Neste K ja Burger King yhteistyöhön – liikenneasemien ravintolatarjontaa vahvistetaan

b733cbaaf72df10c_800x800ar

BK kuvituskuva

Neste K ja Restel ovat sopineet Burger King -ravintolaketjun sub-franchising toiminnasta Neste K -liikenneasemien yhteydessä. Yhteistyön myötä Neste K ‑liikenneasemat voivat tarjota monipuolisemmin ja laadukkaammin paikallisten asiakkaidensa toivomia ravintolapalveluita.

Neste K ja hotelli- ja ravintolatoimija Restel ovat tehneet sopimuksen Burger King ‑hampurilaisketjun sub-franchising toiminnasta. Yhteistyön myötä Neste K ‑liikenneasemien K-kauppiaat ottavat Burger King -ravintolakonseptin osaksi liikenneasemiensa ravintolatarjontaa.

Solmittu sopimus kattaa tässä vaiheessa viiden Burger King -ravintolan avauksen. Ravintolat tulevat eri puolella Suomea sijaitsevien Neste K -liikenneasemien yhteyteen. Ensimmäinen Burger King avautuu Neste K Simolantielle Lappeenrantaan tämän kevään aikana.

– Neste K ja Burger King brändit tukevat toisiaan hyvin. Burger King on saavuttanut Suomessa lyhyessä ajassa vahvan ja laadukkaan brändin aseman kuluttajien keskuudessa. Yhteistyön myötä Neste K -liikenneasemat pystyvät tarjoamaan yhä monipuolisemmin ja laadukkaammin paikallisten asiakkaidensa toivomia palveluita, kertoo Neste K -liikenneasemien ketjujohtaja Mikko Paukkonen .

– Odotamme hedelmällistä yhteistyötä Neste K -liikenneasemien kanssa. Restelin omien Burger King -ravintoloiden ohelle haluamme vahvoja sub-franchising toimijoita, joiden kanssa kasvamme yhdessä, kertoo Restelin toimitusjohtaja Mikael Backman .

Burger King erottuu kilpailijoista hampurilaisten valmistamisessa: naudanlihapihvit grillataan avotulella ja burgerit valmistetaan asiakkaiden toiveiden mukaisesti tilauksesta. Lisäksi tuoreet raaka-aineet takaavat laadukkaan maun.

Yhteistyötä laadukkaiden kumppanien kanssa

Seuraavina vuosina kaikki K-ryhmän liikenneasemat uudistuvat täysin ja palvelevat asiakkaitaan K-ryhmän ja Nesteen yhteisesti rakentaman Neste K ‑liikenneasemakonseptin alla. Jokaisen liikenneaseman uudistuksessa muutosta on ohjannut asiakkailta saatu palaute.

Neste K -liikenneasemaketjun uudistuksessa keskitytään erityisesti asemien ruokatarjonnan monipuolistamiseen, ruoan korkeaan laatuun ja tarjonnan räätälöintiin paikallista asiakaskysyntää vastaavaksi. Tavoitteena on tarjota Suomen laadukkainta liikenneasemaruokailua.

Neste K -asemien omat ravintolakonseptit on uudistettu. Koon keittiö ja Koon kahvila ruokakonseptien sisällön uudistamisesta on vastannut keittiömestari Pekka Terävä ja Food Camp Finland. Uudet ruokatuotteet ovat saatavilla uudistetuilla Neste K -asemilla. Lisäksi uudistuvien Neste K -asemien henkilökunnan ruokaosaamista kehitetään Terävän johdolla järjestettävissä ruokakoulutuksissa. Burger King yhteistyön lisäksi Neste K -liikenneasemilta löytyy myös Subwayn ja Kotipizzan ravintoloita.

Tavoitteena 100 Neste K -aseman verkosto

Nesteen ja K-ryhmän lähes 70 yhteistä asemaa muutetaan ja uudistetaan Neste K -liikenneasemiksi vuoden 2017 loppuun mennessä. Tavoitteena on rakentaa kaikkiaan noin 100 Neste K -aseman verkosto. Investoinnin arvo on kokonaisuudessaan kymmeniä miljoonia euroja.

Asemilla asiakkaille tarjotaan monipuolista ja laadukasta ruokaa joko paikan päällä nautittavaksi tai mukaan otettavaksi. Suomen Neste K -liikenneasemat eivät ole toistensa kopioita, vaan kullakin asemalla on omat erityistarpeensa ja mahdollisuutensa sijainnista ja asiakaskunnasta riippuen.

Neste K -liikenneasemien uudistus on osa K-ryhmän lähimarkkinastrategiaa, jossa asiakkaille tarjotaan laadukkaita ja yksilöllisiä palveluita, nopeasti ja vaivattomasti.

