BAR LILLA E:N UUSI DRINKKILISTA RIKKOO RAJOJA INNOVATIIVISUUDELLAAN

image001 (1)

BAR LILLA E:N UUSI DRINKKILISTA RIKKOO RAJOJA INNOVATIIVISUUDELLAAN –
makuina mm. paahdetut luut, tuhka ja hibiscus.

Hotel Lilla Robertsin yhteydessä toimiva Bar Lilla e tarjoaa moderneja cocktaileja keittölähtöisellä ideologialla toteutettuna. Kansainvälisissä kisoissa ansioituneet baarimestarit ovat luoneet elokuussa avatulle baarille nyt uuden drinkkilistan, jossa erilaiset makuyhdistelmät, visuaalisus sekä juomien yllättävät tarjoilutavat näyttelevät suurta roolia. Uudessa listassa korostuvat puhtaus, selkeys ja moderni yksinkertaisuus, vaikka raaka-aineilla leikitelläänkin.

Pekka Välitalo, Turo Kotajärvi, Jarkko Issukka ja Sanna Tuomola ovat luoneet baarin, joka haastaa cocktailien rajoja, koskettaa asiakastaan kaikilla aisteilla ja tarjoilee cocktaileja gastronomisella otteella. Inspiraatiota tarjoiluun, makuihin ja tarjoiluastioihin haetaan eri kulttuureista, rituaaleista sekä perinteistä, makujen pohjautuen useimmin eri mausteisiin. “Lilla e:n tuleva lista on ollut meille vähän sama kuin taiteilijalle kanvas, tyhjä pohja mihin me voidaan maalata meidän sen hetkisen inspiraation tuotos” kertoo Turo Kotajärvi.

Ensimmäinen drinkkilista perustui pääosin Pohjois-Afrikan makuihin, jossa drinkeissä maistuivat mm. ras el hanout ja sumac. Nyt-liite valitsi lokakuussa Garam Masala & Omena -mocktailin kaupungin parhaaksi.  Uudella drinkkilistalla leikitellään mm. mustekalan musteella, merilevällä, tuhkalla ja paahdetuilla luilla; unohtamatta kuitenkaan persikan, seljankukan ja hibiscuksen helpommin lähestyttävää raikkautta.
Oleellista osaa drinkeissä näyttelevät poikkeuksellisen näyttävät tarjoiluastiat, jotka tuovat uuden ulottuvuuden kokonaisvaltaiseen kokemukseen. Lopputulos on modernia, rajoja rikkovaa, mutta ennenkaikkea rennosti lähestyttävää cocktail-kulttuuria.

Lilla e on tekijöidensä näköinen cocktailbaari, jossa luksusbaari tarkoittaa aitoa välittämistä, maailmanluokan cocktaileja, sekä lämmintä ja henkilökohtaista palvelua ja kotoista tunnelmaa, jota Lilla Robertsissa myös hyggeksi kutsutaan. Baarin tiimi tunnetaan mm.  Groteskista, American Barista, Trillby & Chadwickistä sekä Teatterin Kellobaarista.
www.facebook.com/lillaelephant/
www.lillaroberts.com
www.kampgroup.fi

JUSSI69 AVAA HELSINKIIN OMAN BAARIN

bc5e2ccaaadb6e96b7791abd414da14e

Suomalaisen vientibändin The 69 Eyesin rumpalitähtenä tunnettu Jussi69 on yhtyeensä ohella tunnettu radioääni ja nyt myös ravintoloitsija. Miehen omistama the RIFF -baari avaa ovensa Helsingin ytimeen osoitteeseen Iso Roba 3 helatorstain aattona keskiviikkona 13.5. Tyyliltään baari on rockia rakastavan yleisön freesi ja viihtyisä olohuone, jossa musiikkiin ja äänentoistoon on kiinnitetty erityistä huomiota.

Jussi69:n yhtiökumppaneina toimivat Helsingin baarikulttuurista tutut toimijat Veikka Moilanen ja Oskari Kovalainen.

Jussi69 on tuoreesta aluevaltauksestaan innoissaan:
“Olen kiertänyt maailman rock clubit Osakasta Teksasiin, joten mielestäni tiedän, mikä baareissa toimii ja minkälaisessa baarissa itse viihdyn. Olen pitkään haaveillut omasta baarista ja kollegoideni kanssa suunnitellut tätä kauan. Nyt löysimme täydellisen tilan parhaalla mahdollisella paikalla keskellä Helsinkiä. the RIFF on cool, silti olematta hienosteleva. Täydellinen paikka, jossa itse haluaisin hengata tyylikkäällä terassilla tai bilettää pikkutunneille asti. RIFFissä soi stadin paras musa ja juomavalikoima on erittäin laadukas.”
Kutsuvierasavajaisia the RIFF-ravintolassa vietetään keskiviikkona 13.5. klo 18.00-20.00. Yleisölle ovet avautuvat klo 20.00. Baari on avoinna avajaisten jälkeen joka päivä klo 12.00-03.00.
www.theriff.fi
FB: The Riff Helsinki
Instagram: THERIFFHELSINKI
Twitter: @TheRiffHelsinki

God Morgon® pop up -mehubaari avataan Helsinki Design Districtille

Mehubaarit, viher- ja luomumehut sekä smoothiet ovat kasvattaneet suosiotaan viime vuosina ympäri maailman, ja niistä puhutaan enemmän kuin koskaan aikaisemmin.

Mehutrendeihin, mehujen erilaisiin käyttötilanteisiin ja mehujuomien valmistamiseen kohdistuu kasvavaa kiinnostusta myös Suomessa. God Morgon® vastaa tähän kysyntään tuomalla markkinoille kiinnostavia vaihtoehtoja, uusimpana raikkaista 100% luomuhedelmistä valmistetut tuorepuristetut appelsiini- ja omenatäysmehut. 

God Morgon® haluaa myös avata piristävän ja inspiroivan kohtaamispaikan Helsingin ydinkeskustaan. God Morgon® mehubaarissa täysmehuja, vihermehuja ja mehudrinkkejä voi kokeilla veloituksetta hashtagia #GodMorgonJuice vastaan.

Kävijöillä on  mahdollisuus tutustua God Morgon® uutuusmehuihin,  saada inspiroivia vinkkejä käyttötapoihin ja tarjoiluun.

–           Näkisimme mielellämme useampia mehubaareja myös Suomessa. God Morgon® mehubaarin kautta tavoitteenamme on innostaa kävijöitä kokeilemaan erilaisia luomumehuja, vihermehuja,  ja mehujuomia, antaa vinkkejä tarjoiluun sekä edesauttaa hedelmien ja kasvisten käytön lisääntymistä. God Morgon® brand manager Heidi Heikkilä kertoo.

God Morgon® pop up -mehubaari avautuu Helsingin Uudenmaankadulle 9.10. Mehubaari on avoinna kaikille arkisin kello 9-16 kahden viikon ajan 9.10.2014- 23.10.2014. Viihtyisä mehubaari sijaitsee osoitteessa Uudenmaankatu 4-6.

Vuonna 1978 Ruotsissa lanseerattu God Morgon® -tuoteperhe tunnetaan maukkaista ja laadukkaista täysmehuista, jotka ovat nopeasti valloittaneet myös suomalaisen kuluttajan sydämen. Tuoteperheeseen kuuluvat täysmehut sopivat hienosti niin aamiaiselle, välipalaksi, tarjoiluun tai pohjaksi ruuanlaitossa. Vihermehuista saa upeaa väriä vaikkapa sämpylöihin.