Fazer saapuu Vaasaan – Fazer Café Vaasa avataan yrityksen 125-vuotisjuhlavuotena

95a0160f2ee7e319_800x800ar

Fazer on avannut Fazer Café -kahvilan Vaasan keskustaan. Tänä vuonna 125 vuotta täyttävän Fazerin juhlavuosi näkyy myös yrityksen kahvilaketjussa, jonka uusin kahvila, Fazer Café Vaasa avasi ovensa 3.5.2016 toripaviljongissa Vaasan kauppatorin laidalla. Fazer Café tarjoaa Fazerin klassikkoja ja uusia makuelämyksiä vaasalaisille viikon jokaisena päivänä. Kahvilamiljöössä yhdistyvät art deco ja moderni ilme paviljongin tarjoamassa valoisassa ympäristössä.

Vaasan kauppatorin laidalle osoitteeseen Hovioikeudenpuistikko 15 avattu Fazer Café Vaasa jatkaa tarinaa, jonka Karl Fazer aloitti 125 vuotta sitten, perustaessaan ranskalais-venäläisen konditoriansa Kluuvikadulle Helsinkiin. Fazer Café -kahvilan avauksen myötä Fazer tulee osaksi Vaasaa ja vaasalaisten jokaista päivää, tarjoamalla nautinnollisia hetkiä ja kahvilaelämyksiä.

”Olemme erittäin iloisia saadessamme avata Fazer Cafén Vaasaan Fazerin 125-vuotisjuhlavuotena. Vaasassa on elävä kahvilakulttuuri ja uskomme tuovamme siihen toivotun lisän tarjoamalla perinteikkäitä ja moderneja Fazerin makuelämyksiä ja ainutlaatuisia kokemuksia jokaiseen päivään”, iloitsee Fazer Cafés -liiketoiminnan johtaja Miika Kostilainen .

”Kahvilassa on tarjolla suolaisia ja makeita makuelämyksiä vaasalaisille aamusta iltaan, seitsemänä päivänä viikossa. Kahvilan koti, toripaviljonki sopii meille täydellisesti. Se tarjoaa upeat puitteet Fazer Cafén toiminnalle”, Kostilainen jatkaa.

Klassikoita ja moderneja makuelämyksiä viikon jokaisena päivänä

Uuden Fazer Café Vaasan valikoimiin kuuluu perinteisten ja vakiintuneiden kahvilaherkkujen lisäksi monenlaiset erikoiskahvit, smoothiet, laadukkaat käsintehdyt leivät sekä suklaat ja leivonnaiset. Kahvilan lounasvalikoima koostuu kevyistä salaateista ja keitoista. Jatkossa myös vaasalaiset saavat nauttia Fazerin supersuosituista viikonloppubrunsseista ja arkiaamiaisista.

Vaasaan avattu Fazer Café on ketjun kymmenes kahvila Suomessa. Muut kahvilat sijaitsevat Helsingissä, Turussa ja Tampereella. Fazerin yli satavuotinen perintö kietoutuu voimakkaasti kahvilaliiketoimintaan. Kahviloissa yhdistyvät makuelämykset sekä ensiluokkainen palvelu ja kahvilat ilahduttavat samoilla laadukkailla tuotteilla ja erinomaisella palvelulla kaikissa toimipisteissä.

125 syytä juhlaan

Ensi syyskuussa tulee kuluneeksi 125 vuotta siitä, kun Karl Fazer avasi ranskalais-venäläisen kahvilan Helsingin Kluuvikadulle. Hän oli ennakkoluuloton sokerileipuri, jonka rohkeus ja yrittäjähenki ohjaavat edelleen yrityksen toimintaa. Fazer on perheyritys, joka kuuntelee tarkasti asiakkaitaan, poimii tuoreita ideoita maailmalta sekä kehittää edelleen parhaita käytäntöjä. Fazer haluaa olla osa ihmisten juhlahetkiä ja tehdä elämästä maukasta joka päivä. Juhlavuoden tapahtumat keskittyvät loppuvuoteen – päätapahtuma on uuden vierailukeskuksen avaaminen Vantaalle syksyllä.

”Olen iloinen ja ylpeä Fazerista, niin yrityksestä kuin hyvistä ja laadukkaista tuotteistamme. On huikea ajatus, että isoisoisäni avasi pienen konditorian 125 vuotta sitten, ja nyt siitä on kasvanut iso konserni – joka edelleen on perheyritys”, sanoo Majlen Fazer , yrityksen neljännen sukupolven edustaja ja Fazer-konsernin suklaa- ja kaakaoasiantuntija.

Vuosi 2016 on Fazerille kaksinkertaisen juhlan aihe. Karl Fazerin syntymästä tulee tänä vuonna kuluneeksi 150 vuotta.

Verkkosivu: www.fazer.fi/cafevaasa, #fazercafe #125syytäjuhlaan

Aukioloajat: ma-pe 8–20, la 9–20, su 10–18