SUOMEN POHJOISIN BURGER KING® -RAVINTOLA LEVILLE

burger-kingr_whopper-ateria

Suomen suurin hotelli- ja ravintolayritys Restel on tehnyt sopimuksen Levin Matkailukeskus Oy:n kanssa syksyllä 2017 avattavasta BURGER KING® -hampurilaisravintolasta. Levin hiihtokeskuksen sydämessä sijaitsevaan Levi Hotel Spa -lomakeskukseen avattava hampurilaisravintola on Suomen pohjoisin BURGER KING® -ravintola ja samalla ketjun ensimmäinen ravintola suositussa matkailukeskuksessa.

Laajentuminen vetovoimaiseen matkailukeskukseen oli luontainen valinta BURGER KING® -ketjulle, jonka ravintolat sijaitsevat vilkkailla liikepaikoilla. ”Olemme todella innoissamme laajentumisesta Leville, jossa uskomme liekillä grillattujen ja käsintehtyjen burgereidemme maistuvan vaativimmillekin kotimaisille sekä ulkomaalaisille matkailijoille”, hehkuttaa BURGER KING® Suomen ketjujohtaja Mikko Mollberg.    

Myös Levin Matkailukeskuksessa iloitaan uudesta pikaruokakonseptista, joka tulee osaksi Levi Hotel Spa -lomakeskusta. ”Levi Hotel Spa on monipuolinen lomakohde, jossa on erilaisia liikunta- ja hyvinvointipalveluita aina kylpylästä lastenmaailmaan. BURGER KING® sopii kuin nenä päähän monipuoliseen keskukseemme, joka toimii ympärivuotisesti”, kertoo Levin Matkailukeskus Oy:n toimitusjohtaja Sanna Leinonen.

Levin Matkailukeskus Oy on nyt kolmas sub-franchising-toimija Suomen BURGER KING® -ravintolaketjulle, jonka toiminnasta vastaa Restel Oy. Lähes kolme vuotta Suomessa toimineen hampurilaisketjun tulevaisuudennäkymissä siintää voimakas kasvu, sillä vuoden 2017 aikana tavoitteena on avata toistakymmentä uutta BURGER KING® -ravintolaa. ”Asiakkaamme pitävät tuotteistamme erityisesti niiden maun vuoksi. Nopean syömisen alalla tämä antaa vahvan kilpailuedun ketjun kasvulle”, toteaa Mollberg luottavaisena ketjun tulevaisuudesta.

Vuonna 1954 Yhdysvalloissa perustettu BURGER KING® on tunnettu liekillä grillatuista hampurilaisistaan, jotka valmistetaan aina asiakkaiden toiveiden mukaan. Maailman toiseksi suurin hampurilaisravintolaketju erottuu kilpailijoistaan myös juomapuolella. BURGER KING® -ravintoloissa virvoitusjuomia saa juoda niin paljon kuin haluaa, ja lisäksi ravintoloissa tarjoillaan myös olutta.

BURGER KING® -ketjulla kiireinen viikko – avaa kaksi uutta ravintolaa

Burger_King_Logo.svg

Hampurilaisketju BURGER KING® avaa tällä viikolla kaksi uutta ravintolaa: tiistaina 26.4. Vaasan Kivihakaan ja torstaina 28.4. Helsingin Meilahteen.

Meillä on edessämme historiallinen ja erittäin kiireinen viikko, sillä avaamme kaksi uutta ravintolaa eri puolille Suomea”, myhäilee BURGER KING® -ravintoloiden ketjujohtaja Mikko Mollberg. Vaasan ja Meilahden ravintola-avausten jälkeen Suomessa on yhteensä jo 22 BURGER KING® -ravintolaa. ”Tahti on kova, kasvamme noin kymmenen ravintolan vuosivauhtia”, kertoo Mollberg ja lupailee uusia ravintola-avauksia olevan luvassa lisää syksymmällä.

Meilahteen 28.4.2016 klo 11.00 avattava BURGER KING® -ravintola työllistää noin 25 henkilöä. BURGER KING® Meilahti sijaitsee toukokuussa avattavan Cumulus Meilahti -hotellin alakerrassa. Hotellin tiloihin on tulossa myös toinen Restelin luotsaama ravintola, Bistro Cumulus, joka tarjoilee mm. modernia street foodia, monipuolisia salaatteja sekä klassisia bistroannoksia, kuten simpukoita ja hitaasti haudutettuja lihaherkkuja. Sekä Bistro että BURGER KING® palvelevat yhtälailla hotellin asukkaita kuin alueella liikkuvia kaupunkilaisiakin.

Vaasaan 26.4.2016 klo 9.00 avattava BURGER KING® -ravintola työllistää noin 25 henkilöä. Asiakaspaikkoja ravintolassa on yli 100. Ravintolan erikoisuus on autokaista, jollainen löytyy ennestään vain kahdesta muusta BURGER KING® -ravintolasta.

