DENNIS AVAA UUDEN NAPOLILAISEN FAST CASUAL PIZZARAVINTOLAN HELSINKIIN

09024077-a979-4fce-9bdc-25a9825c66f6

Uusi Dennis Napoletana -ravintola on avattu Helsingin Kamppiin. Dennis Napoletana on napolilaistyylinen, paikan päällä ravintolassa paistettava artesaanipizza tuoreilla deli-täytteillä. Tuote on suunnattu erityisesti nuorille liikkuville ihmisille, jotka haluavat syödä korkealaatuista pizzaa rennossa ympäristössä. Ravintola on jatkoa Turun Itä-Harjuun maaliskuun 2019 lopussa avatulle pizzapaistopisteelle.

Kampin ravintolassa pizzat paistetaan Suomen ainoassa sähkökäyttöisessä Moretti-pizzauunissa. Moretti on tunnetuimpia pizzauunin valmistajista, ja heidän uuninsa ovat tunnettuja korkeasta tasostaan.
Denniksellä on vahva tausta ja osaaminen italialaisten raaka-aineiden hyödyntämisessä. Kaikki käytetyt pääraaka-aineet ovat sertifioituja napolilaisen pizzan tekoon ja takaavat pizzan korkean laadun.

Dennis Napoletanan tarkoituksena on tuoda markkinoille hyvää pizzaa kohtuulliseen hintaan. Pizzojen hinnat ovat vain €11,00-13,50. Juomalistalla löytyy pizzalle sopivia oluita ja muutama laadukas viini. Edullinen hintataso on mahdollistettu yksinkertaisella ja maukkaalla ruokalistalla sekä suoraviivaisella konseptilla. Osana konseptia on maksutapojen yksinkertaistaminen, niin että ravintolassa maksetaan yksinomaan korteilla ja puhelimilla.

”Olemme jo pidemmän aikaa suunnitelleet napolilaisesta pizzajauhosta tehtyä napolilaistyylistä pizzaa. Pizza eroaa täysin tunnetuista ja suosituista ohutpohjaisista pizzoistamme. Uudella tuotteella haluamme tuoda markkinoille Suomen hintaluokkansa parhaan Napolilaisen pizzan. Dennis Napoletana on myös luonnollinen jatke Suomen arvostetuimpaan täysin kotimaiseen pizzabrändiin” sanoo Denniksen omistaja ja toimitusjohtaja Sebastian Björkstén

Uusi ravintola on osoitteessa Kansakoulukatu 1, 00100 Helsinki. Tarkempia tietoja löytyy tästä Google Maps linkistä.