:LATAA UUSIN MENU: Ravintola Nokka kattaa neljä vuodenaikaa

_08A2541

Suomen parhaimpien ravintoloiden joukkoon White Guide -listalla valittu Nokka keskittyy esittelemään suomalaista lähiruokatuotetta maukkaimmillaan. Ravintolan Neljä vuodenaikaa -teema tuo Katajanokalle nimensä mukaisesti kauden parhaat raaka-aineet tutuilta kotimaisilta kasvattajilta. Keittiöpäällikkö Ari Ruohon visiona on juurruttaa Nokka maamme luotettavimmaksi ja parhaaksi suomalaiseksi laaturavintolaksi, joka palvelee paitsi kanta-asiakkaitaan, myös Suomessa työ- tai lomamatkalla olevia matkailijoita.

Ravintola Nokan Neljä vuodenaikaa -menut ovat sydäntalveen tunnelmallista lämpöä tuova Nokka liekeissä; kevään Nokka villinä; kesän Nokka mullassa ja syksyn Nokka metsässä.

”Nokassa ei ole mitään keinotekoista. Se sijaitsee meren rannalla kaupungin ytimessä ja näyttää ylpeästi myös siltä: tyylikkäältä meriteollisuuskiinteistöltä, jossa tarjotaan parasta suomalaista lähiruokaa ilman päälle liimattua ylimääräistä eksotiikkaa”, kertoo keittiöpäällikkö Ari Ruoho ja jatkaa: ”Tulemme tuomaan tuottajiamme raaka-aineineen entistä tutummaksi asiakkaillemme ja edelleen kehittämään myös vuotuista pientilatoriamme, joka tähän saakka on jäänyt lähinnä katajannokkalaisten tapahtumaksi.”

Neljän vuodenajan myötä kotimaiset raaka-aineet vaihtuvat kausien mukaan, mutta yhtä tullaan Nokasta löytämään aina: poroa.
”Erityisesti kansainväliset asiakkaamme kysyvät usein poroa, joten päätimme tehdä siitä lippulaivatuotteemme. Sellaisen, jonka äärelle vieraan kuin vieraan voi aina tuoda ja samalla tuntea ylpeyttä aidosta suomalaisesta korkealuokkaisesta gastronomiasta”, lupaa Ruoho.

Ravintola Nokka palvelee kolmella erillisellä tilallaan. Sisäänkäynnin yhteydessä on Puotikahvila, jossa voi nauttia helpon lounaan rennossa ympäristössä tai ostaa myös mukaan kotimaisia ruokatuotteita. Varsinaisten ruokailusalien lisäksi Nokan yhteydessä sijaitsee myös kurssikeittiö Kokka, jossa ryhmät pääsevät itse kokin opastuksella valmistamaan päivällisen ja käsittelemään myös eksoottisia kotimaisia raaka-aineita.

MENU NOKKA LIEKEISSÄ – NOKKA IN FLAMES 13.1.-21.3.2015(pdf)

Ravintola Nokka, Kanavaranta 7 F, 00160 Helsinki, p. (09) 6128 5600

Related Posts