Vuonna 1954 Yhdysvalloissa perustettu BURGER KING® on tunnettu liekillä grillatuista hampurilaisistaan, jotka valmistetaan aina asiakkaiden toiveiden mukaan. Maailman toiseksi suurin hampurilaisravintolaketju erottuu kilpailijoistaan myös juomapuolella. BURGER KING® -ravintoloissa virvoitusjuomia saa juoda niin paljon kuin haluaa, ja lisäksi ravintoloissa tarjoillaan myös olutta.

BURGER KING® VALLOITTAA SAVON – AVAA RAVINTOLAN KUOPIOON

bk_www

Hampurilaisketju BURGER KING® avaa loppuvuodesta uuden ravintolan Kuopioon kauppakeskus Matkukseen.  Suomen 19. BURGER KING® -ravintola on ensimmäinen laatuaan Kuopiossa ja koko Savossa.

Hampurilaisketjun rantautumista Savon sydämeen on odotettu alueella hartaasti. ”Olemme saaneet muun muassa Facebook-sivullamme lukuisia toiveita ravintolan avaamisesta Kuopioon. Olenkin todella tyytyväinen voidessani kertoa, että pian myös Savossa herkutellaan maailmankuuluilla WHOPPER®-hampurilaisilla ja muilla korkealaatuisilla tuotteillamme”, kertoo BURGER KING® -ketjun ketjujohtaja Mikko Mollberg.

Vuonna 1954 Yhdysvalloissa perustettu BURGER KING® on tunnettu liekillä grillatuista hampurilaisistaan, jotka valmistetaan aina asiakkaiden toiveiden mukaan tilauksesta. Maailman toiseksi suurin hampurilaisravintolaketju erottuu kilpailijoistaan myös juomapuolella. BURGER KING® -ravintoloissa virvoitusjuomia saa juoda niin paljon kuin haluaa, ja lisäksi ravintoloissa tarjoillaan myös olutta.

Kuopioon avattava BURGER KING® -ravintola työllistää noin 25 henkilöä. Kauppakeskus Matkus ottaa uuden ravintolatulokkaan avosylin vastaan. ”Olemme erittäin iloisia ja ylpeitä, että kansainvälinen BURGER KING® -brändi kokee Matkuksen houkuttelevana paikkana tulla uudelle markkina-alueelle. Se vahvistaa entisestään kauppakeskuksen erinomaista bränditarjontaa ja varsinkin ravintolatoimialaa”, iloitsee kauppakeskusjohtaja Miia Kautovaara.

BURGER KING® AVAA SYKSYLLÄ KAKSI RAVINTOLAA ESPOOSEEN

Burger_Kingin_logo.svg

Hampurilaisketju BURGER KING® avaa lokakuussa uuden ravintolan Espoossa kauppakeskus Selloon ja marraskuussa kauppakeskus Lippulaivaan.  Sellon Burger King on Espoon ensimmäinen Burger King ja järjestyksessään jo 17. ketjun ravintola Suomessa.

Espooseen avattavat kaksi Burger Kingiä työllistävät yhteensä noin 60 henkilöä. Burger Kingin hampurilaisille on ollut paljon kysyntää pääkaupunkiseudulla, joten uusien ravintoloiden avaaminen keskeisille kauppapaikoille oli luonteva valinta.

–       Olemme ilahtuneita uudesta ravintolasta Kauppakeskus Sellossa, joka on vetovoimainen ja vilkas kauppapaikka. On hienoa, että pääsemme vihdoinkin laajentumaan Espooseen – ja vieläpä kahden ravintolan voimin, iloitsee Burger Kingin Suomen ketjujohtaja Mikko Mollberg.

Myös kauppakeskus Sello on innoissaan uudesta BURGER KING®-ravintolasta, joka on yksi syksyn uusista kauppakeskukseen avattavista ravintoloista ja kahviloista.

–       Toivotamme Burger Kingin erittäin tervetulleeksi Sellon kauppakeskuksen kahvila- ja ravintolapalvelujen valikoimaan. Kauppakeskuksiin tullaan ostosten lisäksi entistä enemmän myös viihtymään ja viettämään aikaa ja näin ollen kahvila- ja ravintolapalvelujen merkitys on korostunut, kertoo kauppakeskus Sellon markkinointipäällikkö Sanna Kouvalainen.

BURGER KING® -ketjun ensimmäinen vuosi Suomessa oli menestys – Viikon sisällä avautuu kolme uutta BURGER KING® -ravintolaa

1024px-Burger_King_Logo.svg

Suomen BURGER KING® -ravintolaketju juhlii 1-vuotissyntymäpäiviään avaamalla tulevan viikon aikana kaksi ravintolaa Helsingin ydinkeskustaan sekä ravintolan Lahteen. Ensimmäinen vuosi Suomessa oli ravintolaketjulle menestys. Vuoden aikana avattiin kymmenen ravintolaa ja myytiin yli 500 000 WHOPPER®-hampurilaista. Asiakkaita ravintoloissa vieraili vuoden aikana yli 1,5 miljoonaa.

