BURGER KING® avautuu joulukuussa Lahdessa

burger_king1

Lahteen avataan joulukuun puolessa välissä Suomen yhdeksäs BURGER KING® -ravintola. Uusi toimipiste sijaitsee Lahden keskustassa Kulmalan talossa. Loppuvuodesta uusien ravintoloiden avajaisia juhlitaan myös Tampereella ja pk-seudulla.

”Olemme erittäin tyytyväisiä uuteen yksikköömme Lahdessa. Erittäin hienoa, että saamme ravintolamme myös Lahteen ”, kertoo Burger Kingin ketjujohtaja Mikko Mollberg.

Suomeen viime vuonna rantautunut BURGER KING ® on saanut hyvän vastaanoton ravintolaketjun laajenemisen myötä. Tästä kertoo ravintoloissa vierailleiden asiakkaiden määrä. ”Olemme palvelleet vajaan vuoden aikana jo yli miljoonaa asiakasta”, kertoo Mollberg.

Lahden BURGER KING® -ravintola työllistää noin 40 henkeä, ja sen asiakaspaikkamäärä on 90. Tämän vuoden avausten jälkeen BURGER KING® -ketjun henkilöstömäärä on Suomessa noin 450.

Rekrytointitarve kasvaa entisestään jatkossa avattavien ravintoloiden myötä. Ketjun ravintolaverkoston laajeneminen jatkuu Lahden jälkeen joulukuussa 2014 ja edelleen vuonna 2015.