Jatkuvasti kasvava kauppakeskus Forum jatkaa strategiansa toteuttamista avaamalla katutasoon Pohjoismaiden suurimman kahvilaketjun kahvilan

81a2b2a476165755_800x800ar

Pohjoismaiden suurin kahvilaketju Espresso House avaa kahvilan kauppakeskus Forumiin Helsinkiin tammikuussa 2016. Espresso Houselle vuokrattu tila sijaitsee kauppakeskuksen katutasossa. Kahvilatarjontaan panostaminen on osa uudistuneen kauppakeskuksen strategiaa, joka tähtää erityisesti valikoiman laajuuteen ja asiakkaiden viihtyvyyteen. Onnistunut strategian toteutus näkyy jo kauppakeskuksen huimissa myyntiluvuissa ja kävijämäärissä.

Kauppakeskus Forumiin on avattu monivuotisen uudistuksen myötä useita uusia liikkeitä, kahviloita ja ravintoloita, joiden avulla kauppakeskus on vakiinnuttanut asemaansa Helsingin keskustan monipuolisimpana palveluntarjoajana. Kahvilaketju Espresso House on uudistuneen Forumin uusin vuokralainen.

“Olemme erittäin innoissamme mahdollisuudesta tuoda Espresso House Helsingin ytimeen yhteistyössä Forumin kanssa.”, sanoo Espresso House Finlandin toimitusjohtaja Anssi Thureson. ”Kahvilasta tulee upea kohtaamispaikka isojen tilojen ja viihtyisän sisutuksen ansiosta. Uskomme, että niin sijainnin kuin miljöönkin puolesta Forum tarjoaa meille loistavan liikepaikan”, Thureson jatkaa.

Kahvilan avaaminen on osa Forumin strategiaa, jossa keskitytään kauppakeskuksen valikoiman monipuolistamiseen ja asiakasviihtyvyyden lisäämiseen. Strategia onkin toiminut jo erittäin hyvin: Forumin myynti ja kävijämäärät ovat kasvaneet merkittävästi uudistusten myötä. Kauppakeskuksen myynti on kasvanut vuonna 2015 20 prosenttia edelliseen vuoteen nähden ja kävijämäärät puolestaan ovat nousseet 10 prosenttia syksyn 2015 aikana. Tammikuussa avattava kahvila tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden strategian toteuttamisen jatkamiselle vuonna 2016.

Related Posts