Kotimaisuus nostaa ABC-ravintoloiden myyntiä

8397d198f3202ba7_800x800ar

ABC-liikennemyymälöiden ravintolat ovat siirtyneet syksyn aikana kokonaan kotimaisen lihan käyttöön. Uudistus on vauhdittanut ravintola-annosten myyntiä kiitettävästi.

‒ Uusittujen à la carte -annosten myynti on noussut kuusi prosenttia. Panostuksemme kotimaiseen lihaan on nostanut myyntien lisäksi myös asiakastyytyväisyyttä, kertoo ABC-ketjun kehitysjohtaja Antti Erikivi .

ABC kuuntelee korva tarkkana asiakkaiden toiveita, ja ketjun toimintaa kehitetään palautteiden avulla. Asiakaspalautteet olivat yksi syy kotimaisiin liharaaka-aineisiin siirtymisessä. Lisäksi kotimaisuus helpottaa elintarvikeketjun eettisyyden varmistamista.

Puhdasta suomalaista ruokaa kaikille

ABC on saanut positiivista palautetta myös annosten hintatasosta. Kevyemmällekin lompakolle sopiva hinnoittelu mahdollistaa puhtaan suomalaisen ruoan nauttimisen kaikille ja kaikkialla ympäri Suomea.

‒ Asiakkaamme arvostavat kotimaisuutta ja kuuntelemme heitä mielellämme tässäkin asiassa. Kotimainen kysyntä ja kotimaiset raaka-aineet ovat meille tärkeitä. Haluamme myös osaltamme tukea suomalaisen ruokateollisuuden arvoketjua ja työllisyyttä, painottaa Erikivi.

ABC-ketjun kotimaisiin liharaaka-aineisiin siirtyminen on pysyvä linjaus, joka tukee S-ryhmän strategista valintaa palata osuustoiminnan juurille ja vastata kuluttajaosuuskuntaan liittyviin odotuksiin.