Uudistettu olutravintola Hilpeä Hauki on taas auki

ktk0bjnntisv7mmabfci

Uutena sisustukseen on tuotu pieni moderni lisä, jolloin kokonaisuus antaa puitteet avaralle ja viihtyisälle olutravintolalle.

Maaliskuussa alkanut remontti on nyt ohi. Uudistunut olutravintola Hilpeä Hauki avasi jälleen ovensa torstaina 23. toukokuuta. Viihtyisä Hauki tulee jatkossa satsaamaan enemmän klassisten olutmaiden tuotteisiin.

Hilpeä Hauki on lämminhenkinen olut- ja seurusteluravintola elävän ja vilkkaan Vaasankadun varrella Helsingin Alppiharjussa. Hilpeä Hauki on tyyliltään kuin aito hollantilainen Brown Café. Ravintolan valtteja ovat välitön ilmapiiri valoisuus, avaruus sekä – Kalaravintoloiden tyyliin – laaja juomavalikoima.

Nimi Brown Café viittaa perinteiseen hollantilaiseen olutravintolaan, jonka sisutuksessa käytetään runsaasti puuta ja tummia sävyjä. Hilpeässä Hauessa monille Amsterdamin-kävijöille tuttu perinteinen Brown Café -miljöö on pyritty pitämään mahdollisimman aitona, mm. vanhat puiset paneelit ja osa kalusteista on säilytetty ennallaan. Uutena sisustukseen on tuotu pieni moderni lisä, jolloin kokonaisuus antaa puitteet avaralle ja viihtyisälle olutravintolalle.

Takaisin olutnautintojen juurille

Klassikoiden paluu on yksi tämän vuoden merkittävimmistä oluttrendeistä Suomessa. Klassikko-oluet laajentavat käsitystä uudistuvasta olutkulttuurista. Klassikoiden myötä esiin nousee olut laadukkaana juomana ja nautinnollisena elämyksenä laadun, osaamistaidon, perinteiden ja tarinoiden kautta.

Voidaan sanoa, että laadukas klassikko-olut on avain oluiden valtavaan maailmaan ja luo perustan tämän päivän trendeille ja mauille.  Tämä jos mikä sopii alkuvudesta 25 vuotta täyttäneelle Hilpeälle Hauelle.

Hilpeä Hauki satsaa jatkossa valikoimassaan aiempaa enemmän klassisten olutmaiden laadukkaisiin tuotteisiin. Hanaoluita on 15 erilaista ja pullo-oluita on lähes 100. Valikoimaa täydentävät säännöllisesti vaihtuvat kausi- ja kampanjatuotteet. Luonnollisesti tarjolla on myös kattava valikoima muita juomia aina viineistä viskeihin.

Ravintola Hilpeä Hauki on avoinna vuoden jokaisena päivänä kello 12-02. Viihtyisä terassi on auki kello 23:een saakka. Hilpeään Haukeen ovat myös koirat omistajineen tervetulleita.

Hilpeä Hauki

Vaasankatu 7, 00500 Helsinki
hilpea.hauki@momentinrestaurants.com
p. +358 50 442 5775
FB: @Haukionauki
IG: @hilpea.hauki