Ari Taivalsaari valittiin vuoden McDonald’s-yrittäjäksi

zo8jckinlesjy5fdrw3v

Jyväskylän, Kuopion ja Joensuun McDonald’s-ravintoloiden yrittäjä Ari Taivalsaari valittiin Vuoden McDonald’s Yrittäjäksi. Valinta tehtiin 19 yrittäjän joukosta.

McDonald’sin Vuoden Yrittäjä -tunnustuksen valintaperusteita ovat muun muassa henkilökunnan tyytyväisyys, asiakasmäärän ja myynnin kasvu, palvelun laatu ja ravintoloiden siisteys.

”Ari Taivalsaari on onnistunut erinomaisesti sisäisessä viestinnässään ja työntekijöidensä sitouttamisessa. Taivalsaaren ravintoloiden johdossa olevat ravintolapäälliköt ovat olleet hänen palveluksessaan pisimmillään jo yli kaksikymmentä vuotta. Työntekijöiden sitoutuneisuus ja motivaatio näkyvät suoraan ravintoloiden hyvässä asiakaskokemuksessa ja sitä kautta myös myynnissä”,sanoo McDonald’sin toimitusjohtaja Thomas Kelly.

”Tämä tunnustus kuuluu ennen kaikkea henkilökunnalleni. Uskon tiiviiseen yhteistyöhön sekä työntekijöidemme että eri sidosryhmien kanssa. Vain hyvällä yhteistyöllä voimme varmistaa että liiketoimintamme kehittyy tulevaisuudessakin positiivisesti”, toteaa McDonald’s-yrittäjä Ari Taivalsaari.

Ari Taivalsaari omistaa yhteensä kuusi McDonald’s-ravintolaa Jyväskylässä, Kuopiossa ja Joensuussa. Taivalsaari on Suomen ensimmäinen toisen polven McDonald’s-yrittäjä. Hän aloitti yrittäjänä vuonna 1998. Tällä hetkellä Taivalsaaren McDonald’s-ravintolat työllistävät 240 henkilöä.

Related Posts