RESTAMAX LAAJENTAA RAVINTOLATOIMINTAANSA OULUUN JA PORIIN – KOLME YÖKERHOA YHTIÖN RAVINTOLASALKKUUN

Ravintolayhtiö Restamax on ostanut Oulussa sijaitsevien Tivoli- ja Apollo-yökerhojen sekä Porissa sijaitsevan Cabaret-yökerhon liiketoiminnot. Kauppojen myötä yhtiö laajentaa toimintaansa uudelle markkina-alueelle Ouluun ja vahvistaa nykyistä markkina-asemaansa Porissa.

Kauppa toteutetaan joulukuun lopussa, ja yökerhojen liiketoiminnot siirtyvät Restamaxille Night People Group Oy:n omistuksesta 1.1.2015.

– Oulu on varsin virkeä kasvukeskus, ja olemme kartoittaneet kaupungin markkinapaikkoja jo vuosia. Yrityskauppa tukee vahvasti kasvustrategiaamme laajentua Suomen suurimpiin kaupunkeihin ja keskuksiin, kertoo Restamax Oyj:n toimitusjohtaja Markku Virtanen.

Oulun Tivolin ja Apollo Live Clubin sekä Porin Cabaretin henkilöstö siirtyy Restamaxin palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

– Kaupan kohteena olevat yksiköt ovat menestyviä yökerhoja, jotka ovat vakinaistaneet paikkansa kaupunkien yöelämässä ja löytäneet asiakaskuntansa. Yökerhot jatkavat toimintaansa vanhaan tuttuun malliin, Virtanen lisää.

Restamax-konsernin omistuksessa on yli 80 ravintolaa ympäri Suomen. Yhtiöllä on Porissa entuudestaan kaksi ravintolaa; seurusteluravintola Bar Passion sekä Restamaxin tytäryhtiön Poolmax Oy:n omistama Space Bowling & Billiards -viihdekeskus. Tivoli- ja Apollo-yökerhot ovat ravintolayhtiön ensimmäiset ravintolat Oulussa.

Related Posts