarvoa omilla palveluillaan.

”Luontomatkailun kansainväliseksi edelläkävijäksi tähtäävä Villi Pohjola aloittaa nyt toden teolla toimintansa Ylläksellä ja palaa tietyllä tavalla kotipesäänsä. Onhan tuotemerkki Metsähallituksen lanseeraama ja pitkään myös hallinnoima, joten on luontevaa, että Villi Pohjola ja Wild Nordic -nimillä tullaan myös pyörittämään luontokeskus Kellokkaan ravintolaa. Kun kokonaisuuteen liitetään myös Villi Pohjolan palkittu safari- ja ohjelmapalvelutoiminta sekä Ylläksen Matkailun majoituspalvelut, tulee Kellokkaasta täyden palvelun piste kaikille alueen matkailijoille”, kertoo Lomarenkaan toimitusjohtaja Juha-Pekka Olkkola. Kellokkaan Villi Pohjola -ravintola tulee palvelemaan asiakkaitaan alueen hinta-laatusuhteeltaan parhaimmaksi tähtäävällä lounaalla ja usein vaihtuvilla annoksilla. Villi Pohjola -kahvila tarjoaa laadukkaiden kahvilaruokien lisäksi retkeilijöille myös valmiiksi suunniteltuja ja helposti mukaan otettavia eväspaketteja. Ravintolassa ja kahvilassa on A-oikeudet.

Myös Villi Pohjola Oy:n toimitusjohtaja Sami Päivike kiittelee uutta toimipistettä, joka tulee hyödyntämään ja myös tukemaan Pallas-Yllästunturin kansallispuiston luontomatkailumahdollisuuksia ja -reitistöä: ”Pallas-Yllästunturin yli puoli miljoonaa vuotuista kävijää ja Kellokkaassa vierailevat 80 000 matkailijaa tarjoavat hyvän pohjan Villi Pohjolan toiminnalle Ylläksellä. Tulemme myös tuomaan mukanamme kansainväliset myyntikanavamme ja niiden myötä alueelle myös lisää ulkomaisia turisteja.”

Luonto- ja elämysmatkailupalveluita tarjoavalla Villi Pohjolalla on nyt avattavan Ylläksen lisäksi toimipisteet Rovaniemellä, Rukalla, Pyhällä ja Hailuodossa. Johtavat kansainväliset matkanjärjestäjät valitsivat lappilaisia kokemuksia Rovaniemellä tarjoavan Villi Pohjolan ”On the Trails of the Arctic Culture” -ohjelmapaketin yhdeksi Suomen kiinnostavimmaksi kulttuurimatkailutuotteeksi. Ylläkselle Villi Pohjola rakentaa omat, alueen luontoon räätälöidyt matkailu- ja elämystuotteensa.

Linkit

Ylläksen kattavin lomamökkipalvelu Ylläksen matkailu

Villi Pohjola -luontomatkailupalvelut

Suomen johtava vuokattavien lomamökkien välittäjä Lomarengas