Tampere-talo ja Royal Ravintolat yhteistyöhön: Tampereelle uusia ravintoloita

3b1e6778-3026-4516-a39f-bdea3c4ed9f0-main_image

Aku Vikström ja Paulina Ahokas. Kuvaaja Anne Sivula.

Suomen vetovoimaisin kulttuuri- ja kongressikeskus Tampere-talo ja ravintola-alan suurin yksityinen yrityskokonaisuus Royal Ravintolat yhdistävät voimansa vuodenvaihteessa. Yritykset ovat tehneet yhteistyösopimuksen ravintolatoiminnan aloittamisesta, minkä seurauksena Tampere-taloon tulee uusia ja laadukkaita ravintola- ja kahvilakonsepteja. Ensimmäinen niistä avataan marraskuussa 2016. Kyseessä on Royal Ravintoloiden ensimmäinen ravintolakokonaisuus Helsingin ulkopuolella.

Kumppanuus Royal Ravintoloiden kanssa liittyy Tampere-talossa parhaillaan käynnissä olevaan toiminnalliseen uudistushankkeeseen ja on merkittävä panostus talon tulevaisuuteen. Talo käynnisti viime kesänä mittavat laajennustyöt ja remontin, joiden yhteydessä uudistetaan ja rakennetaan ravintola-, kahvila- ja aulatiloja sekä kokous- ja monitoimitiloja. Uuden laaturavintoloistaan tunnetun kumppanin kanssa talo kehittyy palvelemaan entistä suurempia kulttuuri- ja kongressivierasjoukkoja sekä myös kaupunkilaisia ravintolatarpeineen. Taloon remontoidaan myös uudet tilat Tampereen Muumimuseon kansainvälisesti merkittäville taideaarteille. Muumimuseo avautuu Tampere-talossa toukokuussa 2017, ja sen tavoitteena on kasvattaa talon vuosittaista kävijämäärää 355 000 kävijästä 420 000 kävijään.

Royal Ravintolat kehittää Tampere-taloon uudenlaisia, talon toimintaan ja keskeiseen asemaan sopivia ravintola- ja kahvilakonsepteja. Näistä ensimmäinen avautuu asiakkaille marraskuussa 2016. Kaikki uudet ravintolapalvelut ovat valmiina uuden Tampere-talon ja Muumimuseon toukokuussa 2017 vietettäviin avajaisiin mennessä.

– Tampere-talosta tulee uudistusten myötä entistäkin vetovoimaisempi, kaikille kaupunkilaisille ja vieraille avoin kulttuuri- ja tapahtumakeskittymä, jossa tarvitaan alati kehittyviä, laadukkaita ja monia eri kohderyhmiä palvelevia ravintolapalveluita. Siksi päätimme partneroitua Suomen laadukkaimman ravintolatoimijan kanssa. Royal Ravintoloiden osaaminen ja laatu niin tilausravintoloissa kuin maamme arvostetuimpien ravintoloiden ja kahviloiden operoinissa ovat omaa luokkaansa. Meille molemmille tärkeintä on asiakkaan kokema arvo sekä laatu ja heidän tinkimätön palvelunsa hyvällä henkilöstöllä. Royal Ravintolat oli meille selkeä valinta, sanoo Tampere-talon toimitusjohtaja Paulina Ahokas.

Royal Ravintoloille Tampere-talo on merkittävin avaus pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Ravintolayhtiössä nähdään, että yhteistyö Pohjoismaiden suurimman konsertti- ja kongressikeskuksen kanssa osuu yrityskulttuurin ytimeen.

– Tampere on yksi Suomen ruokapääkaupungeista, ja Tampere-talo tapahtuma- ja kulttuuri-instituutiona omaa luokkaansa. Tampere-talo on pohjoismaisessa mittakaavassakin palkittu laatu- ja asiakastyytyväisyysjohtaja, jonka arvot osuvat täydellisesti yhteen Royal Ravintoloiden kulttuurin kanssa. Meille on kunnia-asia ja upea mahdollisuus olla mukana tekemässä Tampere-talon kunnianhimoista tulevaisuutta kaupunkilaisten elämysten eteen, kertoo Royal Ravintoloiden toimitusjohtaja Aku Vikström.

Tampere-talon ravintolat tullaan rakentamaan viihtyvyys edellä, laadusta ja mausta tinkimättä. Ravintolat tulevat sisällössään hyödyntämään talon asemaa kaupungin johtavana kulttuurikeskuksena, ja niissä tullaankin näkemään ja kuulemaan elävää musiikkia, teatteria, taidetta ja muuta esittävää kulttuuria.

www.royalravintolat.com

www.tampere-talo.fi

Related Posts