God Morgon® pop up -mehubaari avataan Helsinki Design Districtille

Mehubaarit, viher- ja luomumehut sekä smoothiet ovat kasvattaneet suosiotaan viime vuosina ympäri maailman, ja niistä puhutaan enemmän kuin koskaan aikaisemmin.

Mehutrendeihin, mehujen erilaisiin käyttötilanteisiin ja mehujuomien valmistamiseen kohdistuu kasvavaa kiinnostusta myös Suomessa. God Morgon® vastaa tähän kysyntään tuomalla markkinoille kiinnostavia vaihtoehtoja, uusimpana raikkaista 100% luomuhedelmistä valmistetut tuorepuristetut appelsiini- ja omenatäysmehut. 

God Morgon® haluaa myös avata piristävän ja inspiroivan kohtaamispaikan Helsingin ydinkeskustaan. God Morgon® mehubaarissa täysmehuja, vihermehuja ja mehudrinkkejä voi kokeilla veloituksetta hashtagia #GodMorgonJuice vastaan.

Kävijöillä on  mahdollisuus tutustua God Morgon® uutuusmehuihin,  saada inspiroivia vinkkejä käyttötapoihin ja tarjoiluun.

–           Näkisimme mielellämme useampia mehubaareja myös Suomessa. God Morgon® mehubaarin kautta tavoitteenamme on innostaa kävijöitä kokeilemaan erilaisia luomumehuja, vihermehuja,  ja mehujuomia, antaa vinkkejä tarjoiluun sekä edesauttaa hedelmien ja kasvisten käytön lisääntymistä. God Morgon® brand manager Heidi Heikkilä kertoo.

God Morgon® pop up -mehubaari avautuu Helsingin Uudenmaankadulle 9.10. Mehubaari on avoinna kaikille arkisin kello 9-16 kahden viikon ajan 9.10.2014- 23.10.2014. Viihtyisä mehubaari sijaitsee osoitteessa Uudenmaankatu 4-6.

Vuonna 1978 Ruotsissa lanseerattu God Morgon® -tuoteperhe tunnetaan maukkaista ja laadukkaista täysmehuista, jotka ovat nopeasti valloittaneet myös suomalaisen kuluttajan sydämen. Tuoteperheeseen kuuluvat täysmehut sopivat hienosti niin aamiaiselle, välipalaksi, tarjoiluun tai pohjaksi ruuanlaitossa. Vihermehuista saa upeaa väriä vaikkapa sämpylöihin.

Related Posts