Joulukuun 13. päivä tulee vuosi täyteen siitä, kun BURGER KING ® rantautui Suomeen. Syntymäpäivänä ravintoloissa on luvassa tapahtumia ja kuninkaallisia etuja. Avautuvien ravintoloiden ensimmäiset jonottajat palkitaan ravintolalahjakortein.

Ravintolaketju on saanut Suomessa hyvän vastaanoton, josta kertoo muun muassa ravintoloissa vierailleiden asiakkaiden määrä. ”Olemme palvelleet kuluneen vuoden aikana jo yli 1,5 miljoonaa asiakasta”, kertoo ketjujohtaja Mikko Mollberg .

Uusia ravintoloita Helsinkiin ja Lahteen

Perjantaina 12.12. avautuva Helsingin Aleksanterinkadun uusi BURGER KING® -ravintola työllistää 40 henkeä, ja sen asiakaspaikkamäärä on 130. Samaan osoitteeseen avautuu myös kotimainen Rax Buffet -perheravintola. Lahden ravintola avautuu keskiviikkona 17.12. Kulmalan talossa. Ravintola työllistää 40 henkeä ja sen asiakaspaikkamäärä on 90. Torstaina 18.12. avaa ovensa Helsingin neljäs BURGER KING® -ravintola Kampin kauppakeskuksen katutasossa. Kampin ravintolan asiakaspaikkamäärä on 87 ja se työllistää 40 henkeä.

Tämän vuoden avausten jälkeen BURGER KING® -ketjun henkilöstömäärä on Suomessa noin 450. Rekrytointitarve kasvaa entisestään jatkossa avattavien ravintoloiden myötä. Vuonna 2015 avataan kymmenkunta uutta BURGER KING® – ravintolaa eri puolille Suomea.

Suomen yhdeksäs BURGER KING® avautuu joulukuun puolessa välissä Kampin kauppakeskukseen

burger_king1

Joulukuun puolessa välissä 13.12. juhlitaan BURGER KING ® – ravintolaketjun yksivuotispäivää Suomessa. Samaan aikaan avataan Helsingin keskustaan kaksi uutta ravintolaa. Aleksanterinkatu 11:n BURGER KING ® -ravintolan lisäksi uusi ravintola avaa ovensa Kampin kauppakeskuksessa. Syntymäpäivänä ravintoloissa on luvassa tapahtumaa ja kuninkaallisia etuja. Avautuvien ravintoloiden ensimmäiset jonottajat tullaan palkitsemaan ruhtinaallisesti.

Kampin kauppakeskuksen katutasossa, bussiterminaaleja vastapäätä sijaitseva BURGER KING® -ravintola työllistää 40 henkeä ja sen asiakaspaikkamäärä on 87. Tämän vuoden avausten jälkeen BURGER KING® -ketjun henkilöstömäärä on Suomessa noin 450. Rekrytointitarve kasvaa entisestään jatkossa avattavien ravintoloiden myötä.

Marraskuun aikana avautuvat myös Suomen BURGER KING® -verkkosivut osoitteessa: www.burgerking.fi

BURGER KING® avautuu joulukuussa Lahdessa

burger_king1

Lahteen avataan joulukuun puolessa välissä Suomen yhdeksäs BURGER KING® -ravintola. Uusi toimipiste sijaitsee Lahden keskustassa Kulmalan talossa. Loppuvuodesta uusien ravintoloiden avajaisia juhlitaan myös Tampereella ja pk-seudulla.

”Olemme erittäin tyytyväisiä uuteen yksikköömme Lahdessa. Erittäin hienoa, että saamme ravintolamme myös Lahteen ”, kertoo Burger Kingin ketjujohtaja Mikko Mollberg.

Suomeen viime vuonna rantautunut BURGER KING ® on saanut hyvän vastaanoton ravintolaketjun laajenemisen myötä. Tästä kertoo ravintoloissa vierailleiden asiakkaiden määrä. ”Olemme palvelleet vajaan vuoden aikana jo yli miljoonaa asiakasta”, kertoo Mollberg.

Lahden BURGER KING® -ravintola työllistää noin 40 henkeä, ja sen asiakaspaikkamäärä on 90. Tämän vuoden avausten jälkeen BURGER KING® -ketjun henkilöstömäärä on Suomessa noin 450.

Rekrytointitarve kasvaa entisestään jatkossa avattavien ravintoloiden myötä. Ketjun ravintolaverkoston laajeneminen jatkuu Lahden jälkeen joulukuussa 2014 ja edelleen vuonna 2015.